Επιστρέφει η Alfa Romeo Junior;

Επιστρέφει η Alfa Romeo Junior;

Μια ψηφιακή απεικόνιση ενός πρωτότυπου της Alfa Romeo Junior κάνει τους φίλους της ιταλικής εταιρίας να ονειρεύονται την επιστροφή του θρυλικού κουπέ

alfa-romeo-junior-zagato34565harpi1000
Οι φανατικοί alfisti έχουν πλέον ένα πολύ σοβαρό λόγο για να ονειρεύονται μετά την κυκλοφορία μιας νέας σειράς σκίτσων για ένα πρωτότυπο της Alfa Romeo Junior που μάλιστα έχει και την υπογραφή της Zagato.
Οι δύο εταιρίες μας έχουν χαρίσει στο παρελθόν μερικά από τα πιο όμορφα μοντέλα στην ιστορία της αυτοκίνησης και φυσικά η συνεργασία τους επάνω σε ένα τόσο θρυλικό όνομα θα αποτελούσε μιας πρώτης τάξεως είδηση.

Ωστόσο τα συγκεκριμένα σχέδια έχουν την υπογραφή των Ινδών σχεδιαστών Rishi Soman Και Siddhand Jaokar οι οποίοι κατάφεραν να κεντρίσουν το ενδιαφέρον με την ιδέα τους αλλά και με την αισθητική της δημιουργίας τους. Το αυτοκίνητο είναι φυσικά εμπνευσμένο από την Alfa Romeo GT 1300 Junior και αποτελεί μια πρόταση για την αναβίωσή της με μια ακόμα πιο δυναμική και εντυπωσιακή εμφάνιση.

Βασικό στοιχείο της αισθητικής είναι οι άκρως επιθετικές γραμμές από κάθε οπτική γωνιά και πολύ περισσότερο από το εμπρός μέρος. Αν και η Alfa Romeo δεν φαίνεται να έχει στα πλάνα της την υλοποίηση ενός τέτοιου project είναι σίγουρο πως πολλοί φανατικοί οπαδοί της εταιρίας θα ήθελαν το συγκεκριμένο πρωτότυπο να λειτουργήσει ως έναυσμα για την επιστροφή της Junior και μάλιστα με ένα τέτοιο ύφος.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης