Φοίβος Δεληβοριάς - Δημήτρης Καραντζάς: Επιστρέφουν στη σκηνή με επιθεώρηση για την Επανάσταση του 1821

Φοίβος Δεληβοριάς - Δημήτρης Καραντζάς: Επιστρέφουν στη σκηνή με επιθεώρηση για την Επανάσταση του 1821

Με έναν θίασο γνωστών πρωταγωνιστών

Delivorias_Karantrzas
Με έναν ευφάνταστο τρόπο, μια εντυπωσιακή νέα παράσταση, θα τιμήσει το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Πρόκειται μια επιθεώρηση, με τις υπογραφές των Φοίβου Δεληβοριά  και Δημήτρη Καραντζά η οποία ετοιμάζεται πυρετωδώς αυτήν την περίοδο προκειμένου να είναι έτοιμη να κάνει την πρεμιέρα της τον Ιούνιο, στο Βεάκειο Θέατρο.

Η ιστορία και η κριτική συνυπάρχουν αρμονικά με τη μουσική και το χιούμορ σε μια έξυπνη παράσταση που εξετάζει εκ νέου τη σχέση μας με την εθνική ταυτότητα,  την επανάσταση , τα κατορθώματα και τα ατυχήματα των διακοσίων ετών, την παράδοση. Τα κείμενα υπογράφει μια δυνατή συγγραφική ομάδα στην οποία συμμετέχουν οι Λένα Κιτσοπούλου , Γιάννης Αστερής , Γλυκερία Μπασδέκη, Κώστας Μανιάτης, Κώστας Κωστάκος, Κέλλυ Παπαδοπούλου και Φοίβος Δεληβοριάς.

Και ο θίασος όμως αποτελείται από πολλούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές μεταξύ των οποίων οι
Eλένη Κοκκίδου, Νίκος Καραθάνος, Γιώργος Γάλλος, Γαλήνη Χατζηπασχάλη, Γιάννης Νιάρρος, Μιχάλης Οικονόμου, Γιάννης Κουκουράκης, Γιάννης Κλίνης, Βάσω Καβαλιεράτου, Πάνος Παπαδόπουλος, Ηλίας Μουλάς, Ιωάννα Πιατά και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου ενώ ως quest θα εμφανίζονται οι Λυδία Φωτοπούλου, Μαρία Καβογιάννη, Μάρθα Φριντζήλα και Χρήστος Λούλης.

Όλοι μαζί φιλοδοξούν να ξανατραγουδήσουν το «χαίρε, ω χαίρε», χωρίς να εμποδίζονται από τα «περασμένα μεγαλεία» και το «διηγώντας τα να κλαις».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης