Άννα Λάμπρου: Παρουσίασε το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο «Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου»

Άννα Λάμπρου: Παρουσίασε το νέο της μυθιστόρημα με τίτλο «Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου»

Σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Γλυφάδας - Το κοινό είχε έντονο ναυτιλιακό χρώμα, αφού το παρών έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι της ναυτιλιακής κοινότητας

Λαμπρου_Αννα_2
Το  νέο της μυθιστόρημα παρουσίασε η  συγγραφέας Άννα Λάμπρου σε μία κατάμεστη αίθουσα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Τίτλος « Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου».

Στο βιβλίο πρωταγωνιστούν παράφρονες ηγέτες, αδίστακτοι τύραννοι διψασμένοι για εξουσία, που θυσιάζουν τα πάντα, ακόμα και ανθρώπινες ζωές, κυρίως αυτές, προκειμένου να ενισχύσουν την εξουσία , την επιρροή και τα πλούτη τους. Ένα μυθιστόρημα αλληγορικό και επίκαιρο, με ανατροπές και ωμότητα, στο οποίο η αγάπη διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο. Κάπου πριν από τον Μεσαίωνα. Κάποτε στην Ευρώπη. Δυστυχία, σκλαβιά και φόβος.

Το κοινό είχε έντονο ναυτιλιακό χρώμα, αφού το παρών έδωσαν πολλοί εκπρόσωποι της ναυτιλιακής κοινότητας. Και αυτό γιατί η Άννα Λάμπρου, σύζυγος του Μιχάλη Λάμπρου υψηλόβαθμου στελέχους του κλάδου της κρουαζιέρας με εμπειρία άνω των 50 ετών, προέρχεται από τη ναυτιλία. Βέρα Πειραιώτισσα, εργάστηκε ως ναυλομεσίτρια , διαχειρίστρια πλοίων, συμπλοιοκτήτρια και οικονομική διευθύντρια στην Ελλάδα και στην Αυστραλία. Αποσύρθηκε από την ενεργό δράση το 1992 και στράφηκε στη μεγάλη της αγάπη, τη συγγραφή.

Λαμπρου_Αννα
Κλείσιμο


«Η εκδίκηση του ματωμένου στιλέτου», της Άννας Λάμπρου, είναι το τέταρτο μυθιστόρημά της στις εκδόσεις ΛΙΒΑΝΗ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης