Το μυστικό για το τέλειο πανάρισμα στο κοτόπουλο
Κοτόπουλο πανέ ή τραγανές κοτομπουκιές; Έχουμε τα μυστικά για να πετύχετε το τέλειο πανάρισμα στο σπίτι και να ετοιμάσετε το πιο τραγανό και νόστιμο κοτόπουλο που φτιάξατε ποτέ
Αν θέλουμε να φτιάξουμε κοτόπουλο, το πανάρισμα, αυτή η τραγανή κίτρινοπορτοκαλί κρούστα, είναι ένας ωραίος τρόπος για να το απολαύσουμε τραγανό και πεντανόστιμο.
Το τέλειο πανάρισμα κοτόπουλου βήμα - βήμα
Το σωστό πανάρισμα στο κοτόπουλο γίνεται σε τρία διαδοχικά στάδια με τρία βασικά υλικά: αλεύρι, αυγό, φρυγανιά.
Το αλεύρι απορροφά την υγρασία και το αυγό ενώνεται με το αλεύρι δημιουργώντας την κατάλληλη επιφάνεια για να κολλήσει η επικάλυψη της φρυγανιάς.
Διαβάστε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr