ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Xάρισον Φορντ: Στάθηκε ξανά στα πόδια του

Xάρισον Φορντ: Στάθηκε ξανά στα πόδια του

Μετά το ατύχημα που είχε στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Star Wars:Episode VII», ο 71χρονος χολιγουντιανός σταρ, πέταξε την high tech πατερίτσα του και επέστρεψε στο κινηματογραφικό στούντιο

Xάρισον Φορντ: Στάθηκε ξανά στα πόδια του
Ξανά στα πόδια του στέκεται ο Χάρισον Φορντ, που μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ενώ βρισκόταν στα γυρίσματα της νέας ταινίας «Star Wars: Episode VII», πέταξε την high tech πατερίτσα του και επέστρεψε στο κινηματογραφικό στούντιο. Το ατύχημα του βετεράνου ηθοποιού τον περασμένο Ιούνιο, τον κράτησε σχεδόν δύο μήνες εκτός γυρισμάτων. Ο ηθοποιός τραυματίστηκε όταν η υδραυλική πόρτα του Millennium Falcon, του διαστημικού σκάφους του Χαν Σόλο, «πλάκωσε» το πόδι του.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο John Radcliffe της Οξφόρδης, όπου οι γιατροί, αφού τον υπέβαλαν σε μια σειρά από εξετάσεις, στη συνέχεια προχώρησαν στη χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να αποκαταστήσουν τη ζημιά που είχε υποστεί το τραυματισμένο πόδι του ηθοποιού. Πλέον, ο Χάρισον Φορντ είναι έτοιμος να ξαναφορέσει τη στολή του γαλαξιακού ταξιδιώτη, Χαν Σόλο.

Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός τραυματίζεται στα γυρίσματα ταινίας. Κατά το παρελθόν, είχε ένα επίσης σοβαρό ατύχημα, κατά τη διάρκεια των ταινιών Indiana Jones, οπότε και είχε σπάσει δίσκο στην πλάτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης