Σάκης Τζαννέτος: «Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι μάγειρες ασχολούνται με τη γη»
Σάκης Τζαννέτος: «Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι μάγειρες ασχολούνται με τη γη»
Ο Σάκης Τζαννέτος, στο 2ο Cantina Academy, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στην Αθήνα
«Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι μάγειρες ασχολούνται με τη γη», δήλωσε ο Σάκης Τζαννέτος, Executive Chef Grecotel Cape Sounio, κατά την ομιλία του στο πάνελ «Από τη φάρμα στο εστιατόριο» στο 2ο Cantina Academy, με αντικείμενο: «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής».
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα