Χορτόπιτα στα κάρβουνα με κατσικίσια φέτα σε φύλλο περέκ

Χορτόπιτα στα κάρβουνα με κατσικίσια φέτα σε φύλλο περέκ

Αυτή η πίτα με τα αρωματικά χόρτα της εποχής για γέμιση, ετοιμάζεται εύκολα με έτοιμο φύλλο και ψήνεται στα κάρβουνα για να γίνει έξτρα τραγανή και απολαυστική.

NET_xortopita_karvouna
Διαδικασία
Βήμα 1
Γέμιση: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το μισό ελαιόλαδο και τσιγαρίζουμε όλο το κρεμμύδι μέχρι να μαλακώσει. Ρίχνουμε τα σέσκουλα και τα ραδίκια με λίγο αλάτι και τα αφήνουμε να βγάλουν τα υγρά τους. Προσθέτουμε το σπανάκι, τα μυρώνια και τις καυκαλήθρες και τα τσιγαρίζουμε. Μόλις εξατμιστούν τα υγρά τους αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα μυρωδικά και τη φέτα. Αφήνουμε να κρυώσει.

Δείτε τα υπόλοιπα βήματα και όλα τα υλικά της συνταγής στο cantina.protothema.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης