Ο Κακοσαίος έχει στο καμαρίνι του φανέλα του Μέσι: «Εγώ θέλω του Mπαπέ ή του Νεϊμάρ», του είπε η Θεοδωρίδου

Ο Κακοσαίος έχει στο καμαρίνι του φανέλα του Μέσι: «Εγώ θέλω του Mπαπέ ή του Νεϊμάρ», του είπε η Θεοδωρίδου

Η τραγουδίστρια είναι θαυμάστρια του Μπαπέ και του Νεϊμάρ

Ο Κακοσαίος έχει στο καμαρίνι του φανέλα του Μέσι: «Εγώ θέλω του Mπαπέ ή του Νεϊμάρ», του είπε η Θεοδωρίδου
Το Μουντιάλ 2022 μπορεί να τελείωσε αλλά ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τροπαίου από την Αργεντινή, όχι μόνο στη χώρα αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Μάλιστα, εκείνοι που χάρηκαν περισσότερο ανά τον κόσμο, είναι οι φανατικοί θαυμαστές του Λιονέλ Μέσι.

Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι και ο Γιώργος Κακοσαίος, ο οποίος εμφανίζεται στην Ακτή Πειραιώς με την Νατάσα Θεοδωρίδου.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανήρτησε ένα instastory από το καμαρίνι του νεαρού τραγουδιστή, ο οποίος έχει κρεμάσει μια φανέλα του Μέσι, στον τοίχο.

Ωστόσο και η Νατάσα Θεοδωρίδου, όπως φάνηκε, ήταν ενημερωμένη σχετικά με το Μουντιάλ, αφού λέει στο βίντεο: «Και να πεις ότι δεν τα έλεγα; Μπήκε ανάμεσά μας (σ.σ. ο Μέσι)».

«Να σου φέρω μια;», της είπε ο συνάδελφός της.

«Εγώ σου είπα, θέλω του Mπαπέ ή του Νεϊμάρ», του απάντησε.

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης