Όσον αφορά τα ζυμαρικά, τα πράγματα είναι πολύ απλά όπως κι οι κανόνες που μπορείτε να ακολουθήσετε προκειμένου να τα επιλέξετε και να τα μαγειρέψετε σωστά
Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών
Η είσοδός τους στην αγορά, άλλαξε τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμασταν το ζυμαρικό μαγειρεμένο στο πιάτο μας…
Το μακαρόνι είναι ένα μακρύ, λεπτό και κυλινδρικό είδος ζυμαρικού που παράγεται από σιμιγδάλι και νερό. Στην Ελλάδα το κλασσικό μακαρόνι φτιάχνεται από σκληρό σιτάρι.