anastasiadis_themos

Σιγά μη θέλαμε λεφτά από τους Ρώσους για τη Μακεδονία μας. Από ποιο άσυλο βγήκε ο Κοτζιάς;

Θέμος Αναστασιάδης

Διεκδικεί πανάξια τον τίτλο του Καρανίκα της διπλωματίας και εκτελεί τα πιο αδιανόητα σχέδια με περισσή ανοησία

Εντάξει λοιπόν, λύθηκε το διεθνές διπλωματικό μυστήριο το πως ξαφνικά ο Ντόναλντ Τραμπ εκθείαζε τον Πούτιν «φτύνοντας» τις αμερικανικες υπηρεσίες! Συγχρόνως ξεδιαλύνεται και το σκοτάδι του πως και του γιατί ο Πούτιν από την πλευρά του εκθειάζει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί τον αμερικάνο πλανητάρχη. Η απάντηση είναι απλή, η ισχύς εν τη ενώσει, όταν έχουν απέναντί τους τον μεγαλύτερο κοινό εχθρό... Ποια Κίνα, ποια Κορέα, αυτό που τους κάνει να τρέμουν και να προσπαθούν να διασωθούν ο ένας στην αγκαλιά του άλλου είναι ο Νίκος Κοτζιάς. Μόλις ο δαιμόνιος Ελληνας ΥΠΕΞ υλοποίησε τη βλακωδέστερη διπλωματική ενέργεια στην ιστορία μας, ήτοι την απέλαση των ρώσων διπλωματών, αμέσως ο Βλαδιμίρ, που είδε να εξαρθρώνεται το παγκόσμιο δίκτυό του έτρεξε να κρυφτεί πίσω από τον όγκο του Τραμπ. Η πλάκα είναι ότι ενδιαμέσως ο Κοτζιάς είχε κάνει όλα τα τσατσιλίκια του Ντόναλντ και στο θέμα της ΠΓΔΜ και στην Αλβανία και πάει κλαίγοντας.

Ενα τηλέφωνο δεν μπορούσε να του είχε ρίξει δυο μέρες πριν ο Ρώσος του Κοτζιά να τον βάλει κι αυτόν στο πακέτο προστασίας της Διπλωματίας των Αθηνών, αφού όπως δήλωσε ο Έλληνας δελαπατρίδης της διπλωματίας τελείωσε για την Ελλάδα η εποιχή της διπλωματίας της κότας. Και προφανώς -ρωτήστε παντού, από Τουρκία έως τον Ντιμιτρόφ- άρχισε της Κοκότας. Σε όλους καθόμαστε, σε όλους όλα τα kinky τους τα κάνουμε.


Είναι κλασική συνωμοσία της Ιστορίας να αδικούνται ορισμένες μεγάλες πολιτικές φυσιογνωμίες και κορυφαίοι πνευματικοί άνδρες μόνο και μόνο επειδή διαθέτουν κάποια γραφικά ή μη αποδεκτά από τη συμβατική κοινή γνώμη στοιχεία, με αποτέλεσμα να τους κολλάνε τη ρετσινιά, ενώ στην πραγματικότητα μιλάμε για πολύ βαριά μυαλά, όπως στην περίπτωση του Ελληνα ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά.

Αλλωστε δεν είναι ο μόνος αριστερός δήθεν ιδεολόγος που στο βάθος της Ιστορίας κατέληξε να λειτουργεί σαν Δούρειος Ιππος. Ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του καβαλημένου. Κάποιοι λένε ότι ο μεγαλοεαυτοϊδεατισμός του και ο ακατάσχετος βερμπαλισμός του τον έχουν κάνει εύκολο στόχο της χειραγώγησης από τις μεγάλες δυνάμεις, μας έφτασαν στο σημείο να μιλάμε για δεύτερο Βαρουφάκη. Οτι ο Κοτζιάς δηλαδή είναι στον τομέα της εξωτερικής πολιτικής ό,τι και ο Βαρουφάκης στα οικονομικά, απλώς επειδή μέχρι σήμερα το πρόβλημά του δεν κόστιζε άμεσα λεφτά, ο Τσίπρας δεν θα το είχε αντιληφθεί καν. Αν είναι δυνατόν, ποιος, ο Τσίπρας, που εντός εξαμήνου συνειδητοποίησε ότι η χώρα δεν μπορεί να σταθεί εκτός Ε.Ε. και από εκεί και μετά του πήρε άλλα τρία χρόνια για να τη βγάλει πανηγυρικά στις αγορές με χρέος τριπλάσιο από πριν.

Ποιος, ο Τσίπρας, ο οποίος στο κάτω-κάτω έχει μπροστά του ζωντανό παράδειγμα για καθημερινή σύγκριση τον αρμόδιο σύμβουλο Στρατηγικού Σχεδιασμού, τον Καρανίκα, που αν ήταν στην Αμερική θα είχε αναγκάσει τον Γούντι Αλεν να επιστρέψει στον βουβό κινηματογράφο προκειμένου να τον αξιοποιήσει. Ποιος, ο Τσίπρας, που διατηρεί δίπλα του ως κόρη οφθαλμού τον διπλωματικό του σύμβουλο Βαγγέλη Καλπαδάκη, ο οποίος, όπως έχει δημοσίως αποδεχθεί, διατηρεί προσωπικές σχέσεις με διπλωμάτισσα τουρκικής πρεσβείας, με αποτέλεσμα άκρως ορατό για το τι γίνεται επί της ελληνοτουρκικής κλίνης. Ποιος, ο Τσίπρας, που διέσωσε την τιμή και την υπόληψη των πολιτικών ανδρών αφήνοντας τον εξάδελφό του να κάνει χρήση πλαστού πιστοποιητικού φορολογικής ενημερότητας, το οποίο από εδώ και πέρα θα τρίβει στα μούτρα των αντιπάλων του με το επιχείρημα «μα καλά, για τόσο… Ζανέτ με έχετε;».

Οπως λοιδορήθηκε ο Τσιάνο (ο Ιταλός στρατηγός του Μουσολίνι που έμεινε στην ιστορία με τους στίχους Αχ Τσιάνο, θα τρελαθώ Τσιάνο, με την Ελλάδα πως μου ήρθε να τα βάλω. Πόσω μάλλον την Ελλαδάρα του Κοτζιά), έτσι λοιδορείται στους νατοϊκούς και διπλωματικούς κύκλους ο Ελληνας Κίσινγκερ (λόγω και της γοητείας του προς το άλλο φύλο) Νίκος Κοτζιάς, ο οποίος με μία και μόνο κίνηση πέτυχε δυο τρυγόνια: και να αναγνωρίσει από μόνος του τη FYROM σαν «Βόρεια Μακεδονία» δήθεν και να ανοίξει διάλογο με τον Ράμα, τον μειλίχιο τύπου Γκάντι πρωθυπουργό της Αλβανίας, προκειμένου να τον αποζημιώσουμε και αυτόν για θέματα που δεν είχε τολμήσει να θέσει. Ο γίγας στο σώμα αλλά νάνος στο πνεύμα Ράμα δεν είχε φανταστεί ότι θα μπορούσε να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Ε.Ε. επειδή οι πρόγονοί του Τσάμηδες ήταν όλοι πληρωμένοι δολοφόνοι, ντυμένοι ως γερμανικά Ες-Ες (φρίκη του Χίμλερ, μεταξύ μας, η εικόνα των ναζί, αλλά ήταν δύσκολες εποχές) και άλλα τα οποία δεν γνωρίζουμε ακόμη. Και μετά μου λέτε για τον Τραμπ… ότι τάχα μου έκανε γκάφα υπερασπίζοντας τον Πούτιν απέναντι σε όλη την αμερικανική διπλωματία και τις μυστικές υπηρεσίες. Σαχλαμάρες, αυτά του τα έχει μάθει σε σεμινάριο ο Κοτζιάς, ο οποίος, αφότου αναγνώρισε μόνος του μακεδονικό έθνος και γλώσσα, τώρα πιθανότατα θα παραχωρήσει στους Τσάμηδες και πλήρη σύνταξη αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης κατά των Γερμανών.

Επιπλέον θεωρούμε βαρύτατη προσβολή τη σύγκριση του Νίκου Κοτζιά και μάλιστα ως άλλου Βαρουφάκη, με βάση απλά συμπτωματικά στοιχεία και δημοσιογραφικές ελαφρότητες. Το ότι ξετρελαίνει ίσως με τον ίδιο τρόπο το γυναικείο φύλο, ήτοι με το πνεύμα του, δεν επιτρέπει οποιαδήποτε άλλη σύγκριση. Πρώτον, γιατί και ο ΥΠΕΞ έχει τη γοητεία του, αν δούμε πώς τον επιβουλεύονται με καυτές ματιές ο υπουργός Εθνικής Αμυνας της FYROM, ακόμη και ο Ράμα. Ο καθένας με τα γούστα του. Δεύτερον, είμαι διατεθειμένος, όπως γνωρίζουν και πολλοί άλλοι φίλοι του Ειδικού, να καταθέσω σε οποιοδήποτε δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισής του ότι διαθέτει χίλιες φορές το πολιτικό και όχι μόνο ακαταλόγιστο. Ή, μάλλον, για να είμαι πιο σωστός, ανατρέχοντας και στον Ζουράρι που τον αποκάλεσε «Σμίκρυνση Κεφαλής», το ακαταλόγιστο είναι που διαθέτει έναν, δύο, τρεις, χίλιους Κοτζιάδες, όπως έλεγε παλιά και ο Τσε Γκεβάρα.

Επιπροσθέτως, για λόγους ηθικής τάξης, ο Βαρουφάκης, κατά δήλωσή του («αγάπη μου, έκλεισα τις τράπεζες»), γνώριζε ότι πήγαινε να κάνει το κακό, το προσπάθησε, αλλά απέτυχε. Αντιθέτως, ο Κοτζιάς πρέπει να διερευνηθεί επιστημονικά και από ειδικούς κατά πόσο διαθέτει στοιχειώδη επαφή με την πραγματικότητα, πέραν εκείνης των 300 λευκών αλόγων που νομίζει ότι καβαλά θριαμβευτικά ως Νέος Καίσαρας. Το ουσιωδέστερο, όμως, είναι ότι ενώ τόσο ο πρώτος όσο και ο δεύτερος Βαρουφάκης, δηλαδή ο Γιάνης και ο Νίκος, μπορούν να επικαλεστούν το τεκμήριο του μειωμένου πολιτικού καταλογισμού, ο πρώτος και μεγαλύτερος Βαρουφάκης όλων, ο Αλέξης Τσίπρας, δεν μπορεί. Ηξερε πάντα τι κάνει, αποδεικνύεται ότι επιμένει ενώ το ξέρει και, τέλος, επιζητεί το Κακό για τον Ελληνισμό. Οπου βρεθεί όπως μπορεί, σ’ ό,τι πιάσει στα χέρια του. Αντιθέτως ο Κοτζιάς πρέπει να διερευνηθεί επιστημονικά από ειδικούς (ψυχοτρόπο-μουρλο- σπεσιαλίστες).

Υστερόγραφο: Δεν είναι τυχαίο, πάντως, ότι μετά τον Βαρουφάκη, ο Τσίπρας περνάει σε μια εποχή, (ενώ υποτίθεται πως είχε "μαζευτεί"), δεύτερη περίοδο Διεθνούς Ξεμωράματος και Παλιμπαιδισμού, αφήνοντας τον Κοτζιά να διαπράττει τις χίλιες δυο γελοιότητες που θεωρητικά τον εκθέτουν. Σκεφτείτε πόσα παραπάνω έχει να του φορτώσει σε σχέση με τον Γιάνης.

ΣΧΟΛΙΑ (36)

Η προπαγανδα του συριζα

δινει και παιρνει. Προπαγανδιζει οτι υπαρχουν Ελληνες που θελουν να παρουν πισω χαμενες πατριδες. Οι προδοτες του συριζα κατασκευαζουν σεναρια για να φαινονται αυτοι καλοι και ειρηνιστες ενω με τις συμφωνιες που κανουν δημιουργουν ολες τις προυποθεσεις για το αντιθετο. Ο Τσιπρας παραδιδει τη χωρα σε τοκογλυφους και οπου του πουν τα αφεντικα του δινει απο Ελλαδα και μετα κατηγορει τον ελληνικο λαο. Συνεχως ριχνει λασπη στο λαο οπως οτι δηθεν πληρωνεται ο κοσμος για να πηγαινει στα συλλαλητηρια η' οτι δηθεν θελει να παρει τα Σκοπια. Απιστευτα πραγματα με αυτη τη κυβερνηση. Ειναι πολυ κακη μοιρα να εχουμε για πρωθυπουργο καποιον που μισει τους Ελληνες. Με αυτα που κανει μονο μισος βγαζει.

Μάντης Κάλχας

Ούτε με πλημμύρες, ούτε με φωτιές, ούτε με εμφύλιο, ούτε με σφαγή από κατοχικό στρατό ή λαθρομετανάστες, ούτε με σεισμό,ούτε με τουρκική εισβολή, ούτε ακόμα κι αν προκαλέσουν τεχνητή έκρηξη στο ηφαίστειο της Σαντορίνης, ούτε με κανενός είδους διαβολοτεχνολογία, ούτε με ηλεκτρονική ταυτότητα και τσιπάρισμα δεν μπορούν να σταματήσουν το σχέδιο του Θεού, και το σχέδιο του Θεού δεν είναι να εμποδιστούν οι Ρώσοι ούτε να μεγαλουργήσουν οι Ρώσοι, αλλά να μεγαλουργήσει η Ελλάδα και φυσικά η Ορθοδοξία κι όταν λέμε Ελλάδα εννοούμε και την Κύπρο φυσικά, ΟΛΗ, κι όλες τις χαμένες πατρίδες, όσοι φλυαρούσαν σαν παλιόγριες ότι το 2018 δεν θα υπάρχουν Ελληνες και θα έχουμε σβήσει, να πάνε να κάνουν ευθανασία, η κόλαση τους περιμένει άλλωστε, Eλληνες Ελληνίδες βαστάτε γερά, μην τους κάνετε το χατίρι, μας περιμένει λαμπρό μέλλον , λίγη υπομονή όλοι!

Πολυ

Πολύ τραβηγμένο ότι οι Ρώσοι υποκινούν την επανάσταση μας απέναντι στο σκοπιανο! Εγώ είμαι κάτω από το αυλάκι κανείς δεν μου είπε τίποτα για να πάω στο Σύνταγμα για το συλλαλητήριο! Ντροπή που λένε αυτά για να υποβιβασουν την επανάσταση μας απέναντι στο έκτρωμα του Κοτζιά!

και τα θέλατε,

και τα πήρατε.

Montazieros

Νικος Κοτζιάς, Πέτρος Κωστόπουλος, Αλέξης Τσίπρας. Τρεις μεγάλοι Έλληνες που τους οφείλουμε πολλά. Ο Νίκος μας ξεκότευσε ο Πέτρος μας ξεβλάχεψε και ο Αλέξης μας ξεκώλ... σε. Σας ευχαριστούμε για όλα!

Δημητρης

Δεν πρεπει να εχει περασει τετοια πολιτικη ομαδα σε αυτην τη χωρσα που να καταφερε να βαλει τα πιο πολλα αυτογκολ μεσα σε 3 χρονια αλλα και να ριξει τοσο δουλεμα στον λαο.

θα σεβεστε

ο κοτζιας ειναι ο καλυτερος υπεξ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ που ειχαν ποτε τους οι σλαβογυφτοι. τους εκπροσωπει επαξια, χωρις ν' ανοιξει μυτη, χωρις να δωσουν τιποτε, ΚΕΡΔΑΝΕ. Τρομερη διπλωματια εχουν οι σλαβομπασταρδοι, εγω τους τον αναγνωριζω

Είναι τελειωμένοι!

Πιο τελειωμένοι , δε γίνεται!

Τι συμβαινει αραγε..

...με αυτους τους τυπους, που μας καθησαν στο σβερκο τα τρια τελευταια χρονια?? Παιρνουν ουσιες? ειναι ηλιθιοι? ειναι τρελοι? Ειναι ολα αυτα μαζι και συναμα τους εχουν τρελανει η καρεκλα και τα λεφτα που παιρνουν και ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτη η παρεα πηρε την εξουσια πουλωντας λογια του αερα και ψευτικη ελπιδα, χωρις να εχουν κανενα σχεδιο. Το μονο σχεδιο που ειχαν και το διαπιστωσαμε ολοι, ηταν να αλλαξουν στρατοπεδο και να συνταχτουν εναντιων μας. Θα μου πειτε οτι δεν ειναι οι μονοι που ειπαν ψεμματα για να γινουν κυβερνηση. Ειναι ομως οι μονοι που ολες οι πραξεις τους βγαζουν μισος για την Ελλαδα και τους Ελληνες. Νομιζαν οτι με το που θα καταφερουν να κοροιδεψουν και να εξαπατησουν το κοσμο που τους ψηφισε οτι παιρνουν και το ελευθερο να κανουν οτι θελουν. Νομιζαν οτι αν ειναι τα πειθηνια οργανα του Βερολινου οτι εδεσαν και το γαιδαρο τους. Οτι τα θετικα λογια απο τους επιτροπους και τα θετικα αρθρα των ξενων εφημεριδων θα τους κανουν να ειναι για πολλα χρονια κυβερνηση. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο. Τον ελληνικο λαο. Δεν υπολογισαν οτι αν δεν τους θελει ο λαος ειναι λιγα τα ψωμια τους. Δυστυχως γι αυτους, αυτο παιζει μεγαλο ρολο και στους εξω. Τις εθελοδουλες κυβερνησεις τις χρησιμοποιουν πιο ανετα εαν εχουν και την "φρεσκια" αποδοχη του κοσμου δηλαδη μεχρι να καταλαβει ο κοσμος οτι παλι τους κοροιδεψαν και να αρχισουν να ζητανε παλι εκλογες. Ειναι οξυμωρο ομως η απογοητευση φερνει αποχη και εκει πονταρουν. Απογοητευσαν το κοσμο που του ξεπουλησαν το ΟΧΙ και ετσι το 50% δεν πηγε να ψηφισει Αυτη ειναι η μονη τους ελπιδα, η αποχη. Γι αυτο οι συριζανελ λενε και ξαναλενε οτι ειναι δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση οχι για να τα ακουμε εμεις, αλλα για να τα ακουνε οι εξω. Το βλεπουν οτι ειναι τελειωμενοι και γι αυτο φερονται εντελως αλλοπροσαλλα και οτι κανουν, το κανουν γρηγορα και εντελως αγαρμπα ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. Ποτε αυτοι οι ανθρωποι δεν υπηρξαν εκπροσωποι του ελληνικου λαου. Σε καμμια περιπτωση δεν μας εκπροσωπει ο τσιπρας, ο τσακαλωτος, ο κοτζιας, ο καμμενος και ολη αυτη η προδοτοπαρεα, αυτη η συμμορια ουτε σε αυτα που λενε ουτε σε αυτα που κανουν. Μας προδιδουν, μας ξεπουλανε τη πατριδα, μας ληστευουν, μας λενε τα ψεμματα καταμουτρα και μας ξεφτιλιζουν διεθνως με την αλλοπροσαλλη συμπεριφορα τους και τις προδοσιες τους. Δυστυχως και οι ξενοι οσο βλεπουν προδοτικες κυβερνησεις νομιζουν οτι ετσι ξεφτιλας ειναι και ο λαος. Μας ξεφτιλιζουν και μας προδιδουν, φτανει ομως η ωρα τους, που θα κανουν....ταμειο και θα εισπραξουν οτι τους αναλογει...

Ντροπή

Εσείς που είσται δημοσιογράφοι τι κάνετε ; Ο Κοτζιάς αναγνώρισε Αλβανούς Βούλγαρους Γύφτους κλπ ως Μακεδόνες που μιλάνε Μακεδονικά...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία