Αγκινάρες με κρεμμυδάκια και μάραθο

Αγκινάρες με κρεμμυδάκια και μάραθο

Τώρα την άνοιξη που οι αγκινάρες είναι στα καλύτερά τους, μαθαίνουμε πώς να επιλέγουμε τις πιο φρέσκες και τις μαγειρεύουμε με τον πιο απλό και αρωματικό τρόπο.

NET_agkinares_kremydia
Διαδικασία

Βήμα 1
Καθαρίζουμε τις αγκινάρες και τις ρίχνουμε σε μεγάλο μπολ με κρύο νερό, στο οποίο έχουμε βάλει τον χυμό λεμονιού και το αλεύρι, για να παραμείνουν άσπρες.

Βήμα 2
Κλείσιμο
Σε μια πλατιά κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και αχνίζουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το καρότο και τα κρεμμυδάκια για 2΄-3΄ μέχρι να γυαλίσουν. Προσθέτουμε τις αγκινάρες και τις πατάτες, ανακατεύουμε μερικές φορές και συμπληρώνουμε με νερό ίσα που να καλύπτει το φαγητό.

Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο Olivemagazine.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης