Νεαρή κοπέλα που δεν είχε ακούσει τις προειδοποιήσεις της Αστυνομίας για την ρίψη που θα γινόταν, περνούσε κάτω από μπαλκόνι μπροστά από το Δημαρχείο στο Σάν Τζάκομο όταν και, παρουσία του δημάρχου Στέφανου Πουλημένου και των Αντιδημαρχών Σ. Χαλικιόπουλου και Ν. Βραδή έριξαν τον μπότη χωρίς να φανταστούν ότι κάποια γυναίκα περνούσε εκείνη την ώρα από το πεζοδρόμιο.
Αποτέλεσμα ήταν να της πέσει κυριολεκτικά στο κεφάλι. Άμεσως έτρεξαν όλοι να την βοηθήσουν και σύμφωνα με πληροφορίες του corfutvnews.gr, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έβαλε δυο ράμματα σε τραύμα στο κεφάλι.
Η ίδια, πάντως, σηκώθηκε χαμογελαστή αφού δεν τραυματίστηκε σοβαρά καθώς η στάμνα έπεσε από χαμηλό ύψος.
Η πρωτοβουλία του WHEN και της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας περνά στην επόμενη φάση της, προσφέροντας τρίμηνη εξατομικευμένη καθοδήγηση σε 20 γυναίκες επιχειρηματίες του κλάδου HORECA.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Το διήμερο της διοργάνωσης περιλαμβάνει τον 2ο διεθνή αγώνα ποδηλασίας UCI Gran Fondo Loutraki Greece, ποδηλατική Expo, pasta party, τεχνικές παρουσιάσεις και μια μεγάλη γιορτή στην τελετή απονομής των μεταλλίων, με την υπογραφή του Kyvernitis Sports & Events