Μία ουτοπική Alfa Romeo

Μία ουτοπική Alfa Romeo

Ένας φοιτητής με μπόλικη φαντασία δημιούργησε το πρώτο hypercar μοντέλο της Alfa Romeo.

230606113935_Alfa-Romeo-P7-73365

Η Alfa Romeo είναι μια ιδιαίτερη εταιρεία η οποία βασίζεται πολύ στο συναίσθημα και τους έντονους δεσμούς με τους φίλους της μάρκας και σε πολλές περιπτώσεις γίνεται έμπνευση στα χέρια νέων σχεδιαστών.

Το πιο πρόσφατο και εντυπωσιακό παράδειγμα μας έρχεται από το Τορίνο και την σχολή IED της οποίας φοιτητής είναι ο Ντάνιελ Κέμνιτζ. Ο Δανός σχεδιαστής αποφάσισε να βάλει στο «χαρτί» το όνειρό του που δεν είναι άλλο από ένα hypercar μοντέλο της Alfa Romeo.

Το μοντέλο φέρει τον κωδικό P7 και η σχεδίασή του αποτελεί μείγμα από παλιά αγωνιστικά μοντέλα της ιταλικής μάρκας και φυσικά την θρυλική 33 Stradale. Το αυτοκίνητο ακολουθεί την φιλοσοφία με τις μεγάλες λείες επιφάνειες, τις γοητευτικές καμπές και τις μοναδικές λεπτομέρειες που πάντα έκαναν τα μοντέλα της Alfa Romeo να ξεχωρίζουν.

Το αυτοκίνητο του νεαρού σχεδιααστή χρησιμοποιεί έναν κινητήρα jet υδρογόνου για να μπορέσει να ακολουθήσει την τάση της οικολογικής προσέγγισης, ενώ ίσως η πιο όμορφη λεπτομέρεια του αυτοκινήτου είναι η οροφή με το τετράφυλλο τριφύλλι. Εξίσου εντυπωσιακή είναι η αεροτομή στο πίσω μέρος, το κοφτό τιμόνι και η minimal οθόνη στο εσωτερικό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης