Ο δράκος των χρωμάτων πάει βόλτα στο δάσος

Ο δράκος των χρωμάτων πάει βόλτα στο δάσος

Δύο παραστάσεις για βρέφη και μικρά παιδιά στα Κάτω Πετράλωνα με την σφραγίδα της Άννας Σ. Τζίμα

koukou
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένα παιδάκι που έκανε φίλο ένα πολύχρωμο πουλί και μαζί ανακάλυψαν το δάσος... Κι άλλη μια φορά ήταν ένας δράκος, τόσο πεινασμένος και λιχούδης που τριγυρώντας σε ένα πολύχρωμο δάσος, έφαγε όλα τα χρώματα.

Με την σφραγίδα της Άννας Σ. Τζίμα έχουν οργανωθεί δύο παραστάσεις. Η παράσταση «Κούκου μια βόλτα στο δάσος» και η παράσταση «Ο δράκος των Χρωμάτων». Σε εκείνη ανήκει τόσο η σύλληψη της ιδέας όσο και τα κείμενα και τα τραγούδια. Επιπλέον, έχει αναλάβει και την σκηνοθεσία των παραστάσεων στις οποίες συμμετέχει και ως ερμηνεύτρια.

Η παράσταση «Κούκου μια βόλτα στο δάσος» (με διάρκεια 50 λεπτών) είναι ένα βιωματική αφήγηση παραμυθιού για παιδιά από 18 μηνών έως 6 ετών. Συνδυάζει το θέατρο με τη μουσική, τη φαντασία και την περιπέτεια. Είναι ένα πρόγραμμα που γεμίζει χαμόγελα τα παιδιά, ενώ ταυτόχρονα τα μυεί στη μελωδία, στο ρυθμό και σε άλλες ιδιότητες της μουσικής! Ερμηνεύουν: Άννα Σ. Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης, Μαρία Ιωάννου

Η παράσταση «Ο δράκος των Χρωμάτων» (διάρκειας 60 λεπτών) είναι μια διαδραστική παράσταση παιχνίδι για παιδιά από 3 έως 6 ετών, όπου η διαφορετικότητα γίνεται ένας ύμνος στη ζωή. Δεν είμαστε όλοι ίδιοι και γι’ αυτό ο κόσμος μας είναι τόσο όμορφος. Ερμηνεύουν: Άννα Σ. Τζίμα, Δημήτρης Σκούρτης

Info
Κλείσιμο
Η παράσταση «Κούκου μια βόλτα στο δάσος» κάθε Κυριακή στις 12:00 μ.μ. έως τις 5 Μαΐου 2019. Η παράσταση «Ο δράκος των Χρωμάτων» κάθε Σάββατο στις 17:30 μ.μ.
Θέατρο Μορφές Έκφρασης, Αλκμήνης 13, Κάτω Πετράλωνα (απέναντι από το Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς).
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης