Ζωγράφος με… ιδιότυπο πινέλο!

Ζωγράφος με… ιδιότυπο πινέλο!

Ο Αυστραλός ζωγράφος Tim Patch, δεν χρησιμοποιεί πινέλα για τις δημιουργίες του αλλά το πέος του, το οποίο μετατρέπει σε επιδέξιο μέσω για να ζωγραφίζει.

Συνέδριο για το περιβάλλον στην Αθήνα
Ζωγράφος με… ιδιότυπο πινέλο!
Ο Αυστραλός ζωγράφος Tim Patch, δεν χρησιμοποιεί πινέλα για τις δημιουργίες του αλλά το πέος του, το οποίο μετατρέπει σε επιδέξιο μέσo για να ζωγραφίζει.

Έχει μάλιστα αυτοονομαστεί και “Pricasso”, γεγονός που ίσως  δεν θα  ευχαριστούσε ιδιαίτερα τον μεγάλο ζωγράφο.

Ωστόσο, οι δημιουργίες του είναι αρκετά καλές, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν τις περιορισμένες δυνατότητες ευελιξίας του… πινέλου του.

Κλείσιμο
Ο καλλιτέχνης δημιουργεί συνήθως σε δημόσιες εκθέσεις ή περιφερόμενους θιάσους επί τόπου, χρησιμοποιώντας τους επισκέπτες ως μοντέλα. Και οι ίδιοι μένουν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με τις επιδόσεις του.

Την ιδέα για αυτή την πολύ πρωτότυπη τεχνική του την έδωσε μία φίλη το 2006 σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ.

Από τότε ο Pricasso έπιασε δουλειά και ξεκίνησε να ζωγραφίζει πορτραίτα, τοπία, αφηρημένη τέχνη, γυναικεία και αντρικά γυμνά.

Εκτός από αυτά έχει δημιουργήσει μία σειρά από προσωπογραφίες ηγετών από όλον τον κόσμο. Ανάμεσα τους, ο Τζωρτζ Μπους και ο Τόνι Μπλερ δια χειρός πέους Pricasso.

Ο ίδιος λέει ότι όταν συμπληρώσει αυτή τη συλλογή των world leaders θα ήθελε πολύ να κάνει μία έκθεση ειδικά με αυτούς τους πίνακες.

Οταν απέτυχε να μπει στη σχολή Καλών Τεχνών, σπούδασε σχέδιο επίπλων αλλά επαγγελματικά ασχολήθηκε με την κατασκευή κτιρίων.

Με 150 δολάρια αναλαμβάνει να ζωγραφίσει την προσωπογραφία σας και μαζί με το έργο στέλνει και ένα dvd στο οποίο καταγράφεται όλο το event.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης