«Μιούζικαλ, αγάπη μου» με την Ευγενία Μανωλίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου

«Μιούζικαλ, αγάπη μου» με την Ευγενία Μανωλίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου

Δείτε φωτογραφίες της μουσικοσυνθέτριας από την εμφάνισή της στη Σύρο

«Μιούζικαλ, αγάπη μου» με την Ευγενία Μανωλίδου στο Κηποθέατρο Παπάγου
Έπειτα από τη µεγάλη επιτυχία των Αθηνών, αλλά και της περιοδείας στο Ναύπλιο, τα Ιωάννινα, τους Δελφούς, τη Σπάρτη και τη Σύρο, το «Μιούζικαλ, αγάπη μου» επιστρέφει στην Αθήνα για µία τελευταία παράσταση, την Παρασκευή 23 Αυγούστου στις 20:30 µ.µ. στο Κηποθέατρο Παπάγου.



Κλείσιμο
Οι τέσσερεις δηµοφιλείς ερµηνευτές Παναγιώτης Πετράκης, Σία Κοσκινά, Γιάννης Φίλιας και Ευδοκία Μωυσίδου που όλο το καλοκαίρι µαζί µε τους Symphomaniacs υπό τη διεύθυνση της Ευγενίας Μανωλίδου κατάφεραν όπου βρεθήκαν να κάνουν τον κόσµο να χορεύει και να τραγουδά µαζί τους, σας προ - καλούν για µια τελευταία φορά να σας ξεσηκώσουν µε τις πιο γνωστές και ρυθµικές µελωδίες από το musical και τον ελληνικό κινηµατογράφο.

Αγαπηµένα τραγούδια από πασίγνωστα musicals όπως “Grease”, “West Side Story”, “Phantom of the Opera”, “Fame”, “Mamma Mia” αλλά και από ελληνικές ταινίες όπως “Η Παριζιάνα”, “Μικροί και Μεγάλοι εν Δράσει”, “Ραντεβού στον Αέρα” και πολλές ακόµη χιλιοτραγουδισµένες µελωδίες, θα σας παρασύρουν σε ένα ξέφρενο µουσικό δίωρο
όπου µουσική, θέατρο και χορός γίνονται ένα.








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης