Ζευγάρι με πολεμικό όπλο καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη

Ζευγάρι με πολεμικό όπλο καλλιεργούσε και διακινούσε κάνναβη

Lamia
Οι σημαντικές ποσότητες κάνναβης που σκόπευαν να διακινήσουν ένας 60χρονος Έλληνας και μία 59χρονη αλλοδαπή, δεν δικαιολογούνταν από τα δυο μικρά δενδρύλλια κάνναβης που καλλιεργούσαν στο σπίτι τους στη Λαμία και οι έρευνες για τυχόν ύπαρξη και άλλης χασισοφυτείας συνεχίζονται.

Το ζευγάρι συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης με επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών, οι άνδρες της οποίας διαπίστωσαν πως καλλιεργούσαν σε αυτοσχέδιες γλάστρες δυο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 8 και 10 εκατοστών, ενώ μέσα σε 15 γυάλινα δοχεία και τρεις συσκευασίες έκρυβαν 633 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Μάλιστα, προστάτευαν το παράνομο εμπόρευμά τους με ένα πολεμικό τυφέκιο που εστάλη για βαλλιστική εξέταση.
Lamia_Karabina

Κλείσιμο
Στο σπίτι των δραστών κατασχέθηκαν, ακόμη, μια συσκευασία με 112 γραμμάρια σπόρους κάνναβης, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές, πλήθος νάιλον σακουλάκια για την συσκευασία ναρκωτικών, ένα κυνηγετικό όπλο, πέντε μαχαίρια, 57 κυνηγετικά φυσίγγια διαφόρων τύπων, ένα ζευγάρι κιάλια και δυο κινητά τηλέφωνα, καθώς και ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και μία μοτοσικλέτα, καθώς και χρήματα που είχαν στην κατοχή τους.

Το ζευγάρι οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας, ασκήθηκε σε βάρος τους δίωξη για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή και στην συνέχεια παραπέμφθηκαν στον ανακριτή, από τον οποίο πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα.

Ειδήσεις σήμερα:

Στην πρεμιέρα του Αργυρού ο Κασσελάκης με τον Τάιλερ, το γλέντησαν από σουίτα με υψωμένη γροθιά - Δείτε βίντεο

Οι νέες δηλώσεις του Λάκη Γαβαλά μετά το λεκτικό περιστατικό με τους τρεις μοναχούς


Λόπεζ - Αφλεκ: Δυο ξένοι στην ίδια πόλη, ψάχνει ο καθένας για δικό του σπίτι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης