Ο Τάσος Σκούρας επιστρέφει απόψε στο «The Ζoo»

Ο Τάσος Σκούρας επιστρέφει απόψε στο «The Ζoo»

Στο σχήμα συμμετέχουν η μουσικός Μαίρη Μπρόζη και ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης

Tasos-Skouras
Σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τραγούδια από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά «Σκούρα τα πράγματα» καθώς και νέο υλικό πλαισιωμένο από προσεκτικά επιλεγμένες διασκευές από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

Μαζί του ως guest η Μαίρη Μπρόζη μια ολοκληρωμένη μουσικός, ερμηνεύτρια και τραγουδοποιός που με αγγελική φωνή και το βιολί της πάντα μας ταξιδεύει.
Επίσης συμμετέχει και ο Αλέξανδρος Ζουγανέλης ο οποίος με το φλάουτο, το σαξόφωνο και τη φωνή του πάντα μας μαγεύει.

Την παράσταση πλαισιώνουν οι εξαιρετικοί μουσικοί:

Σταμάτης Μάντικας: πλήκτρα
Αντώνης Βλάσσης: τύμπανα
Γιάννης Γκούφας: μπάσο

Ποιος είναι ο Τάσος Σκούρας
Ο Τάσος Σκούρας από πολύ νεαρή ηλικία ακολούθησε το πάθος του για τη μουσική ξεκινώντας από τοπικά συγκροτήματα στα οποία συνήθως ήτανε και ο τραγουδιστής, ο κιθαρίστας και ο τραγουδοποιός τους. Πιο σημαντικό από αυτά ήτανε το συγκρότημα «Όρια» το οποίο με το κομμάτι «Διαφυγή» κέρδισε το δεύτερο ευρωπαϊκό βραβείο του «Jack Daniels European Rock Prize» στο οποίο διαγωνίστηκαν 500 συγκροτήματα από όλη την Ευρώπη.

Κλείσιμο
Αργότερα ήρθαν και οι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής όπως ο Βασιλης Παπακωνσταντίνου, ο Χρήστος Θήβαιος, οι Socrates, ο Αντώνης Τουρκογιώργης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Σάκης Μπουλάς, ο Πάνος Μουζουράκης, ο Λάκης Παπαδόπουλος και άλλοι.

H πρώτη δισκογραφική δουλειά του λέγεται «Σκούρα τα πράγματα» την οποία ερμηνεύει ο ίδιος υπογράφει το στίχο και τη μουσική και παίζει κιθάρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης