H σκληροτράχηλη Mercedes G-Class της delta4×4

H σκληροτράχηλη Mercedes G-Class της delta4×4

Ο βελτιωτικός οίκος delta4x4 αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο το σκληροτράχηλο προφίλ της Mercedes-Benz G-Class.

231108162311_DELTA4X4-G-WAGEN

Κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πόσα τροποποιημένα αντίγραφα της δεύτερης γενιάς Mercedes-Benz G-Class κυκλοφορούν ελεύθερα, καθώς φαίνεται ότι υπάρχουν δεκάδες από αυτά.  

Ενώ όμως οι περισσότερες μετατροπές έχουν να κάνουν με το να δείχνει το γερμανικό μοντέλο πιο σπορ και λιγότερο πιο μυώδης, η πρόταση από την delta4x4 είναι ριζικά διαφορετική.

Το «G-Wagen» δείχνει λοιπόν έτοιμο να μπει με άγριες διαθέσεις απέναντι στα Nissan Patrol, Toyota Land Cruiser και Land Rover Defender, όπως φαίνεται και από την εμφάνισή του. Όπως ο νέος εμπρός προφυλακτήρας με τα ενσωματωμένα φώτα.

Πιο πάνω, ξεχωρίζουν τα νέα προστατευτικά, αλλά και η διογκωμένη κουκούλα στην οροφή. Η σχάρα που διαθέτει πρόσθετα φώτα πάνω από το εμπρός παρμπρίζ βελτιώνει την ικανότητα έλξης του γερμανικού off-roader, ενώ παράλληλα του δίνει μία όμοια εικόνα με την Mercedes-AMG G 63 4×4².

Το κιτ ανύψωσης της Eibach δίνει μία συνολική απόσταση από το έδαφος που φτάνει τα 300 χλστ, αυξάνοντας παράλληλα τη γωνία προσέγγισης στις 35ο, με τα εκτός δρόμου ελαστικά 37 ιντσών να βελτιώνουν την πρόσφυση σε ολισθηρές ή και λασπώδεις επιφάνειες. 

Σε συνδυασμό με την αύξηση του ύψους, η συγκεκριμένη G-Class μπορεί να αντιμετωπίσει πιο σοβαρά εμπόδια, ιδίως στην έρημο, ενώ οι ματ πορτοκαλί λεπτομέρειες ολοκληρώνουν τη μεταμόρφωση.

Όπως ανακοινώνει η delta4x4, το συνολικό κόστος της μετατροπής της G-Class αγγίζει τις 45.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης