Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τραγουδάει για την «Ελπίδα»

michalis

Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton, o Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδήσει για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ

Τα Χριστούγεννα είναι πρωτίστως μια γιορτή για τα παιδιά, που περιμένουν αυτές τις ημέρες για να ζήσουν την μαγική ατμόσφαιρα, να παίξουν και να διασκεδάσουν.

Την ερχόμενη Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Hilton, o Μιχάλης Χατζηγιάννης θα τραγουδήσει για την ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων παιδιών με καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής συνοδευόμενος από την μπάντα του θα ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και κάποια τραγούδια από τον νέο δίσκο του «Da Capo».

Πρόκειται για ένα project για το οποίο ο τραγουδιστής δούλεψε με την Δήμητρα Γαλάνη πολλούς μήνες στο οποίο διασκευάζει γνωστά και αγαπημένα τραγούδια άλλων ερμηνευτών κυρίως.

To event έχει τίτλο «Χρισατούγεννα με ΕΛΠΙΔΑ» και ήδη οι πληροφορίες το θέλουν να είναι sold out, ενώ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης που διοργάνωσαν οι νεαροί σπουδαστές Γιώργος Μωραϊτάκης, Παντελής Καλογεράκος και Αμαλία Κούστα, θα διεξαχθεί λαχειοφόρος αγορά με πλούσια δώρα.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης