Σας αρέσουν τα βιβλία αγωνίας;

Σας αρέσουν τα βιβλία αγωνίας;

Αν η απάντηση είναι ναι τότε «Το Αρπακτικό» και το «Χορεύοντας με τον εχθρό» από τις εκδόσεις Bell υπόσχονται καταιγιστική δράση 

books111
«Το Αρπακτικό»

Wilbur-Smith
Wilbur Smith, Το Αρπακτικό
Δολοφόνησαν τη γυναίκα του. Κατέστρεψαν το μέλλον του. Τώρα, πρέπει να πληρώσουν

Συγγραφέας 41 παγκόσμιων bestseller, με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 130 εκατομμύρια βιβλία σε περισσότερες από 60 χώρες, αποτελεί ένα εκδοτικό φαινόμενο! Με όχημα τη γνώριμη αφηγηματική του δύναμη, «τόσο αμείλικτη όσο τα κύματα του Ατλαντικού» (Daily Mail), o Γουίλμπουρ Σμιθ παρουσιάζει σε συνεργασία με τον Τομ Κάιν Το Αρπακτικό – ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα ασταμάτητης δράσης και αγωνιώδους περιπέτειας που θα σας κόψει την ανάσα.

Η υπόθεση: Δύο άντρες είναι υπεύθυνοι για το θάνατο της συζύγου του Έκτορ Κρος και μόνο ένας ζωντανός: ο Τζόνι Κόνγκο –ψυχοπαθής, εκβιαστής, δολοφόνος και καταστροφέας της ζωής του Κρος. Τώρα, ο Έκτορ τον θέλει νεκρό. Το ίδιο και η αμερικανική κυβέρνηση.

Κλείσιμο
Ο Κόνγκο είναι απομονωμένος στην πτέρυγα μελλοθανάτων της ασφαλέστερης φυλακής του ελεύθερου κόσμου και μετράει τις ημέρες μέχρι την εκτέλεσή του. Έχει δύο εβδομάδες. Θέλει την ελευθερία του. Έχει δραπετεύσει κι άλλη φορά και ξέρει ότι μπορεί να το επαναλάβει. Και με τη βοήθεια που του προσφέρει το παιδί-θαύμα Ντ'Σον, ίσως τα καταφέρει.

Ο Κρος, που γλείφει ακόμα τις πληγές του από την τελευταία αναμέτρησή του με τον Κόνγκο, επιστρέφει και είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά. Το υπερδεξαμενόπλοιο Bannock A αρμενίζει καταμεσής του αγριεμένου Ατλαντικού. Η τρομοκρατική δραστηριότητα στην περιοχή έχει προκαλέσει πανικό, και υπάρχει μόνο ένα άτομο που μπορεί να το προστατεύσει.

Μια αποστολή που στην αρχή μοιάζει απλή αποδεικνύεται κάτι πολύ πιο σύνθετο –μια περιπέτεια που θα δοκιμάσει τον Κρος και θα τον φέρει στα συναισθηματικά και φυσικά όρια του. Αλλά η πολυετής θητεία του στην SAS και η πείρα του στην ιδιωτική ασφάλεια τον έχει κάνει άτρωτο στον πόνο. Και καθώς ρίχνεται για μία ακόμη φορά στο λάκκο με τα λιοντάρια, ξέρει ότι δε θα σταματήσει μέχρι να πιάσει το θήραμά του.

Ο συγγραφέας: Wilbur Smith, επίσημο website

Ο Γουίλμπουρ Σμιθ γεννήθηκε στην Κεντρική Αφρική το 1933 και σπούδασε στο Μάικλχαουζ και στο Πανεπιστήμιο Ρόουντς. Άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή το 1964, μετά την επιτυχία του βιβλίου του Στα Νύχια του Λιονταριού, και από τότε έχει γράψει τριάντα μυθιστορήματα που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες, καθιστώντας τον τον πιο δημοφιλή σύγχρονο συγγραφέα περιπετειωδών μυθιστορημάτων.  Όλα τα έργα του έχουν εκδοθεί και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις BELL, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα πεντακόσιες χιλιάδες αντίτυπα, ενώ παγκοσμίως υπερβαίνουν τα ογδόντα εκατομμύρια.  Ταξιδεύει πολύ, σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας υλικό και διεξάγοντας έρευνες για τα βιβλία του. Ενδιαφέρεται βαθιά για τους λαούς και την άγρια φύση της Μαύρης Ηπείρου, πράγμα που αντανακλάται έντονα και στα έργα του.

«Χορεύοντας με τον εχθρό»
Rob-Sinclair
Rob Sinclair, Χορεύοντας με τον εχθρό

Τον Καρλ Λόγκαν τον θέλεις δίπλα σου, όχι απέναντί σου…

Τα BELL Best Seller παρουσιάζουν το πρώτο βιβλίο της νέας συναρπαστικής σειράς «Ο Εχθρός». Ο Ρομπ Σινκλέρ μπορεί να είναι νέος συγγραφέας, αλλά τα βιβλία του έχουν ήδη πουλήσει πάνω από πεντακόσιες χιλιάδες αντίτυπα στο εξωτερικό, ενώ οι κριτικοί έχουν χαρακτηρίσει το έργο του ισάξιο με αυτό κορυφαίων συγγραφέων του είδους, συμπεριλαμβανομένων των Λη Τσάιλντ και Βινς Φλιν.

Η υπόθεση: Ο Καρλ Λόγκαν ήταν ο τέλειος πράκτορας. Μοναχικός. Χωρίς πραγματικούς φίλους και οικογένεια. Εκπαιδευμένος να αντιμετωπίζει κάθε κατάσταση ψυχρά και αποτελεσματικά, χωρίς κανένα συναίσθημα. Αλλά ο Λόγκαν δεν είναι πλέον αυτός που ήταν. Η ζωή του άλλαξε για πάντα πέντε μήνες πριν, όταν αιχμαλωτίστηκε, βασανίστηκε και έφτασε στο κατώφλι του θανάτου από έναν από τους πιο βίαιους τρομοκράτες στον κόσμο, τον Γιουσέφ Σελίμ. Όταν ο Σελίμ επανεμφανίζεται μυστηριωδώς στο Παρίσι, και συνδέεται με την απαγωγή του υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, ο Λόγκαν οσμίζεται την ευκαιρία του για εκδίκηση. Καταδιώκοντας ανελέητα τον άνθρωπό του, χωρίς να έχει συναίσθηση της καταστροφής που αφήνει στο πέρασμά του, ο Λόγκαν πιάνεται όλο και περισσότερο στον ιστό ψεμάτων και εξαπάτησης που περιβάλλει την απαγωγή. Και τελικά, μαθαίνει τι ακριβώς σημαίνει να χορεύεις με τον εχθρό…

Ο συγγραφέας: Rob Sinclair
Ο Ρομπ Σινκλέρ είναι ο συγγραφέας της εξαιρετικά επιτυχημένης σειράς μυθιστορημάτων Ο Εχθρός, με ήρωα τον Καρλ Λόγκαν, καθώς και της σειράς κατασκοπικών θρίλερ με κεντρικό χαρακτήρα τον Τζέιμς Ράικερ. Οι πωλήσεις των βιβλίων του ξεπερνούν ήδη τα πεντακόσιες χιλιάδες αντίτυπα. Πολλοί κριτικοί έχουν χαρακτηρίσει το έργο του ισάξιο με αυτό κορυφαίων συγγραφέων του είδους, συμπεριλαμβανομένων των Λη Τσάιλντ και Βινς Φλιν. Ο Ρομπ άρχισε να γράφει το 2009, όταν έδωσε στη βιβλιοφάγο σύζυγό του την υπόσχεση ότι μπορούσε να γράψει ένα θρίλερ που θα ήταν αδύνατον να το αφήσει κανείς από τα χέρια του πριν το τελειώσει. Έχει εργαστεί για δεκατρία χρόνια σε μια διεθνή λογιστική εταιρεία, αφότου αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Νότιγχαμ, το 2002, με ειδίκευση στη διερεύνηση οικονομικών απατών, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο. Σήμερα έχει αφοσιωθεί εξολοκλήρου στη συγγραφή. Καταγόμενος από τη βορειοανατολική Αγγλία, έχει ζήσει και εργαστεί σε αρκετές αγχωτικές και πολύβουες πόλεις, μεταξύ των οποίων και η Νέα Υόρκη, ενώ σήμερα έχει εγκατασταθεί στα Γουέστ Μίντλαντς με τη σύζυγο και τους γιους του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης