Στο πολυαναμενόμενο «True Detective: Night Country», οι φόνοι στην πολική νύχτα έρχονται αποκλειστικά στα Novacinema!

Στο πολυαναμενόμενο «True Detective: Night Country», οι φόνοι στην πολική νύχτα έρχονται αποκλειστικά στα Novacinema!

Ο νέος κύκλος του «True Detective» με πρωταγωνίστριες την Jodie Foster και την Kali Reis, κινείται βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, και τα εγκλήματα είναι τόσο ζοφερά και ψυχρά όσο και το σκηνικό.

truehead

Sponsored Content

Το «True Detective» της HBO είναι μια σειρά σταθμός στην ιστορία της τηλεόρασης. Η κινηματογραφική του γλώσσα, οι παράλληλες αφηγήσεις που αφορούν το παρελθόν και το παρόν, οι πολυσύνθετοι χαρακτήρες, η καταβύθιση στον κόσμο των κινήτρων ενός εγκληματικού μυαλού, η αγωνιώδης ανέλιξη της δράσης, συγκέντρωσε από το πρώτο επεισόδιο διθυραμβικές κριτικές και δημιούργησε ένα φανατικό κοινό.

Παρόλο που κάθε κύκλος εστιάζεται σε διαφορετική τοποθεσία και εξερευνά διαφορετικής φύσης ζητήματα, το κοινό τους είναι ότι διηγούνται τις αστυνομικές ιστορίες με ένα καινούργιο και συναρπαστικό τρόπο. Μετά τις τρεις πρώτες τηλεοπτικές σεζόν της πολυσυζητημένης σειράς, η ΗΒΟ επανέρχεται τώρα με έναν καινούργιο κύκλο που εξελίσσεται στην Αλάσκα. Το «True Detective: Night Country» σε σενάριο και σκηνοθεσία της Issa López, επικεντρώνεται στις ντετέκτιβ Liz Danvers (Jodie Foster) και Evangeline Navarro (Kali Reis), οι οποίες πρέπει να λύσουν μια παράξενη υπόθεση. Οκτώ άνδρες που χειρίζονται τον Ερευνητικό Σταθμό Tsalal Arctic έχουν εξαφανιστεί χωρίς να αφήσουν κανένα ίχνος, μια νύχτα στο Ένις της Αλάσκα.
Κλείσιμο
true2
Σκοτάδι, παγωνιά, σύμβολα που οδηγούν σε στοιχειωμένες αλήθειες, μυστικά κρυμμένα μέσα στον πάγο, και δυο ντετέκτιβ που πρέπει να αφήσουν πίσω τους τις προσωπικές τους διαφορές για να προχωρήσουν. Όσο το επιβλητικά πυκνό μυστήριο αρχίζει να ξετυλίγεται, με τους τρόμους του παρελθόντος και του παρόντος να μολύνονται με υπερφυσικά γεγονότα, σκιαγραφείται μια ζωντανή απειλή που ζει στις σκιές. Μετά από πέντε χρόνια απουσίας η σειρά της HBO, με τα εκατομμύρια πιστών τηλεθεατών ανά τον κόσμο, επιστρέφει πιο γοητευτικά σκοτεινή από ποτέ, με ένα νέο κύκλο έξι επεισοδίων.

True Detective

Εκτός από την βραβευμένη με Oscar και υποψήφια για ΕΜΜΥ Jodie Foster και την πρώην μποξέρ Kali Reis, παίζουν οι John Hawkes, Christopher Eccleston, Finn Bennett, Fiona Shaw, Isabella Star LaBlanc ενώ guest star εμφανίσεις κάνουν οι Anna Lambe, Aka Niviâna, June Thiele, Diane Benson, και Joel D. Montgrand. Η Issa López εκτός από σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι και εκτελεστικός παραγωγός και η Jodie Foster είναι και παραγωγός της σειράς.
Nova-True-Detective_Καθε-Τριτη-στις-22_00
Το «True Detective: Night Country» έκανε πρεμιέρα την Τρίτη 16 Ιανουαρίου στις 22:00 στο Novacinema4 και θα προβάλλεται κάθε Τρίτη την ίδια ώρα, 48 ώρες μετά την Αμερική. Η κορυφαία σειρά μυστηρίου θα είναι διαθέσιμη και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ, μαζί με περισσότερες από 4.000 ταινίες και επεισόδια σειρών. Ακόμη, το πρόγραμμα των καναλιών Novacinema διατίθεται με δυνατότητα Catch up 7 ημερών.

Μπορούμε να δούμε όλο το πλούσιο περιεχόμενο της Nova επιλέγοντας το πρόγραμμα ΕΟΝ ΤV ή το Συνδυαστικό Πρόγραμμα ΕΟΝ που μας ταιριάζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης