LIVE

Κορωνοϊός

anastasiadis_themos

Σκούζι, κάτι σύριζα τα «σκοτώνεις» νωρίς

Θέμος Αναστασιάδης

Από το Γκρέκο Κωλοτούμπα Μασκαρά στο Μάμα Μία Ιταλία

Αφού η Ευρώπη υιοθέτησε ένα τσούρμο πολιτικούς απατεώνες στην Αθήνα, ιδού και στη Ρώμη

Κανονικά έπρεπε να ξεκινάμε με το «θέλει ο προδότης να κρυφτεί αλλά η χαρά δεν τον αφήνει»! Επειδή όμως δεν ξέρει κανείς αν όντως η... αποτυχία (;) -δόξα τω Θεώ- των διαπραγματεύσεων για το Ονομα των Σκοπίων είναι δεδομένη, ας μη μείνουμε στο ότι οι δύο πρωθυπουργοί σαν χαζοχαρούμενα πονήρεψαν εξαρχής τους πάντες εμφανίζοντας την υπόθεση από ανέφελη έως τελειωμένη. Λέμε ότι αυτά τα... σύριζα πρέπει να τα «σκοτώνεις» νωρίς, βλέποντας τις δραματικές επιπτώσεις σε όλο το νότιο ευρωπαϊκό φάσμα, από την Ιταλία, την Ισπανία και ολίγον τη Γαλλία, αφότου η Ευρωπαϊκή Ενωση νομιμοποίησε ως ισότιμο συνομιλητή αλλοπρόσαλλο αριστεροδεξιό μόρφωμα «ευκαιρίας», τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με πρωταρχικό κοντόφθαλμο κριτήριο να... πάρει πίσω τα λεφτά της και να κουκουλώσει το πρόβλημα «Ελλάδα». Ετσι ανέχθηκε μια συνεχώς ψευδόμενη παρανομούσα κυβέρνηση προκειμένου να περάσει τα δικά της, έτσι έκλεισε τα μάτια στο ότι τόσα κοινοτικά λεφτά δεν πήγαν για να σωθεί η ελληνική οικονομία, αλλά για να μακροημερεύσει το ρεμπέτ ασκέρ των συριζοκομματόσκυλων, που υπογράφει για πάρτη των Βρυξελλών ό,τι να ’ναι! Ετσι η Ευρωπαϊκή Ενωση κατέληξε στο τέλος να προσπαθεί να ωραιοποιήσει την κοινωνικοοικονομική τραγωδία της Ελλάδας σαν success story. Ενώ, σύμφωνα με κάθε σοβαρό οίκο και επίσημες μετρήσεις, παραμένουμε τελευταίοι στην ανάπτυξη, πρώτοι στη ΦΤΩΧΕΙΑ των νοικοκυριών και σε κάθε είδους πολιτική νόσο και οικονομική μακακία.

Επειδή ήταν αργά για να αναγνωρίσει το λάθος της και ότι τον Τσίπρα κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς, αμόλησε όλους τους Ευρωπαίους αξιωματούχους να μπαρουφολογούν για το... τι καλά τα πήγαμε! Οπότε, ΜΠΑΜ τώρα της σκάει το «τρελό» αποτέλεσμα της Ιταλίας, που παρουσιάζει πολιτικά ανατριχιαστικές ομοιότητες με την Ελλάδα. Ενα τσούρμο ούφο και απατεώνες, δήθεν αριστεροί με τις συνιστώσες τους, οι Συριζαίοι, ακόμη πιο πολύχρωμο τσίρκο το Κίνημα των Πέντε Αστέρων, που κρύβει στους κόλπους του πολλά αστέρια τύπου Βαρουφάκη. Ιδιότυπη πατριωτική, κατ’ αυτούς, Ακροδεξιά για τους προοδευτικούς, η Λέγκα του Βορρά, δεν δυσκολεύτηκε να συμμαχήσει με το άλλοτε κόκκινο πανί, την «Αριστερά», όπως και οι ΑΝ.ΕΛ. πήγαν με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το πρότυπο της πολιτικής ανωμαλίας που έγινε αποδεκτό στους ευρωπαϊκούς κύκλους μεταφέρθηκε photocopy από την Ελλάδα, αλλά από γραμματόσημο για φτύσιμο έγινε αφίσα-τέρας! Και όλοι ψάχνουν το γιατί. Μα αφού οι Ιταλοί και οι Ισπανοί είδαν ότι η δήθεν τρέλα τελικά πιάνει τόπο και η Ε.Ε. είναι πολύ χαλαρή για να αντισταθεί στους Ελληνες αριστεροδεξιούς σαλταδόρους, είπαν γιατί να μην το ρίξουν κι αυτοί στη μούρλα... «Δεν πληρώνω» στην Ελλάδα; «Δεν πληρώνω» και στην Ιταλία επί... χίλια και βάλε, και τρέμουν καταρχάς όλες οι γερμανικές τράπεζες! Δραχμή: γιατί όχι στην Αθήνα; Λιρέτα, ti amo και στη Ρώμη. Φέσια στις τράπεζες εδώ, φέσια κι εκεί, χωρίς να υποψιάζονται καν ότι τους περιμένει όλο το πακέτο.

Αρα άπαξ και άφησες, «ξύπνια Ευρώπη», τον Greco Κωλοτούμπα Μασκαρά Τσίπρα να το παίζει... τεχνοκράτης που μπήκε στον σωστό δρόμο (ενώ μες στη χώρα του συμπεριφέρεται σαν Χούντα Μαδούρο), φάε τώρα «α λα τσερβέλο» (κατακέφαλα, θέλω να πω) τα Πέντε Αστέρια παρέα με τη Λέγκα του Βορρά, να σε δω. Ας πρόσεχαν. Κάτι τέτοια σαν... τα σύριζα τα «σκοτώνεις» νωρίς, μόλις εμφανιστούν σαν μικρόβια στο σπίτι, προτού καταρρεύσει όλο το οίκημα. Είχε την ευκαιρία και η Ευρώπη να καθαρίσει το συριζομάνι, αλλά προτίμησε να το χρησιμοποιήσει για να της φυλάει τους λαθρομετανάστες και για να πηγαίνει φθηνές διακοπές σε ξενοδοχεία που έχουν πάρει κοψοχρονιά γερμανικές εταιρείες. Πολιτική Ορατότης Μηδέν. Και τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... για την ΕΕ και όχι για τους Ιταλούς. Γιατί δεν είμαστε «ούνα φάτσα, ούνα ράτσα», και οι διπλανοί δεν είναι της φάπας. Όσο κι αν ψάξουν οι Βρυξέλλες δεν θα βρουν άλλη περίπτωση νεοδοσίλογου γερμανοτσολιά εξωνημένου πρωθυπουργού σαν τον ημέτερο του Μαξίμου. Ακόμα πέραν του ότι η Ιταλία είναι η τρίτη οικονομική δύναμη της Ευρώπης, και όχι η 103η όπως εμείς, έχει ισχυρή μεγαλοαστική και μικρομεσαία τάξη που αποκλείεται να ανεχθεί την ταπείνωση και το διασυρμό (που τώρα θυμήθηκε ο Γιούνκερ) που υπέστημεν εμείς χωρίς πολλά-πολλά. Είναι ικανοί να το γυρίσουν όντως στη λιρέτα και να ζήσουν κι απ' αυτό και σε κάθε περίπτωση θα το κάνουν ίσιωμα απέναντι σε κάθε γερμανική βαρβαρότητα. Και σίγουρα δεν υπάρχει ούτε εκεί ούτε παγκοσμίως τέτοια περίπτωση συνειδητών προδοτών που να θέλουν να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας και το μισό Αιγαίο προκειμένου να καθυστερήσει... λιγάκι η περικοπή των συντάξεων και των επιδομάτων της εκλογικής τους βάσης. Γι' αυτό κάτι σαν τα ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τα «σκοτώνεις» νωρίς.

Το ίδιο δυστυχώς ΔΕΝ έγινε στη χώρα μας ούτε από κομμάτι της ελληνικής αστικής και μεσαίας τάξης, που επειδή είχε εκνευριστεί με τον ΕΝΦΙΑ των προηγούμενων κυβερνήσεων ή για προσωπικούς ιδιαίτερους λόγους υιοθέτησε τη θεωρία «και τι χειρότερο να πάθουμε» όταν δεν το έπαιζε... στυλάκι ΣΥΡΙΖΑ. Η νομιμοποίηση του αριστεροαλητοδεξιού εκτρώματος από δυο-τρεις έστω επιφανείς Ελληνες που δίνουν τον τόνο, πολυάριθμους ανθρώπους δήθεν του πνεύματος που τώρα ζητούν συγγνώμη ολημερίς κι ολονυχτίς, κι από ένα κάρο... απλώς βλαμμένους που ψήφιζαν κόντρα στα συμφέροντά τους ήταν η απαρχή του Κακού. Αν ο Τσίπρας δεν είχε αυτή τη στήριξη που του πρόσφερε το προσωπικό που ήθελε στον κρατικό μηχανισμό τους μπιζναδόρους αεριτζήδες, αλλά ακόμη και στον χώρο της Δικαιοσύνης, δεν θα μπορούσε να κάνει όλα όσα έκανε μέχρι τώρα! Και πού είσαι ακόμα, ΑΝ, λέμε ΑΝ, το Ονομα τη γλίτωσε στο τσακ.

Μόνο όσοι ευεργέτησαν προσωπικά τον ίδιο τον Τσίπρα και στη συνέχεια υπέστησαν την πιο χυδαία εκδικητική αχαριστία θα καταλαβαίνουν τι λέμε και θα συμφωνούν τώρα, ότι αυτά τα ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να τα «σκοτώνεις» νωρίς. Κάτι που δεν εφάρμοσε η ελληνική Δεξιά ούτε το ΠΑΣΟΚ όσο ήταν στην εξουσία και διόριζε κατά χιλιάδες στο Δημόσιο διάφορους γκαβούς κουλτουροαριστερούς για να τα έχει καλά με τα συνδικάτα. Και ιδού το αποτέλεσμα. Τώρα δεν έχει συνδικάτα, αλλά τα κρατικοδίαιτα διεστραμμένα μυαλά στην εξουσία. Για να μην πάμε στο πώς όλη η ελληνική κοινωνία συγχώρησε τους εγκληματίες της κομμουνιστικής εξέγερσης του 1944 και του 1946 και τους ξανάβαλε πολίτες στην κοινωνία και στη Βουλή χωρίς ποτέ να ζητήσουν μία συγγνώμη για τον «εμφύλιο» που προκάλεσαν. Και τι έπαθαν; Για... τιμωρία δεν διόριζαν τη δεκαετία ’50-’60 τους αριστερούς στο Δημόσιο, κι αυτοί από καραμπόλα έγιναν πλούσιοι εργολάβοι, άλλοι εκδότες, και κάποιοι σαν το σόι του Τσίπρα αριστεροχουντικοί επιχειρηματίες, που γέννησαν μπούμπηδες καταληψίες με το DNA του δηλωσία και του κωλοτούμπα στο αίμα τους... Κάτι σύριζα πρέπει να τα «σκοτώνεις» νωρίς! Αν και ποτέ δεν είναι αργά.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

Ρoή Ειδήσεων

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

ΣΧΟΛΙΑ (26)

Εως εδω, δε παει αλλο!

Κε Αναστασιαδη, αυτα που γινονται με αυτη τη κυβερνηση ειναι τραγικα! Εχουν πια φτασει οχι απλως στο πατο αλλα στον αποπατο. Δεν φτανει που μας ρημαζουν καθημερινα στα χαρατσια στις μειωσεις στις κατασχεσεις και στους πληστειριασμους, προχωρανε και πιο βαθια απο τις αντιλαικες πολιτικες και περνουν σε θεματα που αφορουν ΑΜΕΣΑ τα εθνικα θεματα και με εναν τροπο που μονο ΚΟΙΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ θα μπορουσαν να κανουν. Ενω ολος ο Ελληνικος λαος τους λεει να μην παραδωσουν την ιστορια και το ονομα της Μακεδονιας, αυτοι γραφουν με τον πιο θρασυ και επιδεικτικο τροπο τη βουληση του λαου και ειναι ετοιμοι να υπογραψουν ενα ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ το οποιο ανοιγει πολυ σοβαρα ζητηματα στα Βορεια συνορα της Ελλαδας. Ειλικρινα πιστευω οτι αυτο το θεμα ειναι πιο σοβαρο και απο τα μνημονια τα οποια και αυτα εχουν κανει μεγαλη ζημια στην οικονομια της Ελλαδας και οχι μονο. Το Σκοπιανο αφορα καθαρα την υπαρξη της Ελλαδας αφου η Μακεδονια αποτελει ενα απο τα πιο βασικα στελεχη του σκελετου της χωρας μας. Επισης θεωρω οτι αυτη η στιγνη ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν πρεπει να περασει σε καμμια περιπτωση! Αν προκειται καποια στιγμη ολοι μας να επαναστατησουμε θεωρω οτι αυτη η στιγμη ειναι ΤΩΡΑ!

Θεμο Αναστασιαδη...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου και θελω να σου κανω μια ερωτηση... Πες πως παμε σε εκλογες και βγαινει ο κουλης.... βλεπεις εσυ οτι μπορει να υπαρξει βελτιωση? Κατα τη γνωμη μου Θεμο θα συμβουν τα ιδια πραγματα που γινονται τωρα με τον συριζα. Αλλωστε δεν πρεπει να ξεχναμε οτι το ιδιο μνημονιο (3ο) ψηφισανε το '15. Μηπως θα αλλαξει τιποτα στο μεταναστευτικο? Μηπως θα καταργησει τον Ενφια? Μηπως θα μειωσει τους φορους? Αν τα κανει ολα αυτα πως θα βγουν τα πλειονασματα που δεχεται και αυτος οπως ο τσιπρας? Αλλωστε ολοι ξερουμε τους δεσμους της οικογενειας μητσοτακη με τους γερμανους. Κοιταξε Θεμο, δεν πρεπει να κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας. Μαυρο χαλι ο τσιπρας αλλα μαυρο χαλι και ο μητσοτακης. Η χωρα μας για να μπορεσει να ξεφυγει απο αυτη τη μεγγενη πρεπει ΑΜΕΣΑ να ερθει στα πραγματα μια κυβερνηση που να ξερει να λεει οχι. Μια κυβερνηση που θα απαιτησει απο τους "εταιρους" κουρεμα του χρεους της ωστε να μπορει η χωρα να ανασανει απο την υποχρεωση της αποπληρωμης των υπερογκων τοκοχρεολυσιων, να παρει μια περιοδο χαρητος ωστε να μπορεσει να λειτουργησει η πραγματικη οικονομια και επιτελους η χωρα μας να αναπτυχθει ετσι ωστε να μπορει να αποπληρωσει το βασικο χρεος της και οχι μονο τα τοκοχρεολυσια. Μια κυβερνηση που θα ζητησει απο τους γερμανους τις πολεμικες αποζημειωσεις και το κατοχικο δανειο. Ενα ζητημα που κανενας δεν τολμα να θιξει στη γερμανια! Ε' λοιπον Θεμο με κυβερνησεις καρπαζοεισπρακτορων πως θα μπορεσουμε ποτε να ορθωσουμε? Δυστυχως το πολιτικο συστημα ειναι για κλαματα. Τοσα χρονια περασαν και ακομα εναν πολιτικο σωστο και πατριωτη δεν εχει αναδειξει. Μιλαμε για μεγαλη απογοητευση. Ολοι τους εχουν ως μοναδικο οραμα και επιδιωξη ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ! Τιποτα αλλο!! Λεμε για τους Ιταλους αλλα οπως βλεπουμε οι Ιταλοι δεν σηκωνουν χαλιναρι και μπραβο τους!

ελληνοι ειμαστε ολοι

αν νογας ποσο γελοιος φαινεσαι σε καποιον που σιχαινεται εξισου συριζα και νδ εχεις θεμα

Big Αγαπούλαε

Κοιτάξτε κύριοι, η Ιτάλια ξέρουμε ότι είναι η τρίτη μεγαλύτερη οικονομική δύναμη της Γηραιάς Ηπείρου, ξέρουμε πολύ καλά ότι δεν έχει το δημόσιο που έχει η δική μας χώρα, ξέρουμε καλά ότι δεν θα βρούμε ευτυχώς κάτι από αυτά που ξέρουμε και γίνονται επί της δικής μας τωρινής δυστυχώς κυβέρνησης, και καλά κάνω που δεν είμαι ψηφοφόρος της. Και κάτι άλλο, δεν μπορούμε να κατηγορούμε, τί κάνουν οι απ' έξω μας, όπως οι Ιταλοί, δική τους επιλογή είναι, δεν μπορεί και δεν γίνεται να τους την αλλάξουμε. Όσο για το τί θα κάνουν αυτοί, δικό τους θέμα, δεν ανακατευόμαστε μαζί τους, να κοιτάξουμε καλύτερα τα δικά μας τα προβλήματα που είναι που είναι πιο σόβαρα απο εκείνα που λέγονται.

VfV

Κατι καλο θα 'χει κάνει ο Σύριζα. Για να σκουζουν καποιοι ετσι.....

ΑΣΤΟΣ

Δεν περνάει από το αριστερόστροφο μικρομυαλουδάκι σου οτι μπορεί, έστω και ως πιθανότητα, αυτοί που σκούζουν να έχουν δίκιο και η παρούσα να είναι μακράν η χειρότερη Κυβλερνηση-Τσίρκο όλων των εποχών, ε?.....Κλασσική αριστεροαπλούστευση βλακώδους, δήθεν λογικής!....

@09:28

Αυτό που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ότι δίνει 0,60€ σε κάτι κάτι κοπρίτες σαν και εσένα να γράφουν σχόλια υπέρ του.

Ή θα τους τελειώσουμε ,

ή θα μας τελειώσουν!

Μια χαρά

Μα γιατί τους λέτε Συριζοκομματόσκυλα και Αριστεροαλητοδεξιούς και τους βρίζετε έτσι; Έχουν και σοβαρά άτομα στην κυβέρνηση, όπως η κ. Αυλωνίτου ας πούμε ή ο κ. Κατρούγκαλος! Χωρίς πλάκα τώρα, κ. Θέμο αν και γράφετε εντελώς λαϊκά, "χύμα" και "καφενειακά", χωρίς καμιά προσπάθεια για διανοουμενίστικες εκφράσεις κλπ, έχετε σωστό πολιτικό κριτήριο και τα πράγματα είναι ακριβώς έτσι όπως τα αντιλαμβάνεστε...

αννα

εχεις δικαιο σε ολα θεμο αναπτυξη ουτε για δειγμα δεν υπαρχει δουλεια ουτε για δειγμα για να μοιρασεις φυλλαδια πρεπει να εχεις μεσον κατα τα αλλα τα ελληνικα τηλεοπτικα καναλια μας λενε για αναπτυξη που ερχεται και για τα μεγαλα κυματα τουρισμου που εχουν κατακλυσει την ελλαδα παντως συγγενικο μου ατομο καταφερε και βρηκε δουλεια σε ξενοδοχειο πολυτελειας ως καμαριερα στην σαμη κεφαλλονιας για 4 ωρες την ημερα με 1,50 ευρω την ωρα και χωρις ενσημα και χωρις να παρεχει διαμονη μηπως να πληρωνουμε κιολας και απο την τσεπη μας τους εργοδοτες; ποτε θα απαλλαγουμε απο τους κατσαπλιαδες του μορφωματος συριζα ανελ ; μηπως η ΝΔ συνεχισει να κανει τα ιδια και χειροτερα ιδιως στο ονομα των σκοπιων; γιατι προς το παρον δεν παιρνει ξεκαθαρη σταση o θεος ας βαλει το χερι του μηπως και λυπηθει την πατριδα μας

κκ

είμαστε σε χρόνια που η ελληνική κοινωνία δεν θα συγχωρήσει Τσίπρες και Βαρουφάκηδες αντιθέτως θα τους δικάσει κι αυτούς και τους συνεργούς τους μέχρι και κείνους που τους πήγαιναν το πρωινό στο χέρι, την ίδια ώρα που οι Ελληνες πηδούσαν απ τα μπαλκόνια και τα παιδιά τους λιμοκτονούσαν, συναίνεση σε εγκλήματα που αφορούν έναν ολόκληρο λαό, σαφώς υπάρχουν πιό αξιοπρεπείς δουλειές, όχι δουλείες, ώστε όταν φεύγεις από τον κόσμο τούτο να φεύγεις με το κεφάλι ψηλά

Σωκράτης

Αγαπητέ Θέμο, Καλά τα λες και τα γράφεις. Αλλά μην ξεχνάς ότι το 3ο μνημόνιο το ψήφισαν 230 βολευτές. Ήταν όλοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;;;; Στις χαρές μας!!! Ευχαριστώ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία