Ιδανικά αξεσουάρ για το πιο επιθυμητό χριστουγεννιάτικο δώρο

Ιδανικά αξεσουάρ για το πιο επιθυμητό χριστουγεννιάτικο δώρο

Θήκες-πληκτρολόγια που θα κάνουν πιο εύκολη και παραγωγική την καθημερινή σου επαφή με το νέο iPad Air, προστατεύοντάς το από χτυπήματα και γρατσουνιές

Ιδανικά αξεσουάρ για το πιο επιθυμητό χριστουγεννιάτικο δώρο
Μόλις απέκτησες το νέο σου iPad και το τελευταίο πράγματα που θα ήθελες να του συμβεί είναι μια περιποιημένη γρατσουνιά στο χαρακτηριστικό κέλυφος από αλουμίνιο. Ασε που, δύσκολα θα βρεις κάποιον που μπορεί να γράψει άνετα και γρήγορα περισσότερες από 100 λέξεις στο εικονικό πληκτρολόγιο οποιουδήποτε tablet. Αφού, ναι μεν οι οθόνες αφής εξασφαλίζουν την καλύτερη διαδραστική εμπειρία, αλλά δεν προσφέρονται για γράψιμο (πες το και πληκτρολόγηση).

Κλείσιμο


Και έχεις και κείνους που επιμένουν ότι οι φορητές συσκευές αυτής της κατηγορίας προορίζονται για κατανάλωση περιεχομένου και όχι για παραγωγή. Σε απλά ελληνικά σου λένε: Είναι ιδανικές για σερφάρισμα στο web, σύνδεση στα social media, παρακολούθηση βίντεο, εμφάνιση φωτογραφιών, ανάγνωση κειμένων και αναπαραγωγή μουσικής (για το τελευταίο μάλλον χρειάζεσαι ένα καλό ζευγάρι ακουστικών, αλλά ας είναι...). Από την άλλη και κυρίως λόγω της έλλειψης φυσικού πληκτρολογίου, που -πες και από συνήθεια- έχει γίνει προέκταση πια των δακτύλων σου, δεν προσφέρονται για να γράψεις κείμενο μεγαλύτερο από ένα tweet, να επεξεργαστείς ένα αρχείο, να δουλέψεις πάνω σε μια σελίδα και να κάνεις τη ζωή σου πιο εύκολη μέσω των πλήκτρων συντόμευσης.
Ε, σε όλα αυτά σου δίνει τη λύση η Logitech, με δυο νέα αξεσουάρ, ειδικά σχεδιασμένα για το  iPad Air της Apple.



Τα Ultrathin Keyboard Cover και Foliο προσφέρουν προστασία από χτυπήματα, γρατζουνιές και αναπάντεχη ρίψη υγρών, αν και είναι λεπτά και ελαφριά. Κάθε θήκη-κάλυμμα έχει κατασκευαστεί με μεγάλη ακρίβεια και μοντέρνα υλικά. Συνδέονται ασύρματα με την ταμπλέτα μέσω Bluetooth. Επίσης διαθέτουν πλήκτρα κανονικού μεγέθους για γρήγορη και εύκολη πληκτρολόγηση.

Επιπλέον, λειτουργούν και ως στήριγμα του iPad Air, ώστε να απολαμβάνεις πάντα την ιδανική γωνία θέασης, διαβάσματος ή παιχνιδιού. Οποιο από τα δυο και αν διαλέξεις θα σου κοστίσει κάτι λιγότερο από 100 ευρώ.



Το νέο πληκτρολόγιο-κάλυμμα Logitech Ultrathin Keyboard Cover συμπληρώνει ιδανικά το τελευταίο μοντέλο iPad της Apple, καθώς του προσφέρει το πρώτο σε πωλήσεις πληκτρολόγιο για iPad και τη βραβευμένη σχεδίαση του καλύμματος Logitech Ultrathin. Το νέο μοντέλο συνδυάζει ένα αλουμινένιο κάλυμμα που προστατεύει την οθόνη του iPad όταν βρισκόμαστε σε κίνηση και ένα πρακτικό ασύρματο πληκτρολόγιο (συμπεριλαμβάνονται και ειδικά πλήκτρα για τις συντομεύσεις του iOS όπως τα cut, copy και paste). 



Ενα μαγνητικό κλιπ αξιοποιεί τους μαγνήτες που έχει το iPad στο πλαίσιό του και προσφέρει ασφαλή σύνδεση με την ταμπλέτα, ενώ μια αυλάκωση στο πίσω μέρος του πληκτρολογίου (επίσης με μαγνήτη) συγκρατεί το iPad σε ιδανική γωνία για πληκτρολόγηση, αλλά και για πλοήγηση στην οθόνη αφής. Το πληκτρολόγιο είναι επαναφορτιζόμενο μέσω micro USB θύρας, με διάρκεια φόρτισης έως και 3 μήνες. 

Επίσης, η λεπτή και ελαφριά  θήκη με πληκτρολόγιο Ultrathin Keyboard Folio προσφέρει εύκολη πληκτρολόγηση μαζί με ολοκληρωμένη προστασία και στις δύο όψεις του νέου iPad. Το ενσωματωμένο Bluetooth πληκτρολόγιο έχει κανονικού μεγέθους πλήκτρα. Η θήκη στηρίζει το iPad σε δύο θέσεις, είτε σε κλίση για πληκτρολόγηση, είτε σε επίπεδη για πλοήγηση. Και εδώ, το σύστημα συγκράτησης SecureLock κρατά σταθερά το iPad στη θήκη, χωρίς να αυξάνεται το βάρος ή ο όγκος. Επίσης, το επαναφορτιζόμενο πληκτρολόγιο (με micro USB θύρα) έχει διάρκεια φόρτισης έως και 3 μήνες.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης