The Last of Us: Το πολυαναμενόμενο φινάλε

The Last of Us: Το πολυαναμενόμενο φινάλε

Η σειρά της ΗΒΟ που απέκτησε φανατικούς θεατές από το πρώτο επεισόδιο στριμάρει αποκλειστικά στο Vodafone TV!

last_copy

Sponsored Content

Όσοι έχουν δει τα πρώτα επεισόδια του «The Last of Us» ένιωσαν συχνά να βρίσκονται σε ένα roller coaster συναισθημάτων που κινείται με μεγάλες ταχύτητες ανάμεσα στον τρόμο και τις ανθρώπινες προσωπικές ιστορίες. Η survival horror σειρά  που δημιούργησε ιστορία με την καθηλωτική της ενέργεια έφτασε αισίως στο φινάλε της, το οποίο θα είναι αντάξιο των προσδοκιών που έχει προκαλέσει. 

The Last of Us I Vodafone TV
Κλείσιμο
Όπως ξέρουμε, ο θανατηφόρος ιός Cordyceps που μετατρέπει τους ανθρώπους σε ένα είδος ζόμπι, τους Clickers, έχει δημιουργήσει ένα εφιαλτικό τοπίο. Σε αυτόν τον μετα-αποκαλυπτικό κόσμο ο Τζόελ (Pedro Pascal) και η 14χρονη Έλι (Bella Ramsey), προσπαθούν να επιβιώσουν. Το  κλειδί της ιστορίας είναι ότι ο ιός δεν αγγίζει την Έλι καθώς υπάρχει κάτι στη γονιδιακή της δομή που μπορεί να είναι η βάση της θεραπείας όσων νοσούν. Μόνο που το εμβόλιο το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί από εκείνη θα σώσει μεν τους άλλους αλλά θα οδηγήσει εκείνη στον θάνατο. Εδώ, είναι το μεγάλο δίλημμα και το σημείο όπου πλέον οι δυο ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με όλους, αφού μετά από όλα όσα πέρασαν και έζησαν μαζί ο Τζόελ δεν μπορεί να προδώσει την Έλι. Η συναισθηματική τους σύνδεση είναι πολύ ισχυρή, τόσο που τούς κάνει να έρθουν αντιμέτωποι με τους πάντες. Στη διάρκεια αυτών των συγκρούσεων, όλα είναι πιθανά να συμβούν στο επικό φινάλε. 

LastOfUs3

Πίσω από τις κάμερες
Καθώς η σειρά έχει αποκτήσει εκατομμύρια θαυμαστών πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν τι έγινε πίσω από τις κάμερες. Για παράδειγμα γνωρίζατε ότι...

-Αν και ο Pedro και η Bella δεν είχαν συναντηθεί ποτέ πριν το The Last of Us, πρωταγωνίστησαν και οι δύο στο Game of Thrones. Ο Pedro ως Oberyn Martell και η Bella ως Lady Mormont.

-Η σειρά «The Last of Us» είναι βασισμένη σε ένα από τα πιο επιτυχημένα video games της Naughty Dog. Η τεράστια επιτυχία του παιχνιδιού πυροδότησε καταρχάς σχέδια για μια ταινία η οποία όμως θα άφηνε εκτός σημαντικά κομμάτια της βασικής ιστορίας. Έτσι επιλέχθηκε η μεταφορά του παιχνιδιού στη μικρή οθόνη.

-Πολλές ηθοποιοί ήταν υποψήφιες για τον ρόλο της Έλι. Ανάμεσα σε αυτές η Maisie Williams και η Kaitlyn Dever οι οποίες πέρασαν από οντισιόν. Όμως, ο σκηνοθέτης Neil Druckmann διάλεξε την Ramsey διότι, όπως είπε, δεν ένιωσε ότι έβλεπε κάποια να υποδύεται την Έλι αλλά ότι έβλεπε την Έλι.

-Στη Bella Ramsey και τον Pedro Pascal δόθηκε η οδηγία να μην παίξουν το παιχνίδι στον υπολογιστή πριν τα γυρίσματα. Η Ramsey ακολούθησε τις συμβουλές των παραγωγών, οι οποίοι δεν ήθελαν να αντιγράψει την ερμηνεία της Ashley Johnson στο παιχνίδι. Ο Pascal όμως τους αγνόησε θέλοντας να προσεγγίσει τον ήρωα σωματικά, οπτικά, φωνητικά όπως ήταν στο παιχνίδι.

-Το «The Last of Us», αναπόφευκτα, αντιμετωπίζει συγκρίσεις με μια άλλη επιτυχημένη σειρά επιβίωσης αποκάλυψης The Walking Dead. Ωστόσο, μια βασική διαφορά μεταξύ αυτών των δυο είναι η διάρκειά τους. Το Walking Dead προβλήθηκε για 11 σεζόν ενώ για το The Last of Us, θα υπάρξει μόνο μια δεύτερη σεζόν.

-Οι δημιουργοί της σειράς ένιωσαν πολύ τυχεροί όταν βρήκαν στο Κάλγκαρι του Καναδά, ένα mall το οποίο ήταν προγραμματισμένο να κατεδαφιστεί. Ήταν το τέλειο σκηνικό για να γυριστούν οι σκηνές στο εμπορικό κέντρο, στο έβδομο συναρπαστικό επεισόδιο.

Διαθέσιμα όλα τα επεισόδια της σειράς ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Vodafone TV

LastOfUs2



Info
Tο Vodafone TV είναι η μοναδική υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα που διαθέτει πρόσβαση στο περιεχόμενο του Disney+ αλλά και στο αποκλειστικό περιεχόμενο της HBO σε ένα μέρος.

Τα διαθέσιμα πακέτα της υπηρεσίας μπορούν να προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας με περισσότερες από 10.000 ώρες On Demand περιεχομένου, 45+ δημοφιλή διεθνή κανάλια με κλασικές και νέες εκπομπές, τον καλύτερο κατάλογο παιδικών προγραμμάτων και καναλιών για όλες τις ηλικίες, αποκλειστικό περιεχόμενο και όλες τις μεγάλες πρεμιέρες της HBΟ και του Disney+, που ανανεώνεται κάθε μήνα!


Μάθε περισσότερα εδώ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης