Μαγειρεύουμε τρεις αυθεντικά γιορτινές γεύσεις για το τραπέζι των Χριστουγέννων
Μαγειρεύουμε τρεις αυθεντικά γιορτινές γεύσεις για το τραπέζι των Χριστουγέννων
Με λίγα καλά υλικά και την ποιότητα της Arla να διατρέχει διακριτικά κάθε πιάτο, το μενού αποκτά συνοχή, χαρακτήρα και μια αίσθηση «σπιτικής πολυτέλειας»
Ξεκινάμε με μια βελουτέ σελινόριζας με μήλα και κάστανα, ένα πιάτο-αγκαλιά που ζεσταίνει τον καλεσμένο από την πρώτη κουταλιά - ειδικά όταν εμπλουτίζεται με την απαλότητα του Arla Φρέσκου Τυριού Κρέμα. Συνεχίζουμε με ένα ribeye που αφήνει το άρωμα του βουτύρου Lurpak να αναδείξει την ένταση του κρέατος, δίνοντας στο τραπέζι την απαραίτητη «γιορτινή» κορύφωση. Και για συνοδευτικό με το ζουμερό κρέας, ετοιμάζουμε ένα γαλλικό γκρατέν με πατάτες ντοφινουάζ, όπου το αυθεντικό δανέζικο σκληρό τυρί Arla δίνει εκείνη τη χρυσαφένια, φίνα κρούστα που κάνει τη διαφορά.
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα