Ανακαίνιση του σπιτιού στο ρομαντικό ύφος Vintage

Ανακαίνιση του σπιτιού στο ρομαντικό ύφος Vintage

Το μυστικό όσον αφορά τα χρώματα για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα vintage ύφους είναι να επιλέξετε ουδέτερα και παστέλ χρώματα και να ξεφύγετε από το κλασικό λευκό


Το vintage κυριαρχεί τον τελευταίο καιρό σε όλους τους χώρους και φυσικά και στον χώρο της διακόσμησης, καθώς απευθύνεται στους λάτρεις μιας πιο παλιάς εποχής.

Αν επιλέξετε να ανακαινίσετε το σπίτι σας σε ρυθμούς vintage, μπορείτε να αξιοποιήσετε πολλά παλιά αντικείμενα που βρίσκονται σε καλή κατάσταση ως διακοσμητικά όπως ένα παλιό ραδιόφωνο, μία παλιά τηλεόραση ή ένα pick up.

Μπορείτε να εμπλουτίσετε ακόμα τη διακόσμηση με μερικά παλιά βιβλία και κάποια ξύλινα κουτιά. Τέλος, μερικές πουά πινελιές σε υφάσματα, τοίχους ή διακοσμητικά θα έδειχναν ιδανικές.

Το μυστικό όσον αφορά τα χρώματα για να επιτύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα vintage ύφους είναι να επιλέξετε ουδέτερα και παστέλ χρώματα όπως το ανοιχτό γκρι, καφέ, πράσινο ή και ροζ, καθώς μπορείτε να ξεφύγετε από το κλασικό λευκό.

Κατά την αναζήτηση επίπλων, καλύτερο θα ήταν να εστιάσετε σε γαλλικό στυλ, τα οποία συνδυάζονται άψογα με σιδερένια διακοσμητικά, καθώς επιτυγχάνουν την αίσθηση της διαχρονικότητας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

Ασφάλιση κατοικίας: Αυτός ο άγνωστος…

Επιτέλους ολοκληρώσατε την πολυπόθητη ανακαίνιση του πατρικού σας διαμερίσματος που σας παραχώρησαν οι γονείς σας για να φτιάξετε την ζωή σας με το έτερον σας ήμισυ.

2