anastasiadis_themos

Και το «δωμάτιο με τα βίντεο» βγάζει εσχάτη προδοσία

Θέμος Αναστασιάδης

Οσες τρίπλες και φιοριτούρες κι αν κάνει ο Τσίπρας στο Μουντιάλ της Μακεδονίας

Πώς έγινε αυτό το θαύμα στο κρατίδιο των Σκοπίων, να λειτουργούν οι Θεσμοί σε όλα τα επίπεδα και η αντιπολίτευση να μπορεί να στέλνει την εκεί κυβέρνηση στα Δικαστήρια για Εθνική Προδοσία, κι εδώ στο Λίκνο της Δημοκρατίας να μην υπάρχει τυπικά ούτε μία Αρχή που να μπορείς να απευθυνθείς; Και στον Αρειο Πάγο να πας (χα! χα!) για να καταγγείλεις Εθνική Προδοσία, και πάλι στην ίδια πολιτική κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα καταλήξει η ετυμηγορία! Οπότε απλά θα αθωώσει πάλι τον εαυτό της.

Συγγνώμη, αλλά ακόμη και το «δωμάτιο με τα βίντεο» του Μουντιάλ, το γνωστό και ως VAR (Video Assistant Referee), θα μπορούσε να βγάλει πολύ πιο σοβαρές και τεκμηριωμένες ετυμηγορίες μια που δόξα τω Θεώ όλοι οι προδότες δεν έχασαν την ευκαιρία να βιντεοσκοπήσουν τις ατιμίες τους: από το Καστελόριζο ως τους Ψαράδες και από τα πάρτυ-τσίρκο του Δημοψηφίσματος-κωλοτούμπα του 2015 στην ομολογία on air ότι δεν ήταν και τόσο σίγουροι για το πώς και γιατί μας πήγαν στα capital controls. Συμπέρασμα: Απαξ και το πολίτευμα δεν λειτουργεί ενόσω συντελούνται πράξεις εσχάτης προδοσίας και προαναγγέλλονται κι άλλες ελαφρά τη καρδία, τι απομένει συνταγματικά πέρα από το παλιό 1-1-4; Ητοι το ότι επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, ο οποίος εκδηλώνεται κόσμια προς το παρόν με το λεκτικό κυνηγητό των Συριζαίων προδοτών από χωρίου εις χωρίον. Κάτι που τους έκανε να θυμηθούν... ξαφνικά τη συναίνεση.

Α, ναι; Σοβαρά; Τώρα θέλουν το παιχνίδι πιο... κόσμια και ευρωπαϊκά; Τώρα ενοχλήθηκαν από τις κραυγές «προδότες», «ψεύτες» και «απατεώνες», και όχι όταν έστηναν ολόκληρο το πολιτικό σχέδιο ευνουχισμού και καταστροφής της Ελλάδας οι σύντροφοι στην κονόμα Συριζαίοι; Α, σόρι, πολύ αργά ψάχνουν για κορόιδα και μάλλον μαλακά τους πήγε ο Κυριάκος στη Βουλή, ίσως επειδή η επιλογή του θέματος τη συγκεκριμένη μέρα δεν ήταν η καταλληλότερη. Την ώρα που τους παίρνουν με τις πέτρες σ’ όλη τη χώρα για τη Μακεδονία δεν είναι προτεραιότητα, πολιτικά και κομματικά, η οικονομία, ιδίως όταν έχουν μόλις υπογράψει τα ψευτο-συμβόλαια εξόδου με τους ποικιλώνυμους Μοσκοβισί.

Αντε, για να μην ψάχνουν τζάμπα για κορόιδα! Αρκεί, όπως είπαμε, το «δωμάτιο με τα βίντεο», ούτε καν δηλαδή Προκαταρκτική της Βουλής για να διωχθούν πολιτικά οι Συριζαίοι ως ΠΡΟΔΟΤΕΣ με τη βούλα και ως ΨΕΥΤΕΣ με περικεφαλαία! Να αφήσουν λοιπόν το παραμύθι που θυμήθηκαν ξαφνικά ότι... στην πολιτική δεν υπάρχουν... προδότες και πατριώτες! Πάντα υπήρχαν και πάντα θα υπάρχουν. Και τη σήμερον ημέρα ΠΡΟΔΟΤΕΣ είναι οι κυβερνώντες του ΣΥΡΙΖΑ και πατριώτες όλοι όσοι προσπαθούν να τους ξεσκεπάσουν και να τους σταματήσουν.

Για εσχάτη προδοσία ελέγχονται προσωπικά ο Τσίπρας με τον Κοτζιά κι όλο τους το γκουβέρνο - και όχι φυσικά ο Μητσοτάκης με τον... Κουμουτσάκο! Πέρα από τη Μακεδονία έχουν προϋπάρξει σιωπηρές παραχωρήσεις των Ιμίων και λοιπών περιοχών του Αιγαίου, που είναι ο ορισμός της εθνικής μειοδοσίας, μια που αφορούν εδαφικές παραχωρήσεις. Αλλά ο Τσίπρας προσωπικά έχει τουλάχιστον 2-3 βίντεο για υπόθεση της οικονομικής εθνικής καταστροφής (κι αν του 'χουν ξεφύγει ας ρωτήσει τον Βαρουφάκη που τα έχει σε αρχείο), τα οποία αποδεικνύουν πώς η σούπερ μπλόφα του παράνομου δημοψηφίσματος, τρία χρόνια, πριν παραλίγο να μας βγάλει εκτός Ε.Ε. και φόρτωσε την ελληνική οικονομία με 100 δισ.(!) χρέη επιπλέον, για τα οποία φυσικά κανείς δεν λέει κουβέντα.

Βιντεοσκοπημένα είναι και όλα τα κορυφαία ψέματα με τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθεί να παραπλανά τον κόσμο: α) Το αισχρό εμπόριο ελπίδας με τους συνταξιούχους. Αυτοί που υπέγραψαν την περικοπή των συντάξεων από το 2019... και πριν... λένε τώρα ότι θα το επαναδιαπραγματευτούν, μετακυλίοντας ίσως νέα βάρη στα άνεργα εγγόνια και παιδιά των θυμάτων τους. β) Το αδιανόητο ΨΕΥΔΟΣ περί καθαρής εξόδου και τέλους των μνημονίων, που μας τα σερβίρουν με σος... πλεονασμάτων επιστημονικής φαντασίας για... 50 επιπλέον χρόνια, και δεν ντρέπονται να τα υπογράφουν και οι κοινοτικοί αξιωματούχοι, οι οποίοι κάνουν τέλος πάντων τη δουλειά τους... γ) Το χυδαίο εθνικό δουλεμπόριο που συμφώνησε ή και ζήτησε, αν τα διαβάζουμε καλά, ο ίδιος ο Τσίπρας από τη Μέρκελ αποδεχόμενος να στήσει εδώ χίλιες-δυο Μόριες, προκειμένου να χαλαρώσουν οι Γερμανοί ψηφοφόροι και να μας πετάξουν κάποια ψιχία... οικονομικών διευκολύνσεων, για να το ξαναπαίξει εδώ χουβαρντάς και προστάτης των πτωχών - να μην κλαίει και η Μπέττυ επετειακά.

Το αν είναι ή όχι προδοτική η συμφωνία περί «Βόρειας Μακεδονίας» που υπέγραψαν παράγοντας ήδη πολιτικά αποτελέσματα οι Τσιπραίοι φαίνεται μέρα με τη μέρα! Στο δωμάτιο με τα βίντεο, λοιπόν, θα δουν τον κουτοπόνηρο Ζάεφ να μιλά για ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, πράγμα που δεν είναι ούτε αστείο, ούτε τάχα μου εσωτερικής κατανάλωσης εφεύρημα. Ολοι όσοι εξέφρασαν φόβους ότι πρόκειται για ΚΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, διότι το «Βόρεια Μακεδονία», παρότι κι αυτό απαράδεκτο, θα μείνει ως υποσημείωση και θα επικρατήσει το «Μακεδονία» γι’ αυτούς και ΜΟΝΟ, ενώ θα ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ από μας ακόμα και το Μακεδονικό, φαίνεται να επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα. Από κρασιά μέχρι γαλακτοκομικά και χαλβάδες, θα χάσουμε στο τέλος το δικαίωμα που είχαμε και τα εμπορευόμασταν ως μακεδονικά, όταν οι Σκοπιανοί δεν έβγαζαν ούτε πασατέμπο με τοπωνύμια! Με την τρέχουσα προς υπογραφή συμφωνία αυτοί θα μπορούν να πλασάρουν τα προϊόντα τους ως μακεδονικά (χωρίς το «βορειο-» - ούτε καν με ψιλά γραμματάκια!), ενώ εμείς μόνο ως ελληνικά! Και ακολουθούν εξίσου σοβαρά ζητήματα, όπως η μετονομασία αεροδρομίων ΜΑΣ, πανεπιστημίων ΜΑΣ, δρόμων ΜΑΣ και ποιος ξέρει τι άλλο στο μέλλον... Ενας ψευτομακεδονικός στρατός, ο σκοπιανός δηλαδή, να πλαγιοκοπεί στο ΝΑΤΟ για λογαριασμό των Τούρκων!

Γι’ αυτό λοιπόν λέμε ότι, όπως πάντα υπήρχαν, και τώρα πάλι υπάρχουν Ελληνες ΠΡΟΔΟΤΕΣ και Ελληνες πατριώτες. Αυτό που λείπει σε βαθμό που να αναρωτιέσαι αν έγινε επίτηδες σε ανύποπτο χρόνο είναι το νομικό και συνταγματικό σύστημα που θα τους οδηγήσει εκεί που οπωσδήποτε κάποια στιγμή θα καταλήξουν: στο ειδώλιο για εσχάτη προδοσία. Και αυτοί οι προδότες είναι στην εξουσία. Και ως τέτοιους, λοιπόν, σύμπασα η χώρα θα πρέπει να τους το «κοπανάει» από το πρωί μέχρι το βράδυ, αφήνοντας στην άκρη τα μισόλογα, τους περίτεχνους λεκτικούς ακροβατισμούς, πόσο μάλλον τα politically correct και καθωσπρεπίστικα προσχήματα. Αλύπητο πολιτικό σφυροκόπημα, όπως χτυπάνε το χταπόδι, μέχρι να ξεράσουν τα τριάκοντα αργύρια της εξαχρείωσής τους.

ΣΧΟΛΙΑ (57)

Θέμο, λυπάμαι,

Αλλά έχουμε χάσει το αγώνα από τα αποδυτήρια, π άνθρωπος είναι αριστοτεχνης στο ψέμα.

Το

Αλλαγή φλαντζας επειγόντως

Ειναι απατεωνες και καιροσκοποι

Ατομα αναξια για τις θεσεις που εχουν. Εξαπατησαν τον λαο για να παρουν τις καρεκλες. Επειδη δεν ειναι οι μονοι που το εκαναν δεν σημαινει οτι απαλλασονται απο τις ευθυνες τους. Η μονη τους εγνοια ειναι να μη χασουν τις θεσεις τους. Μας βλεπουν για μυρμηγκια και οχι για λαο. Μας πατανε για να παραμενουν κυβερνηση. Να εξαντλησουν την τετραετια και τιποτε αλλο. Δεν ξερω αν μας μισουν, αλλα αφου δεν μας υπολογιζουν καθολου ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. Μας κανουν κακο και μας βλαπτουν σαν να ειναι εχθροι. Ειναι σαν ληστες που ξεκινανε για ληστεια και μαζι με τη ληστεια κανουν και φονο. Για να κρατησουν τις θεσεις που δεν τους αξιζουν εγιναν μια εχθρικη για το εθνος κυβερνηση. Ειναι αποφασισμενοι να δωσουν το ονομα της Μακεδονιας οπωσδηποτε. Ακομα και κοντρα στον ελληνικο λαο. Τους τρομαζουν τα συλλαλητηρια και προσπαθουν να τα υποτιμησουν με καθε τροπο. Λενε οτι πανε φασιστες, αλλες φορες οτι πανε γραφικοι, στελνουν μπαχαλακηδες για να τα αμαυρωσουν και ελπιζουν στη κοπωση των Ελληνων ωστε να παψουν να πηγαινουν. Εχουμε δυο συνεταιρους καρεκλακηδες μαζι με τις παρεες τους που εχουν συνεργαστει απολυτα με τα ξενα συμφεροντα και συνωμοτουν εναντιων μας, για την παραδοση της Ελλαδας. Τα εχουν αποδεχτει ολα. Ανοιχτα συνορα, παραδοση ολης της εθνικης περιουσιας, το ξεπουλημα της Μακεδονιας, παραδοση απο δω και απο κει. Ο ενας αυτοχαρακτηριζεται προοδευτικος και τα υπογραφει ολα και ο αλλος αυτοχαρακτηριζεται πατριωτης και ειναι αυτος που θα υπογραψει στο ΝΑΤΟ, τα Σκοπια, ως Μακεδονια και ειναι αυτος που κοροιδευει τον κοσμο και του λεει περιμενε να γινει πρωτα το δημοψηφισμα, περιμενε να ερθει στη βουλη και ψηνει τον κοσμο οτι δεν θα περασει. Θελουν να κερδισουν χρονο στις καρεκλες, να κανουν το κοσμο να μην αντιδρα. Να μπορουν να κανουν με την ησυχια τους τις προδοσιες τους χωρις να κινδυνευουν να πεσουν. Ξεφτιλιζουν και οι δυο τον ελληνικο λαο. Δινουν δικαιωμα σε εναν ξενο λαο να αποφασισει αν θελει να συνεχισει να εχει το κλεμμενο ελληνικο ονομα της Μακεδονιας η' οχι. Μια ελληνικη εθνικη κληρονομια. Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΙΖΕΙ. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. Το δημοψηφισμα των Σκοπιανων που θα αναφερεται στο ελληνικο ονομα Μακεδονια ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΡΟ.

LEO ONE

MY MOST PROFOUND RESPECT SIR.

ΞΦ

Μπράβο Θέμο..Συνέχισε να «τα χώνεις» στους Προδότες

Χ.Π.

Είναι όλοι της κατοχικής κυβέρνησης τσίπρα καμμένου ένοχοι εσχάτης προδοσίας έναντι του έθνους. Με συνοπτικές διαδικασίες και σε 12δες στο Γουδή. Τιποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο..!!

Όοχι

και τίποτα περισσότερο!

Καγιαλές

Αν δει κανείς ψύχραιμα τα πράγματα,εύκολα θα εντοπίσει αποφάσεις και πράξεις όπως περιλαμβάνονται στο κατηγορητήριο της ιστορικής δίκης των έξη με το γνωστό για την πατρίδα μας καθαρτήριο αποτέλεσμα.Ειδικώτερα η παράγραφος 10 και η παραγρ.13 αποδίδουν με ακρίβεια την εξωτερική και οικονομική πολιτική της κουστωδίας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.Ας μου επιτραπεί να υπενθυμίσω ότι οι περί ου ο λόγος, οδηγήθηκαν για τα πεπραγμένα τους, το χάραμα της 15/11/1922 στου Γουδή.Η ιστορία και η νέμεσις κτυπούν ξανά την πόρτα της χώρας μας......Καλώστες κι ας άργησαν.

Λευτερης

4% η διαφορά και όλο κλείνει η ψαλίδα. Ετσι δικαιολογείται ο πανικός σας. Γλέντια και άλλα 4 χρόνια Τσίπρα για να ξεβρωμίσουμε.

ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ

Ο ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ... ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙ ?

Θεμο Αναστασιαδη...

....ειναι ακριβως ετσι οπως τα λες...ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ που ο λαος δεν εχει σκοπο να την αφησει να περασει....Μπορει η προδοτικη κυβερνηση να μη παει σε εκλογες αλλα απο εδω και περα θα φανε ολοι τους ΧΟΝΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!!

ΝΙΚ

ΘΕΜΟ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΡΧΗ ΜΙΛΑΣ; ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ; ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΙΔΙΚΗ ΑΡΧΗ; ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ; ΕΛΕΟΣ!!!

@

Το μαγαζί "αξιωματική αντιπολίτευση" προσβλέπει μόνο στο να επωφεληθεί όσο το δυνατόν περισσότερο απ` όσα ενδοτικά μέτρα και μειοδοτικές συμφωνίες (τα οποία χωρίς αμφιβολία υιοθετούν) προλάβει, χωρίς πολιτικό κόστος για το ίδιο, όπως πιστεύει. Και να σκεφτείς ότι μας έχουν ήδη προειδοποιήσει οι ίδιοι για τα "έννομα" τετελεσμένα, τα οποία "κανείς" δεν θα μπορεί να ανατρέψει. Και Γερμανοί δημοσιογράφοι μας έχουν προειδοποιήσει αντίστοιχα. Γι` αυτό δίνουν τον αναγκαίο χρόνο, ώστε να παραχθούν τα προσβλεπόμενα "έννομα" αποτελέσματα, ακόμη και παρά και μέσω της τρισμέγιστης προδοσίας. Γι` αυτό δεν παραιτούνται. Σύσσωμοι λοιπόν τώρα να τους στηρίξουμε στις κάλπες;!;! Και κατόπιν εορτής να πανηγυρίσουμε τη μετάβαση και στα βόρεια σύνορά μας (Θεσσαλικά;)!;!

αιντε

Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ..... ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΝΗ ...ΜΠΛΟΚΟ ΚΑΙ ΜΟΚΟ....ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ..ΟΛΟΙ ΚΟΤΕΣ...ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ...ΑΛΛΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ..... ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΟΥΣ...

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία