Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με το νέο της βιβλίο στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με το νέο της βιβλίο στηρίζει τα Παιδικά Χωριά SOS

Πρόκειται για το βιβλίο «Από στόμα σε στόμα - Θησαυροί της ελληνικής κουζίνας»

mparmparigoy-0
Μία ωραία πρωτοβουλία για τα Παιδικά Χωριά SOS από τη διακεκριμένη σεφ Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που υποστηρίζει έμπρακτα εδώ και δεκαπέντε χρόνια το έργο τους.

Μέρος των εσόδων του νέου της βιβλίου «Από στόμα σε στόμα - Θησαυροί της ελληνικής κουζίνας», που υπογράφουν η ίδια και ο διαιτολόγος – διατροφολόγος δρ. Αναστάσιος Παπαλαζάρου, θα διατεθούν για την ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σταμούλη και πρόκειται για μια ξεχωριστή συλλογή αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών από όλη την Ελλάδα.
mparmparigoy-1
Κλείσιμο
Η κ. Μπαρμπαρίγου βρίσκεται σταθερά δίπλα στα παιδιά των Παιδικών Χωριών SOS. Πολλές φορές παιδιά των Παιδικών Χωριών ήταν προσκεκλημένα στις τηλεοπτικές της εκπομπές, γνωρίζοντας τον δρόμο της γεύσης, της σωστής διατροφής και της δημιουργίας, ενώ αξέχαστες έχουν μείνει οι μαγειρικές εκδηλώσεις που διοργάνωσε με πολλή αγάπη για τα παιδιά του Χωριού της Βάρης.

Στο βιβλίο «Από στόμα σε στόμα - Θησαυροί της ελληνικής κουζίνας», η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μαζί με την ομάδα της, επιμελήθηκε τις συνταγές, τροποποιώντας ό,τι χρειαζόταν για το καλύτερο αποτέλεσμα και ο διατροφολόγος Αναστάσιος Παπαλαζάρου έκανε τις απαραίτητες διατροφικές αναλύσεις και σημάνσεις. Το βιβλίο προλογίζει ο αρχισυντάκτης του περιοδικού «Γαστρονόμος» Άγγελος Ρέντουλας.
mparmparigoy-2
Πρόκειται για μια πρωτότυπη συλλογή αυθεντικών παραδοσιακών συνταγών από όλη την Ελλάδα, που συγκέντρωσαν οι συγγραφείς του βιβλίου. Οι συνταγές αυτές έχουν ταξιδέψει μέσα στον χρόνο από γενιά σε γενιά και έφτασαν μέχρι το σήμερα, χαρίζοντας αδιάκοπα νοστιμιά και υψηλή διατροφική αξία σε όσους τις γεύονται. Κάθε συνταγή κρύβει μια ιστορία, που την κάνει μοναδική. Με έναν μοναδικό τρόπο οι συνταγές του βιβλίου, που δόθηκαν με την συνδρομή ανθρώπων από όλη την Ελλάδα, συμπλέκονται με τις μνήμες που ξυπνούν οι μυρωδιές και οι γεύσεις τους, χαρίζοντας στον αναγνώστη ένα ξεχωριστό γευστικό νοσταλγικό ταξίδι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης