Ματαιώνεται η συναυλία για την Αρλέτα - Πώς θα επιστραφούν τα χρήματα των εισιτηρίων

Ματαιώνεται η συναυλία για την Αρλέτα - Πώς θα επιστραφούν τα χρήματα των εισιτηρίων

Η συναυλία έπεσε «θύμα» της κακοκαιρίας, αναβλήθηκε και πλέον δεν είναι εφικτός ο ορισμός νέας ημερομηνίας, οπότε ματαιώνεται

arleta
Την ματαίωση της συναυλίας - αφιέρωμα στην Αρλέτα ανακοίνωσαν οι διοργανωτές: Η συναυλία επρόκειτο να γίνει στο Ηρώδειο στις 27 Σεπτεμβρίου, έπεσε «θύμα» της κακοκαιρίας και αναβλήθηκε, ωστόσο, διαπιστώθηκε ότι δεν είναι πλέον εφικτή η εύρεση νέας ημερομηνίας.
Έτσι, από την ερχόμενη Δευτέρα, 8 Οκτωβρίου, όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια, μπορούν να πάρουν πίσω τα χρήματά τους με τους ακόλουθους τρόπους:
-Εάν έχετε πληρώσει τα εισιτήριά σας με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή Viva Wallet, ηλεκτρονικά ή από κάποιο φυσικό σημείο Viva, θα λάβετε άμεσα τα χρήματα στην κάρτα σας.

-Εάν έχετε πληρώσει τα εισιτήριά σας με μετρητά στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ ή σε κάποιο φυσικό σημείο Viva ή εάν έχετε κάνει κατάθεση του ποσού σε τράπεζα, θα λάβετε τα χρήματά σας με μετρητά από τα κεντρικά εκδοτήρια του Ελληνικού Φεστιβάλ (Πανεπιστημίου 39, Στοά Πεσμαζόγλου) από τις 8 έως τις 22 Οκτωβρίου 2018. Ωράριο λειτουργίας ταμείων: Δευτέρα – Παρασκευή: 10:00 – 16:00.

-Όσοι έχετε πληρώσει τα εισιτήριά σας με κάρτα, σε POS στα ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα Ταμεία του Ελληνικού Φεστιβάλ στο τηλέφωνο +30 210 3222 720 κατά τις ώρες λειτουργίας του ή στο e mail tickets@greekfestival.gr, για περαιτέρω οδηγίες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης