H επίθεση του Jay-Z στα Grammy: Η Beyonce έχει κερδίσει 32 βραβεία αλλά ποτέ άλμπουμ της χρονιάς

H επίθεση του Jay-Z στα Grammy: Η Beyonce έχει κερδίσει 32 βραβεία αλλά ποτέ άλμπουμ της χρονιάς

O ράπερ βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στη μουσική βιομηχανία αλλά δεν έχασε την ευκαιρία να υπερασπιστεί τη γυναίκα του

jayz_neo2
Βραδιά Grammy η χθεσινή και δεν έλειπαν κάποιες στιγμές που έδωσαν ξεχωριστή πινελιά στα βραβεία μουσικής. Μια από αυτές ήταν η στιγμή που στη σκηνή ανέβηκε ο Αμερικανός ράπερ Jay-Z ο οποίος βραβεύτηκε για τη συνολική του προσφορά στη μουσική.

Ο μουσικός που ανέβηκε στη σκηνή έχοντας στο πλευρό του την κόρη του Blue Ivy αρχικά ευχαρίστησε τον θεσμό για την τιμητική διάκριση εξέφρασε όμως το παράπονο και την πικρία του για τη σύζυγό του Beyonce που όλα αυτά χρόνια δεν έχει κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς. H 12χρονη κόρη του ζευγαριού ντυμένη στα λευκά έκλεψε την παράσταση. Στεκόταν διακριτικά στο πλάι του πατέρα της και όταν μίλησε για τη μητέρα της πιάστηκαν χέρι χέρι. 

 
Κλείσιμο
 
 
 
 
 
 
JAY-Z Accepts Dr. Dre Global Impact Award | 2024 GRAMMYs Acceptance Speech
Αναφερόμενος στη σύζυγό του που έγραψε ιστορία στην περσινή τελετή κερδίζοντας 32 βραβεία ρεκόρ, είπε: «Δεν θέλω να φέρω σε δύσκολη θέση αυτή τη νεαρή κυρία, αλλά έχει περισσότερα Grammy από όλους και δεν έχει κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς. Για σκεφτείτε το. Τα περισσότερα Grammy και δεν έχει κερδίσει ποτέ το άλμπουμ της χρονιάς, κάτι δεν πάει καλά. Κάποιοι από εσάς θα πάτε σπίτι σας απόψε και θα νιώσετε ότι σας έχουν ληστέψει, κάποιους ίσως και κάποιοι άλλοι δεν ανήκετε στην κατηγορία. Όταν εκνευρίζομαι, λέω την αλήθεια», δήλωσε ο Jay-Z.

Ο διάσημος ράπερ δήλωσε ακόμα ότι «πρέπει να συνεχίσουμε να εμφανιζόμαστε στα Grammy».

«Για να πάρεις Grammy, πρέπει να συνεχίσεις να εμφανίζεσαι μέχρι να σου δώσουν όλους τους επαίνους που σου αξίζουν, μέχρι να σε αποκαλέσουν πρόεδρο, μέχρι να σε αποκαλέσουν ιδιοφυΐα, μέχρι να σε αποκαλέσουν τον μεγαλύτερο όλων των εποχών».

Ειδήσεις σήμερα:

Ματ Μπόμερ: Tα 23 χρόνια καριέρας, ο μεγάλος έρωτας με τον Σάιμον Χολς και η ενόχλησή του με τα ομοφοβικά σχόλια

Σωσίβιο στα think tanks ψάχνει ο Κασσελάκης μετά τα τρακτέρ και τις κόντρες με Παππά και Πολάκη


Γιατί ο εγκέφαλός μας δεν θέλει να κάνουμε γυμναστική - Πώς να ασκηθούμε ακόμα και όταν δεν θέλουμε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης