Μέσα Μαζικής Ποίησης!

Μέσα Μαζικής Ποίησης!

Νέοι και παλαιοί ποιητές συναντώνται σε σταθμούς μετρό, λεωφορεία, σταθμούς ηλεκτρικού και θέατρα, σε μια σειρά δρώμενων και συζητήσεων

poiisi-on-the-road
Ως "Ποίηση παντού!" θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η πρωτοβουλία της σύμπραξης του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά και της διοργάνωσης «Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου» του Δήμου Αθηναίων.

Ποιητές, νέοι και παλαιότεροι θα συνυπάρξουν, θα συνομιλήσουν και θα μοιραστούν το ίδιο πάθος της ποίησης με το κοινό, σε μια σειρά δρώμενων και συζητήσεων σε ανοικτούς χώρους με τον τίτλο "Ποίηση …on the road".

Οι δημόσιες αναγνώσεις θα γίνονται κάθε πρώτη του μηνός, από 1ης Οκτωβρίου 2018 έως 1η Μαρτίου 2019, σε μέσα μεταφοράς και εμβληματικούς τόπους στον άξονα Αθήνας- Πειραιά. Κάθε πρώτη Παρασκευή του ίδιου μήνα οι ποιητές συζητούν παρουσία κοινού στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Η πρώτη συνάντηση θα γίνει στο Μετρό Σύνταγμα την 1η Οκτωβρίου με την έναρξη της ενότητας «Αναγνώσεις 1».

Κλείσιμο
Την παρουσία τους δηλώνουν ο Τίτος Πατρίκιος και οι νεότεροι ποιητές: Μαρία Κουλούρη, Αλέκος Λούντζης, Μυρσίνη Γκανά, Πελαγία Φυτοπούλου με τη συνοδεία των Μουσικών Συνόλων του δήμου Αθηναίων και του δήμου Πειραιά.

Μέχρι το τέλος του έτους θα ακολουθήσουν 2 δράσεις για κάθε έναν από τους επόμενους μήνες με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει συναντήσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, στο Λεωφορείο 040 και στον Ηλεκτρικό Σταθμό Πειραιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης