Μοσχαρίσιο συκώτι: όλα τα μυστικά και οι τεχνικές για να γίνει μαλακό, ζουμερό και πεντανόστιμο

Μοσχαρίσιο συκώτι: όλα τα μυστικά και οι τεχνικές για να γίνει μαλακό, ζουμερό και πεντανόστιμο

Το μοσχαρίσιο συκώτι με την μεταλλική του αίσθηση και την γευστική ένταση, είναι απ’ αυτά τα κομμάτια κρέατος που διχάζουν τον κόσμο.

sykoti_net
Τον χωρίζουν σε λάτρεις και αρνητές. Κυρίως γιατί έχει ιδιαίτερο, μοναδικό χαρακτήρα, σε γεύση και υφή. Αλλά και επειδή συχνά σερβίρεται σε σπίτια και ταβέρνες υπερμαγειρεμένο, με αποτέλεσμα να είναι μαστιχωτό, σκληρό και άνοστο, με χρώμα καφέ-μωβ, αντί για σκούρο κοκκινωπό. Οπότε το σημείο αναφοράς για πολλούς αρνητές είναι απλά η αποτυχημένη μαγειρικά εκδοχή του, αντί να είναι μαλακό, ζουμερό, αφράτο και χωρίς βαριά γεύση, όπως του πρέπει.

Δείτε τη συνέχεια στο cantina.protothema.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης