Από αυτή την Κυριακή η διπλή συλλογή “ISLAND 18” με 24 lounge και dance επιτυχίες είναι στο Θεμα!

στην έκδοση με τις προσφορές (4,25 ευρώ)

Η διπλή συλλογή “Island 18” με τη μουσική του Island, του εμβληματικού club της Αθηναϊκής Ριβιέρας. 24 lounge και dance επιτυχίες σε ένα διπλό cd.
στην έκδοση με τις προσφορές (4,25€)

Δύο cd με τις 24 μεγαλύτερες φετινές επιτυχίες προσφέρονται αποκλειστικά στους αναγνώστες του ΘΕΜΑτος:
Early Drinks με μουσική που σας ταξιδεύει καιLate Shots με τις απόλυτα χορευτικές επιλογές, που επέλεξε για εσάς το κορυφαίο club της Αθήνας

Μη χάσετε αυτή την Κυριακή το πρώτο CD Island 18 με την πολυτελή κασετίνα, γιατί τα parties στο Island γίνονται …. ΘΕΜΑ!

Από αυτή την Κυριακή η διπλή συλλογή “ISLAND 18” με 24 lounge και dance επιτυχίες είναι στο Θεμα!
KADEBOSTANY - Mind if I Stay (Official Audio)


Mahmut Orhan & Colonel Bagshot - 6 Days (Official Music Video HD)
island-inart

Δείτε Επίσης

Alkistis_Protopsalti

Η «Καλλιτέχνης για την ΕΛΠΙΔΑ» Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ερμηνεύσει, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, τραγούδια στα Κινέζικα, τα Σουαχίλι, τα Αρμένικα, τα Γαλλικά αλλά και τα Ισπανικά, τα Αγγλικά και τα Ιταλικά χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές ευαισθησίας, δύναμης και αισιοδοξίας με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

leonard-cohen

Στις 21 Σεπτεμβρίου η εύθραυστη αθωότητα της Nalyssa Green, το βαθύ εκφραστικό ηχόχρωμα της Sugahspank! και η καλλιεργημένη και ευέλικτη φωνή της Lou δημιουργούν μια μοναδική ζωντανή σύμπραξη προς τιμήν του Leonard Cohen

Savopoulos_Dionisis

Η νέα μουσική παραγωγή του Διονύση Σαββόπουλου, παρουσιάζεται από ένα σύνολο άνω των 40 μουσικών, χορωδών και τραγουδιστών, στο πλαίσιο της καμπάνιας για την πρόληψη του γυναικείου καρκίνου, από τις «Γυναίκες στην Ογκολογία»