Μετατρέψτε τον κήπο σας στο θερινό σας στέκι

Μετατρέψτε τον κήπο σας στο θερινό σας στέκι

Ο πιο απλός και ρομαντικός τρόπος να ομορφύνετε τον κήπο σας είναι μια αιώρα

Το καλοκαίρι καταφθάνει με γοργούς ρυθμούς και σύντομα θα αναζητούμε έναν χώρο δροσερό να μας κάνει να ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε σε πόλη. Αυτός ο χώρος θα μπορούσε να γίνει ο κήπος ή η βεράντα του σπιτιού σας και μάλιστα με οικονομικό τρόπο.

Ο πιο απλός και ρομαντικός τρόπος να ομορφύνετε τον κήπο σας είναι μια αιώρα, η οποία δεν υπάρχει αμφιβολία πως θα σας ταξιδέψει πολύ μακριά από την φασαρία της πόλης.

Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να αφαιρέσετε τα πόδια μιας παλιάς καρέκλας και τη μετατρέψετε σε κούνια.

Εξίσου έξυπνο αλλά και πολύ χρηστικό είναι να προμηθευτείτε τσιμεντόλιθους, στους οποίους μπορείτε να στερεώσετε μαξιλάρια και να τους μετατρέψετε σε παγκάκι.

Οι τσιμεντόλιθοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως γλάστρες, καθώς μέσα σε αυτούς μπορείτε να φυτέψετε τα αγαπημένα σας λουλούδια.

Μια ακόμα «τεχνητή» γλάστρα για τα πολύχρωμα λουλούδια που θα κάνουν τον κήπο σας πανέμορφο, είναι κιβώτια από κρασιά, τα οποία θα δώσουν έναν τόνο ρουστίκ.

Όσον αφορά την καταπολέμηση των κουνουπιών όσο βρίσκεστε στον κήπο σας τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορείτε να προμηθευτείτε γλάστρες με λεμονόχορτο.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ασφάλιση κατοικίας: Αυτός ο άγνωστος…

Επιτέλους ολοκληρώσατε την πολυπόθητη ανακαίνιση του πατρικού σας διαμερίσματος που σας παραχώρησαν οι γονείς σας για να φτιάξετε την ζωή σας με το έτερον σας ήμισυ.

2