«Ο Πόλεμος των Κόρντεϊ» από τον Γουίλμπουρ Σμιθ

«Ο Πόλεμος των Κόρντεϊ» από τον Γουίλμπουρ Σμιθ

Από τις εκδόσεις BELL

BT_176_low
Δύο ήρωες - ένας άρρηκτος δεσμός!

Παρίσι, 1939 – Ο πόλεμος έχει χωρίσει τη Σάφρον Κόρτνεϊ και τον Γκέρχαρτ φον Μέερμπαχ, που απέχουν χιλιάδες χιλιόμετρα μεταξύ τους και παλεύουν για να κρατηθούν στη ζωή.

Ο Γκέρχαρτ -παρά την αντίθεσή του προς το ναζιστικό καθεστώς- πολεμά για την πατρίδα του, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα του δοθεί η ευκαιρία να απαλλάξει τη Γερμανία από τον Χίτλερ και την παρέα του. Όταν όμως η μονάδα του ρίχνεται στην κόλαση της Μάχης του Στάλινγκραντ, καταλαβαίνει ότι οι πιθανότητες να βγει ζωντανός μειώνονται μέρα με τη μέρα.

BT_176_low


Στο μεταξύ η Σάφρον -που έχει στρατολογηθεί από τις Επιχειρήσεις Ειδικών Αποστολών και έχει σταλεί στο κατεχόμενο Βέλγιο για να ανακαλύψει με ποιον τρόπο οι Ναζί διείσδυσαν στο δίκτυο των ΕΕΑ- δεν αργεί να βρεθεί στο στόχαστρο του πιο αδυσώπητου αρχικατάσκοπου της Γερμανίας.

Αντιμετωπίζοντας μια μοχθηρία που ξεπερνά και τους χειρότερους εφιάλτες τους, οι εραστές αναγκάζονται να κάνουν την πιο σκληρή επιλογή: να θυσιαστούν ή να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιζήσουν, ελπίζοντας ότι κάποια μέρα θα ξανασμίξουν.

Ο Πόλεμος των Κόρτνεϊ είναι η πολυαναμενόμενη συνέχεια του παγκόσμιου bestseller Κραυγή Πολέμου. Ο Wilbur Smith ταξιδεύει τον αναγνώστη στην καρδιά ενός κόσμου βυθισμένου στη δίνη του πολέμου, μέσα από μια επική ιστορία θάρρους, προδοσίας και αθάνατης αγάπης.

Ποιος είναι ο συγγραφέας

Wilbur-Smith


Κλείσιμο
Ο Γουίλμπουρ Σμιθ γεννήθηκε στην Κεντρική Αφρική το 1933 και σπούδασε στο Μάικλχαουζ και στο Πανεπιστήμιο Ρόουντς. Άρχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή το 1964, μετά την επιτυχία του βιβλίου του Στα Νύχια του Λιονταριού, και από τότε έχει γράψει τριάντα μυθιστορήματα που έχουν μεταφραστεί σε περισσότερες από τριάντα γλώσσες, καθιστώντας τον τον πιο δημοφιλή σύγχρονο συγγραφέα περιπετειωδών μυθιστορημάτων. Όλα τα έργα του έχουν εκδοθεί και στην Ελλάδα από τις εκδόσεις BELL, ξεπερνώντας σε πωλήσεις τα πεντακόσιες χιλιάδες αντίτυπα, ενώ παγκοσμίως υπερβαίνουν τα ογδόντα εκατομμύρια. Ταξιδεύει πολύ, σε όλο τον κόσμο, αναζητώντας υλικό και διεξάγοντας έρευνες για τα βιβλία του. Ενδιαφέρεται βαθιά για τους λαούς και την άγρια φύση της Μαύρης Ηπείρου, πράγμα που αντανακλάται έντονα και στα έργα του.


Ειδήσεις σήμερα:

Ολικό lockdown σε Αργολίδα και Σπάρτη

Το TikTok «κλειδώνει» όλους τους λογαριασμούς που ανήκουν σε χρήστες κάτω των 16 ετών

Αναβάλλεται το ελληνικό πάρτι στο Ντουμπάι λόγω της ραγδαίας αύξησης κρουσμάτων
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης