Μ. Τσόκλη: Η Θεσσαλία θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός τόπος για αγροτουρισμό

Μ. Τσόκλη: Η Θεσσαλία θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός τόπος για αγροτουρισμό

«Η Θεσσαλία θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός τόπος για αγροτουρισμό» ανέφερε χαρακτηριστικά η κα. Μάγια Τσόκλη, Σύμβουλος Τουρισμού Περιφέρειας Θεσσαλίας, κατά την τοποθέτησή της στο Cantina Academy, τη νέα καινοτόμα σειρά συνεδρίων από το Cantina και το Πρώτο Θέμα, με θέμα «Διασφαλίζοντας το μέλλον της τροφής», στη Λάρισα.

Μ. Τσόκλη: Η Θεσσαλία θα μπορούσε να είναι ο ιδανικός τόπος για αγροτουρισμό
Αρχικά, όπως η ίδια είπε, η γαστρονομία δεν είναι απλώς ένα κομμάτι της εμπειρίας του ταξιδιού – είναι πυλώνας της ταυτότητας ενός τόπου. «Το 87% των ταξιδιωτών θεωρεί τη γαστρονομία βασικό στοιχείο της ταυτότητας ενός τόπου και το 53% δηλώνει ότι η διατροφή επηρεάζει την επιλογή του πού θα πάει». Πρόκειται για μια βαθιά συναισθηματική εμπειρία: «Όταν πηγαίνεις σε έναν τόπο ένα από τα βασικά πράγματα είναι η κουζίνα, γιατί εμπεριέχει την ιστορία».

Διαβάστε περισσότερα στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies

Μάθετε περισσότερα εδώ

Αποδοχή