Ο Μονόκερος, ο Picasso και ο Van Gogh

Ο Μονόκερος, ο Picasso και ο Van Gogh

Εργαστήρια της άνοιξης στον πολυχώρο Hello Kids για όλη την οικογένεια

hellokids
Τι σχέση έχει ένας μονόκερος, ένα βιτρώ εμπνευσμένο από τον Picasso κι ένας τρισδιάστατος πίνακας του Van Gogh; Μα είναι αφορμές για δημιουργία, για γνωριμία με διάφορες τεχνικές χειροτεχνίας, για έμπνευση και φυσικά, είναι η καλύτερη διακόσμηση ενός παιδικού δωματίου, καθώς είναι φτιαγμένη από τα ίδια τα παιδιά.

Το εργαστήριο Hello Kids στο κέντρο της Αθήνας σε συνεργασία με τη διακοσμήτρια Νίκη Παυλάκη υποδέχεται το Μάιο με τρία εργαστήρια γνωριμίας με την τέχνη του Decoupage πάνω σε papier mache, την τεχνική του βιτρώ και την κατασκευή τρισδιάστατων πινάκων με αφορμή τους δύο σπουδαίους ζωγράφους, τα έργα τους και την ιστορία τους.

Περιμένοντας να κλείσουν τα σχολεία, το Hello Kids βοηθάει τα παιδιά να «ανακαινίσουν» μόνα τους τα δωμάτιά τους με ινδιάνικες ονειροπαγίδες που προστατεύουν από τα κακά όνειρα και με καθρέφτες με υλικά από τη θάλασσα, που θα «κλείσουν» μέσα τους τις καλοκαιρινές μας οικογενειακές αναμνήσεις.

Τα εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν στις 12 και 19 Μαΐου και στις 2 και 9 Ιουνίου. Η συμμετοχή (συμπεριλαμβανομένων των υλικών) κοστίζει 8 ευρώ και στις 4 συμμετοχές, κερδίζετε μία δώρο. Για κάθε εργαστήριο, δύο από τους «συνταξιδιώτες» του mamakita.gr θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη μέρα. Αν δεν είστε ήδη «συνταξιδιώτης», ταξιδέψτε μαζί μας καταχωρώντας την ηλεκτρονική σας διεύθυνση στην ιστοσελίδα www.mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook/Μαμά Κοίτα Ταξίδια με παιδιά.

Κλείσιμο
Info
Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 682 8809
Χαρ.Τρικούπη 6-10, Εμπορικό κέντρο Atrium
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.hellokids.gr. Για μια βόλτα με παιδιά στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας μετά το εργαστήριο, συμβουλευτείτε το
mamakita.gr και ακολουθήστε τη σελίδα στο Facebook/Μαμά Κοίτα Ταξίδια με παιδιά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης