Ματ Μπόμερ: Tα 23 χρόνια καριέρας, ο μεγάλος έρωτας με τον Σάιμον Χολς και η ενόχλησή του με τα ομοφοβικά σχόλια

Ματ Μπόμερ: Tα 23 χρόνια καριέρας, ο μεγάλος έρωτας με τον Σάιμον Χολς και η ενόχλησή του με τα ομοφοβικά σχόλια

Φέτος τον βλέπουμε στην ταινία «Maestro» και στη σειρά «Fellow Travelers»

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη
matt-bomer-arthrou
O Ματ Μπόμερ έχει ξεκάθαρα φέτος την τιμητική του, αφού του έλαχε ο κλήρος να παίξει σε μία από τις πιο πολυαναμενόμενες ταινίες της σεζόν -το «Maestro» του Μπράντλεϊ Κούπερ- και σε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες μίνι σειρές, το «Fellow Travelers» - στην Ελλάδα προβάλλεται από την COSMOTE.
Fellow_Travelers
O Ματ Μπόμερ συμπρωταγωνιστεί στο «Fellow Travelers» με τον Τζόναθαν Μπέιλυ
Για τον τηλεοπτικό ρόλο του μάλιστα κέρδισε την πρώτη του υποψηφιότητα στα φετινά Primetime Emmy, αλλά όχι και το τρόπαιο. Θα έλεγε κανείς ότι ήταν καιρός για τον 46χρονο ηθοποιό να περπατήσει στο κόκκινο χαλί του πιο έγκριτου τηλεοπτικού θεσμού, με δεδομένο ότι κουβαλάει στις πλάτες του 23 χρόνια κατεξοχήν τηλεοπτικής καριέρας, με πιο φωτεινές στιγμές του τις σειρές «White Collar», «Glee», «The Last Tycoon» και την τηλεταινία «The Normal Heart» του 2014, που γύριζε τον χρόνο πίσω στα 80s όταν ξεσπούσε η μάστιγα του HIV-AIDS.
39nNWh2SSxbvCTBl39sUHsePa34
Στην τηλεοπτική σειρά «White Collar»
Κλείσιμο
Ο Μπόμερ συχνά υποδύεται ρόλους γκέι όντας και ο ίδιος ανοιχτά ομοφυλόφιλος από το 2013, όταν αποφάσισε να συστήσει στον κόσμο τον σύντροφό του, τον εκδότη Σάιμον Χολς.

Εναν χρόνο αργότερα θα αποκάλυπτε σε συνέντευξή του ότι ήταν ήδη παντρεμένοι από το 2011. Αν και οι εξομολογήσεις για την προσωπική ζωή του και τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ανέκοψαν τη φόρα των θαυμαστριών του και έκαναν κάποια συντηρητικά φρύδια να ανυψωθούν, εκείνος δεν έδωσε ούτε σεντ. Αντιθέτως -και πολύ σωστά- δηλώνει περήφανος για τις επιλογές του και αδιάφορος για τα κακόβουλα σχόλια.
shutterstock_532337941
O Ματ Μπόμερ με τον σύζυγό του Σάιμον Χολς
«Θέλω απλώς να κάνω τη δουλειά μου και να ζω τη ζωή μου. Οι εικασίες και οι γνώμες του κόσμου μπορούν καμιά φορά να δημιουργήσουν εντάσεις, αλλά υπάρχει πάντα τρόπος να τις κρατάς έξω από την πόρτα σου. Εχω μια υπέροχη οικογένεια και καλούς φίλους και δεν εστιάζω στα αρνητικά κομμάτια της σόουμπιζ», είναι περίπου το μότο του. Με τον Χολς έχουν τρεις γιους μέσω παρένθετης μητέρας, τον 18χρονο Κιτ και τους 15χρονους δίδυμους Χένρι και Γουόλκερ.

Αν κάτι τον ενοχλεί περισσότερο και από τα ομοφοβικά σχόλια, πάντως, είναι οι αναφορές στην εξωτερική του εμφάνιση. «Ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου ως ωραίο. Δεν το λέω για να ακουστώ ταπεινός. Καμία σχέση. Αλλά επειδή δεν έχω αυτή την εικόνα για μένα, το θεωρώ εκνευριστικό όταν ο κόσμος εστιάζει στην εμφάνισή μου και όχι στις ικανότητές μου. Είναι αστείο να ακούω ότι μου έδωσαν κάποιον ρόλο επειδή γράφω ωραία στην οθόνη και όχι επειδή είμαι καλός ηθοποιός». Οχι, μπράβο του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης