«Άνδρας Αξίας»: Βιβλίο - απόλυτος οδηγός του φλερτ

«Άνδρας Αξίας»: Βιβλίο - απόλυτος οδηγός του φλερτ

Το βιβλίο, που υπογράφουν οι ιδρυτές της πρώτης σχολής φλερτ στην Ελλάδα «Men of Style» χαρτογραφεί τις συνθήκες που καθιστούν τον άνδρα επιτυχημένο στη διαδικασία προσέγγισης του αντίθετου φύλου. Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Έσοπτρον»

vivlio-pic-tessera
Τον απόλυτο οδηγό του φλερτ φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πρωτότυπο βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί αυτές τις μέρες από τις εκδόσεις «Έσοπτρον»με τον τίτλο «Άνδρας Αξίας».

Το βιβλίο, που υπογράφουν οι ιδρυτές της πρώτης σχολής φλερτ στην Ελλάδα «Men of Style» (Σπύρος Ανδριανός, Χρήστος Παπανίκας, Ανέστης Δογιβάν) χαρτογραφεί τις συνθήκες που καθιστούν τον άνδρα επιτυχημένο στη διαδικασία προσέγγισης του αντίθετου φύλου και του προσφέρουν έναν ολοκληρωμένο οδηγό δράσης που θα αναδείξει την πιο ελκυστική πλευρά του εαυτού του.

Ο Άνδρας Αξίας, σύμφωνα με τους συγγραφείς, είναι αυτός που έχει ξεκάθαρη εικόνα της ζωής που θέλει να δημιουργήσει και αναλαμβάνει την ευθύνη να την κάνει πραγματικότητα. Ο τρόπος που τιθασεύει τους εσωτερικούς του φόβους, οι κατευθύνσεις που δίνει στην εσωτερική του ηθική πυξίδα και οι θυσίες που είναι διατεθειμένος να κάνει προκειμένου να τοποθετήσει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή, είναι οι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην εξέλιξή του.

vivlio-pic-dyo



Τα έξι στάδια της προσέγγισης

Ο Άνδρας Αξίας γνωρίζει πώς να δίνει λύσεις στα προβλήματα που τον εμποδίζουν να φλερτάρει τις γυναίκες που θέλει πραγματικά. Μεταχειρίζεται συμπεριφορές που δημιουργούν έλξη και επιθυμία, ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες. Τολμά να αναλαμβάνει δράση με τρόπο αρρενωπό και γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται τα συναισθήματά του την ώρα που τον «απειλούν». Γνωρίζει τα έξι στάδια της προσέγγισης και τα χρησιμοποιεί βήμα- βήμα μέχρι την τελική επιτυχία!

Κλείσιμο
Διευκρινίζεται ότι το νέο βιβλίο δεν αποτελεί εργαλείο χειραγώγησης των γυναικών. Αντίθετα, συμβάλει στη βελτίωση των ανδρών ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους. Δεν είναι μυστικό άλλωστε ότι οι γυναίκες συχνά παραπονιούνται ότι οι άνδρες δεν τις φλερτάρουν ή το κάνουν με αδέξιο τρόπο.

Ο «Άνδρας Αξίας» είναι λοιπόν το πρώτο βήμα ώστε να γίνει ξανά το φλερτ μία μαγική διαδικασία ανάπτυξης των ανθρώπινων σχέσεων.
Το βιβλίο, το οποίο αποτελείται από 304 σελίδες, θα βρίσκεται σε όλα τα βιβλιοπωλεία από την προσεχή Τρίτη 30 Ιουλίου 2019. Είναι επίσης διαθέσιμο και ηλεκτρονικά στον ιστότοπο των εκδόσεων (www.esoptron.gr).


vivlio-pic-ena
vivlio-pic-tria
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης