Διακοσμήστε το σπίτι σας δίνοντας του καλοκαιρινό αέρα

Διακοσμήστε το σπίτι σας δίνοντας του καλοκαιρινό αέρα

Το χρώμα μπλε, κοχύλια, κεράκια και φλοράλ σχέδια θα δώσουν στο σπίτι σας καλοκαιρινή αύρα 

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και για να αλλάξετε τη διάθεση σας αρκούν κάποιες μικρές αλλαγές στη διακόσμηση του σπιτιού σας προκειμένου να νιώσετε την καλοκαιρινή αύρα ακόμα και αν βρίσκετε μακριά από κάποια παραλία.

Δείτε τους πέντε τρόπους που θα δώσουν στο σπίτι σας καλοκαιρινό αέρα:

1. Προσθέστε το μπλε χρώμα.

Το μπλε είναι το κατεξοχήν χρώμα του καλοκαιριού, καθώς είναι το χρώμα της θάλασσας και του καθαρού ουρανού. Επιλέξτε να προσθέσετε το χρώμα αυτό στο σπίτι σας είτε βάφοντας μια παλιά σας καρέκλα, είτε με κάποιο απλό διακοσμητικό.

2. Θαλασσινά Αξεσουάρ

Φέρτε την παραλία μέσα στο σπίτι σας και αλλάξτε τη διάθεση σας, προσθέτοντας ένα μεγάλο μπολ με κοχύλια σε κάποιο κεντρικό μέρος του σπιτιού σας.

3. Γεμίστε τον χώρο σας με κεράκια

Κάποια φαναράκια με λευκά και κεράκια στο πάτωμα του σαλονιού σας, θα προσθέσουν αμέσως μια πιο ατμοσφαιρική διάθεση στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

4. Αφαιρέστε τα βαριά διακοσμητικά και τις κουρτίνες

Τα χαλιά, τα βαριά ριχτάρια και ακόμα οι κουρτίνες δεν έχουν θέση στο σπίτι το καλοκαίρι, επομένως αφαιρέστε τα και παρατηρήστε πόσο θα ελαφρύνει η αύρα του σπιτιού σας.

5. Προσθέστε φλοράλ στοιχεία

Τι πιο καλοκαιρινό από το στοιχείο των λουλουδιών. ‘Ένα λεπτό φλοράλ πάπλωμα για το δωμάτιο σας ή ένα κάλυμμα θα προσθέσει αυτόματα καλοκαιρινή διάθεση στον χώρο σας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ασφάλιση κατοικίας: Αυτός ο άγνωστος…

Επιτέλους ολοκληρώσατε την πολυπόθητη ανακαίνιση του πατρικού σας διαμερίσματος που σας παραχώρησαν οι γονείς σας για να φτιάξετε την ζωή σας με το έτερον σας ήμισυ.

2