anastasiadis_themos

Ας κρατήσουν οι χοροί τους, θα τους πάνε πιο βαθιά στο κελί τους - Παντελόνια μόνο η Μανταλένα

Θέμος Αναστασιάδης

Πράξη Εσχάτης Προδοσίας η «Βόρεια Μακεδονία»

Πέντε φορές τους είπε κατά πρόσωπο Μακεδόνες τους Σκοπιανούς ο Ζάεφ αλλά τα θλιβερά πολιτικά «δουλικά» Τσίπρας και Κοτζιάς δεν έβγαλαν ούτε κιχ. Μόνο που δεν χειροκρότησαν οι κατάπτυστοι ανθέλληνες πληρωμένοι εκτελεστές του ίδιου του γένους τους, παράγοντας νομικό αποτέλεσμα, εις βάρος μας, πριν καν την συμφωνία! Και τα εσώβρακα τους κρεμάστηκαν στις Πρέσπες! 

Ενώ ραγίζει η καρδιά του Ελληνισμού στις πέντε ηπείρους από την εσχάτη προδοσία για την ονομασία «Βόρεια Μακεδονία», οι πρωταίτιοι ξυπνούν κινηματογραφικές μνήμες δωσίλογων της Κατοχής: Φρουρούμενοι και εν κρυπτώ, διασκεδάζουν με τις παλλακίδες τους την παράδοση της πατρίδας, χλευάζοντας κατάμουτρα το συναίσθημα του 80% του λαού. Λικνίζονται και ψυχαγωγούν τους σφετεριστές της Μακεδονίας μας ενώ συγχρόνως βομβαρδίζουν με χημικά και δέρνουν ανυπεράσπιστους Έλληνες λησμονώντας ότι κάτι τέτοια ντοκουμέντα προδοσίας και ντροπής θα τους οδηγήσουν πιο βαθιά στο κελί. Στις «ποντικίσιες, εμετικές» μούρες τους -συνδυασμό Αρτέμη Μάτσα και Σπύρου Καλογήρου- που αν προσέξατε είναι σαν ούνα φάτσα, ούνα ράτσα του επαγγελματία γερμανοτσολιά ξεχειλίζει η ικανοποίηση του Ατιμου που κατάφερε να κλέψει νύχτα τα ιερά αιματοβαμμένα σύμβολα και να τα ξεπουλήσει ξημερώματα πριν τον πιάσουν. 

Aλλο είναι το όνομα που πρέπει να θυμόμαστε - και όχι το νέο καραγκιοζίστικο των Σκοπίων. Κάτι σαν...Τέως Δημοκρατία της Τέως Ελλάδας! Ετσι κάναν να μοιάζει πια την πατρίδα μας. Παρέλαβαν μια χώρα-μέλος της Ε.Ε. κανονική δημοκρατία και παραδίδουν μια αποικιοκρατική ξενόδουλη χούντα. Το πρώτο τους επιχείρημα ως προς το γιατί υπογράφουν με τόση χαρά; Μα... μας πίεζε η Μέρκελ και ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ για το πότε θα μπει μέσα η ΠΓΔΜ. Ούτε για ξεκάρφωμα κάποιο «εθνικό συμφέρον» - στα χαρτιά έστω. Μας πιέζουν οι ξένοι. Και για τη δόση! Αρα καθεστώς προτεκτοράτου χωρίς προσχήματα. Και τα εσώβρακα τους κρεμάστηκαν στις Πρέσπες!  Μόνο η Μανταλένα Παπαδοπούλου φορούσε τελικά παντελόνια από τόσους ΣΥΡΙΖΑ ίους και ΑΝΕΛίτες και παραιτήθηκε διαμαρτυρόμενη για την κατάπτυστη συμφωνία.

Δεύτερον, τζάμπα και μάλλον πολύ βολικά τους έπιασε τέτοια... φοβία για τη Δημοκρατία από τις μπούρδες του Χρυσαυγίτη Μπαρμπαρούση, ότι θα κινηθεί τάχα μου ο Στρατός για να τους μπαγλαρώσει! Για να καταλύσει τον Κοινοβουλευτισμό. Και αστείο και αχρείαστο θα ήταν, αφού το καταφέρνουν από μόνοι τους με πολιτικούς στρατιωτάκια ξένων δυνάμεων. Οσα Συντάγματα και όσα βουλοκέρια και αν φέρει ένα καθεστώς, όπου συνειδητά και ωμά περιφρονείται και παραβιάζεται η βούλησή του 70%-80% των Ελλήνων, όπως συμβαίνει με την Ονομασία, αυτό σημαίνει ότι η Δημοκρατία ισχύει αλά καρτ και στα χαρτιά. Αλλιώς γιατί όχι δημοψήφισμα; Το δημοψήφισμα μόνο και εάν μας συμφέρει είναι μία ακόμα ΤΡΑΝΗ απόδειξη ότι δεν λειτουργεί στην Ελλάδα ουσιαστικά η Δημοκρατία. Δεν χρειάζονται στημένοι φαιδροί Μπαρμπαρούσηδες, έχουν φροντίσει οι βαρβαροσυριζαίοι πολύ πιο αποτελεσματικά.

Για να αλλάξει τ’ όνομα του διπλανού πήγαινε, λέει, ο Τσίπρας, και άλλαξε τελικά το δικό μας. Αυτό που βιώνουμε να μετασχηματίζεται δεν είναι η ευρωπαϊκή Ελλάδα που ξέραμε. Είναι η υποτελής Βαλκανική ΤΕΩΣ ΕΛΛΑΔΑ, μετά από λίγα χρόνια πρώτη φορά Αριστερά, ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΚΑΜΙΑ: Εδωσες τα Ιμια στον έλεγχο της Τουρκίας. Αρα η Ελλάδα είναι ήδη κατά τι λιγότερο από πριν. Τολμάς να ασκείς τα πλήρη δικαιώματα που είχες μέχρι που ανέλαβαν οι συριζαίοι προδότες σ’ όλο το μήκος και το πλάτος του Αιγαίου; Οχι, κομπορρημονείς με στολές παλιάτσου παραλλαγής, και πας να συνδιαλλαγείς ακόμα και με τους Αλβανούς... πάλι για θέματα που από μόνοι μας παραχωρούμε. Οπως το δήθεν μακεδονικό γένος και την ανύπαρκτη γλώσσα που ούτε καν μας ζήτησαν. Εσπρωξες ή δεν έσπρωξες όλη τη δημόσια περιουσία ως εγγύηση «μπροστάντζα» στους Ξένους Δανειστές, παρότι ούτε αυτοί δεν είχαν προβάλει τόσες απαιτήσεις; Αρα κι εδώ δεν μιλάμε πια για Ελλάδα όπως την ξέραμε. Αλλά για Τέως Ελλάδα. Οχι εκείνη που πλημμύριζε τα νησιά έστω και με αυθαίρετα, αλλά αυτή που μένει χωρίς σπίτι και στέλνει τα παιδιά της να δουλέψουν εποχιακοί σερβιτόροι σε ξένα στίφη φθηνοτουριστών. Τέτοια ανάπτυξη είχε και η Τυνησία, χαίρω πολύ! Ονομάζουν μισθό τα 400 ευρώ και σύνταξη τα 250 ευρώ. Οταν τρως όλα αυτά τα ψέματα του Τσίπρα, γιατί να μην πιστέψεις και το «Βόρειο Μακεδονικό»; Και τα εσώβρακα τους κρεμάστηκαν στις Πρέσπες!  Και πάλι, γιατί πρέπει να το ξαναπούμε, μόνο η Μανταλένα φορούσε παντελόνια και όχι οι Ποταμίσιοι, οι πεμπτοφαλαγγίτες αριστεροί που θέλουν να φάνε τη Φώφη και άλλοι ευρω-αυλικοί.

Αρα αδίκως τρέμουν το ΓΟΥΔΙ, έστω κι αν και όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται... Αυτά δεν γίνονται στην Ευρώπη, όπου πρέπει και θέλουμε να παραμείνουμε και να επανέλθουμε ως ισότιμα μέλη, όπως μας είχε η επάρατος Δεξιά και το κακό Πασόκ. Τα ισόβια όμως για όσους δώσουν το Ονομα είναι πολύ πιθανά, αν ξαναλειτουργήσουν το πολίτευμα και η Δικαιοσύνη.

Με πρώτο και καλύτερο τον εντεταλμένο πράκτορα των ξένων, που παριστάνει τον πρωθυπουργό της συριζο-δημοκρατίας, έως όλους τους κρατικοδίαιτους βουλευτές του, αλλά και τους πρόθυμους πονηρούς ή ηλίθιους ή κουτοπόνηρους που τον σιγοντάρουν είναι σίγουρη η θέση στο... πάνθεον των Προδοτών: από τον Εφιάλτη έως αυτούς που άνοιξαν την Κερκόπορτα, τους Τσολάκογλου και βάλε-βγάλε. Εμετός μάς ήρθε σε όλους, όπως είπε ο Ζουράρις, με το άκουσμα των λέξεων «Βόρεια Μακεδονία» από τον καταληψία του Μαξίμου. Από προδότες άλλο τίποτα. Συνωστίζονται, απ’ ό,τι βλέπουμε, ποιος θα πρωτοπροδώσει παρέα με τον Τσίπρα γιατί είναι πολλά γαρ τα κοινοτικά αργύρια για το «Βόρεια Μακεδονία». Οταν δίνεις αυτό που θέλουν οι άλλοι με απλή υποσχετική, είναι ξεκάθαρο ότι ΘΕΣ να προδώσεις. Ή μπορεί να είναι και πιο απλό ακόμα, μια και μου κόλλησε η ιστορική αποκάλυψη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ: «Γνωρίζω ότι τον Κωνσταντίνο Καραμανλή τον ρίξανε οι Αμερικανοί». Σκέψου τώρα που μας την έχουν πέσει όλοι μαζί, ποιος... μικρομεσαίος πολιτευτάκιας θα βρει το κουράγιο να τους αντισταθεί; Ε, υπάρχει και η παραίτηση. Οντως χρειάζονται χιλιάδες θεωρίες για να προδώσεις την πατρίδα. Ούτε μία για να την υπερασπίσεις.

Συμπέρασμα: Αφού δεν βιώνουμε πια κανονική δημοκρατία, αλλά κάτι σαν Χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα που περιφρονεί την πλειοψηφία των Ελλήνων. Αφού δεν λειτουργεί στ’ αλήθεια η Βουλή, αλλά χειραγωγείται με κοινοβουλευτικές μεθοδεύσεις, αποστασίες, εξαγορές συνειδήσεων, χωρίς καμία απολύτως πολιτική νομιμοποίηση. Τότε ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ, κι αφού δεν απέμεινε τίποτε άλλο όρθιο, η υπεράσπιση της χώρας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και ΜΟΝΟ, όπως συνέβαινε σε κάθε εποχή όταν χρειάστηκε. Με εκλογές αν το επιτρέψουν... Με δημοκρατικό ξεσηκωμό, αν όχι. Με παθητική αντίσταση μέχρις εσχάτων στη χειρότερη περίπτωση. Ο λόγος στον λαό. Πράξη Εσχάτης Προδοσίας η Βόρεια Μακεδονία. Προδότες με περικεφαλαία... σκοπιανή, Τσίπρας και συμμωρία προθύμων, όλοι τους ανεξαιρέτως. Ας μας μηνύσουν μπας και δικαστούν κι αυτοί.


ΥΓ.: Καταλυτικά τα λόγια του Μίκη για τον Τσίπρα: «Ποιο είναι το κακό που έκανες στην Ελλάδα για να σε επαινούν ομαδικώς με τόσο μεγάλη θέρμη;»

ΣΧΟΛΙΑ (151)

AKIS

ΑΠΟΡΙΑ Γίνεται να είσαι Πατριώτης και να έχεις χρεοκοπήσει την χώρα σου ,να έχεις offshore , να παίρνεις μίζες σε τροχήλατες βαλίτσες και να συνεργάζεσαι με την Χρυσή Αυγή ( βλέπε Μπαλτακος )

MARINA.

Την χρεοκοπία του Ιουλίου του 15’ πρέπει να λές του Τσίπρα και του Βαρουφάκη, τότε που στηνόμαστε έξω σπό τις κλειστές Ελληνικές τραπεζες για μόλις 60 Ευρώ, όταν οι Λαζόπουλοι σήκωναν χιλιάρικα από την πίσω πόρτα. Όσο για τις Off Sore μάλλον ενοείς αυτές των ΜΚΟ και της ΑΥΓΗΣ του ΣΥΡΙΖΑ. Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί.

GEORGIA.

Μας ντροπιασαν και μας εξευτελισαν κυριε Αναστασιαδη.Ποτε η Ελλαδα στο προσφατο παρελθον δεν ειχε τοσο ατιμους οπως ειπατε και πιο προδοτες πολιτικους σαν τους σημερινους κυβερνητικους εταιρους.Κατηγορουσε ο ευτραφης ακομα και στον λογο Πανος Καμμενος τους προηγουμενους Σαμαρα και Βενιζελο για κυβερνηση Τσολακογλου και στο τελος αποδειχτηκε ο ιδιος με τον Τσιπρα ειναι οι νεοι Τσολακογλου.Ανυπακοη και ξεσηκωμος σε ολα σε αυτη την βρωμικη κυβερνηση, ακομη και με μη πληρωμη των παρανομων φορων που συμφωνησαν πριν την καταπτυστη συμφωνια για τα Σκοπια, με τους ξενους τοκογλυφους.Το μνημονιο του Τσιπρα που ελεγε οτι τελειωνει τον Αυγουστο, επεκταθηκε με νεο μνημονιο τελικα μεχρι και το 2059.Εχουμε να κανουμε με ανθρωπους βρωμικους, ψευτες και πολιτικους απατεωνες.Το ψεμα και η πολιτικη απατη εγινε ο τροπος που λειτουργουν και πολιτευονται.Καθε τι Εθνικο, Ορθοδοξο και Ελληνικο, το πολεμουν και το προδιδουν οπως εγινε με τα Σκοπια και με τα καταπτυστα ανθελληνικα νομοσχεδια που ψηφιζουν απο κοινου οι πολιτικοι εγκληματιες των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ. Ηρθε ο καιρος να τελειωσουν τα ψεματα.Ολοι οι Ελληνες μαζι πρεπει να βρωνοφωναξουμε.Κατω η χουντα Τσιπρα, Καμμενου, Κοτζια.Οχι αλλοι Συριζαιοι Γερμανοτσολιαδες.

φασίστα Τσίπρα προδότη

κυκλοφορούν φωτογραφίες παιδιών στις Πρέσπες να μην μπορούν να ανασάνουν απ τα χημικά, μαρτυρία δημοσιογράφου, φωτογραφίες των αξιωματικών που τραυμάτισαν ανευ λόγου ανθρώπους και έσπασαν το χέρι της κοπέλας, θα βγουν κι άλλα ντοκουμέντα, ειδικά οι φωτογραφίες των παιδιών κάνουν τον γύρο του κόσμου λένε τί είναι αυτά μέσα στην χώρα μας, μόνο σε φασιστικά καθεστώτα συμβαίνουν υπάρχουν σοβαρά τραυματισμένα άτομα , μόνο ψυχοπαθείς μπορούσαν να δώσουν εντολή επίθεσης σε αμάχους, τύπου Χίτλερ , ποιά αριστερά και κουραφέξαλα όλοι είναι φασιστόμουτρα, μετά τις Πρέσπες όποιος δεν φεύγει απ αυτούς είναι φασίστας και ένοχος για εγκλήματα ναζιστικού τύπου, χημικά σε παιδιά θυμίζουν Μένγκελε και Συρία , μην φοβάστε να αναρτάτε σχόλια παγκοσμίως μόνο απ το φέισμπουκ έχουν ήδη γίνει γνωστά σε όλον τον πλανήτη ότι οι πολιτικοί της Ελλάδας χαρίζουν την χώρα στους τοκογλύφους και επιτίθενται φονικά σε παιδιά όπως στην Συρία

ρε Τσίπρα

ματατζήδες ακροβολισμένοι στα δέντρα να πυροβολούν με πλαστικές σφαίρες και να ρίχνουν χημικά και κρότου λάμψης , ρε Τσίπρα άνθρωποι με καμένα μούτρα και παιδιά να μην μπορούν να ανασάνουν απ τα χημικά πάνω στα πεζοδρόμια;; Ρε πάτε καλά; Τί είναι αυτά που διαβάζουμε από τους ανθρώπους που ήταν στις Πρέσπες; Ρε στείλατε στρατό να σκοτώσουν τον κόσμο; Και χαμογελάς κι ο Κοτζιάς ειρωνεύεται; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας συναινεί στο έγκλημα; Συναινεί στο έγκλημα η Ελληνική Βουλή; Οσοι μπορείτε παραιτηθείτε, οι άνθρωποι είναι δολοφόνοι ανυπεράσπιστων ανθρώπων, δεν κινδύνευε κανένας επώνυμος και κανένα κτίριο εκεί, βουνό ηταν βουνό ρε προδότες όσοι δεν παραιτήστε θεωρείστε συνεργοί τους στο εθνικό έγκλημα και στην προσπάθεια εξόντωσης αμάχων, παραιτηθείτε θα κατέβει στο Σύνταγμα όλη η Ελλάδα, θα χρειαστεί ολόκληρος στρατός να σταματήσει τους Ελληνες, η προδοσία σας εγκληματίες δεν θα περάσει

τα πολλα λογια ειναι φτωχεια

ή με τους Ελληνες και την Ελλάδα ή με τους προδότες μακελάρηδες των Πρεσπών ο δρομος είναι μονόδρομος

νικ

Ο Τσίπρας πέφτει, γκρεμίστηκε, η αστυνομία κι ο στρατός είναι καζάνια που βράζουν, πολύ επικίνδυνο γιατί γνωρίζουν πολλά και δεν μιλούν κι όταν κάποιος καταπιέζεται και ταπεινώνεται και εξαναγκάζεται να σιωπά γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος, οι Ανελ παραιτούνται συνεχώς, το τέλος του σύριζα είναι ζοφερό, όταν λέμε σύριζα εννοούμε όλον τον ανθό της νεολαίας του τους νόμους του, τους Κουφοντίνες του, τους αντιεξουσιαστές και κουκουλοφόρους του, τα μνημόνια του και τις συλλογικότητες του, όποιος τον υποστηρίζει μετά τα βίαια γεγονότα των Πρεσπών, θεωρείται ένοχος εσχάτης προδοσίας και εγκληματίας του ποινικού δικαίου, ας ξεκαθαρίσουν όλοι την θέση τους και ας επιλέξουν την παραίτηση , δεν υπάρχει χρόνος, συγγνώμες και απλές παραιτήσεις θεωρούνται άχρηστες, πράξεις και μαζί με τον Ελληνισμό όλοι να το δηλώσουν δημόσια

απορίες,,,

Η ταξιαρχία seebrig? ομολογούν διαδηλωτές προχθές στο Σύνταγμα ότι μιλούσαν σκοπιανά ή αλβανικά έξω απ την Βουλή και είχαν ανάποδες ασπίδες και πετούσαν χημικά, έτσι κυκλοφορεί, του Νατο δεν είναι; Πώς νομιμοποιείται να υπάρχουν Σκοπιανοί σ αυτούς αφού οι Σκοπιανοί δεν είναι στο ΝΑΤΟ; Ποιοί είναι υπεύθυνοι για την καταπάτηση συγκεκριμένων άρθρων;Ποιοί τους έστειλαν να σκοτώσουν κόσμο με χημικά και με γκλομπς χθες είχαμε `120 τραυματίες ΄΄ισως και νεκρούς ποιοί έδωσαν την εντολή; Να περιμένουμε να μας πυροβολούν εν ψυχρώ όταν φωνάζουμε το αυτονόητο; Οι συγκεκριμένοι χτυπούν αμάχους με απίστευτο μίσος και τέτοιο μίσος γνωρίζουμε ποιοί τρέφουν για τους Ελληνες γιατί δεν δίνουν τα ονόματα των ματ που έδερναν τον κόσμο και τα ονόματα αυτών που έδωσαν την διαταγή, η χθεσινή επίθεση είναι νόμιμη σύμφωνα με τους νόμους περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων;;

Faz...

...FAZ, FAZ, FAZ, FAZ...!!!

@ 00:46

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ TROLL, TROLL, TROLL, TROLL, TROLL, TROLL, TROLL, TROLL.........

@

κάτι που σας διαφεύγει είναι ότι ο Τσίπρας αποδέχτηκε αυτά για τα οποία καταδικάστηκαν οι κουμμουνιστές ληστοσυμμορίτες από τα Δικαστήρια της περιόδου του συμμοριτοπολέμου , για εγκλήματα Πολέμου και εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητας τα οποία είναι ΔΙΑΡΚΗ εγκλήματα και δεν παραγράφονται ΠΟΤέ όπως έχει αποφασίσει ο ΟΗΕ

X

Kυριε Θεμε μονο εσας εχομε να ριξομε τη κυβερνηση των μπολσεβικον

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία