Η Άννα Κατσούλη παρουσιάζει τον πρώτο της δίσκο

Η Άννα Κατσούλη παρουσιάζει τον πρώτο της δίσκο

Με 8 νέα τραγούδια κάνει το δισκογραφικό της ντεμπούτο η πολλά υποσχόμενη νεαρή ερμηνεύτρια - Δύο από τα τραγούδια φέρουν την υπογραφή της Ζωής Τηγανούρια - Η παρουσίαση θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Polis Art Cafe

Κατσουλη_02
Ο «Κρυμμένος Ουρανός» έρχεται το καλοκαίρι του 2019 από τη Zoe LtD Music Company.

Το πρώτο μουσικό άλμπουμ της Άννας Κατσούλη με 8 νέα τραγούδια είναι γεγονός! Τραγούδια που ανακινούν συναισθήματα νοσταλγίας, έρωτα, πόνου, συνταιριάζουν το μελαγχολικό βιολί με το ανατολίτικο ούτι, εκπέμποντας άλλοτε βαθειά εσωτερικότητα κι άλλοτε καλοκαιρινή φρεσκάδα, αγγίζουν μοναδικά την καρδιά του ακροατή!

Ως προάγγελος του δίσκου, το «Ευλογημενο Ψέμα» σε μουσική Ζωής Τηγανούρια και στίχους Μαρίας Παπαδακη, κυκλοφόρησε πριν 1 μήνα επίσημα από τη Zoe Music και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα. Θα ακολουθήσουν 7 τραγούδια, εκ των οποίων τα 2 είναι σε ορχηστρική version.

Η συνθέτης Ζωή Τηγανούρια, κορυφαία σολίστ ακκορντεόν και καταξιωμένη Ελληνίδα καλλιτέχνιδα, υπογράφει 2 τραγούδια του δίσκου, ο Βασίλης Κατσούλης, πολυτάλαντος βιολιστής και νέος συνθέτης, παρουσιάζει τη δική του συνθετική πινελιά μέσα από 3 τραγούδια, ενώ ο γνωστός μουσικοσυνθέτης του συγκροτήματος «Λαθρεπιβάτες» Γιάννης Νικολάου, υπογράφει το γνωστό τραγούδι «Τσ'αγαπης και του Έρωντα», σε μια πρωτότυπη διασκευή της ερμηνεύτριας.

Κυριακή 16 Ιουνίου 2019  στο Polis Art Cafe, στο Κέντρο της Αθήνας, Πεσματζόγλου 5.
Ώρα: 20.00

Κλείσιμο
Στο τέλος της παρουσίασης, η Άννα Κατσούλη θα υπογραψει CD για τους φίλους της.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης