Σπουδές στην Ελλάδα με συνθήκες εξωτερικού

Σπουδές στην Ελλάδα με συνθήκες εξωτερικού

Γιατί να σπουδάσω σε ένα Κολέγιο;

vivli
Πώς θα σου φαινόταν η ιδέα να σπουδάσεις σε ένα εξωστρεφές εκπαιδευτικό ίδρυμα που διαθέτει άρτιες εγκαταστάσεις, προσφέρει διασύνδεση με την αγορά εργασίας και απονέμει αναγνωρισμένα πτυχία σε συνεργασία με ορισμένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου; Και όλα αυτά στην Ελλάδα.

Είτε είσαι νέος απόφοιτος Λυκείου που επέλεξες να μην δώσεις Πανελλήνιες ή να μην σπουδάσεις στη σχολή που πέρασες είτε θέλεις να διευρύνεις τους ακαδημαϊκούς σου ορίζοντες αποκτώντας ένα πτυχίο με αντίκρισμα στη σύγχρονη ελληνική και διεθνή αγορά εργασίας, πρέπει να γνωρίζεις ότι έχεις επιλογές!


Σημαντικές συνεργασίες και επαγγελματική αποκατάσταση

Εάν για παράδειγμα σε ενδιαφέρει η Πληροφορική μπορείς να σπουδάσεις στο πρόγραμμα BSc (Hons) Computing & Information Systems μιας Σχολής Νέων Τεχνολογιών και Πληροφορικής, που είναι μέλος του Oracle Academy και να αποκτήσεις επαγγελματικές πιστοποιήσεις υψηλής ζήτησης στο πλαίσιο των σπουδών σου.

Εάν σε ενδιαφέρει να εργαστείς στον τομέα Τουρισμού ή ως διοικητικό στέλεχος σε μια οποιαδήποτε επιχείρηση υπάρχει ένα Κολλέγιο που διοργανώνει Ημέρες Καριέρας στο πλαίσιο των οποίων οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με εκατοντάδες στελέχη από εταιρείες των αντίστοιχων κλάδων, περνούν από διαδικασία συνέντευξης και διδάσκονται πώς να συντάσσουν σωστά το βιογραφικό τους σημείωμα!

Το ίδιο Κολέγιο φέρνει τους φοιτητές Ναυτιλιακών Σπουδών σε επαφή με την κορυφαία εταιρεία αναζήτησης προσωπικού ειδικά για ναυτιλιακές εταιρείες!

i3_2
Κλείσιμο


Το Κορυφαίο Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα


Σύμφωνα με τα τελευταία αποτελέσματα του Guardian University Guide 2020, το Coventry University κατατάσσεται στα 15 καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας και διατηρεί την ακαδημαϊκή αριστεία για 5η συνεχόμενη χρονιά.

Ταυτόχρονα, 7 συνολικά θεματικές ενότητες (ακαδημαϊκά τμήματα) του Πανεπιστημίου κατατάσσονται στο βρετανικό Top 5!

Μεταξύ άλλων το προπτυχιακό πρόγραμμα στη Μαιευτική, BSc (Hons) in Midwifery αξιολογείται στην 4η θέση της Βρετανίας, ενώ το πρόγραμμα Φυσικοθεραπείας BSc (Hons) in Physiotherapy κατέχει την 7η θέση!

Εάν είχες την ευκαιρία να σπουδάσεις Μαιευτική ή Φυσικοθεραπεία θα προτιμούσες το βιογραφικό σου να γράφει πτυχίο από το Coventry ή να αποκτήσεις ένα πιθανότατα «φθηνότερο» χαρτί από κάποιον υποδεέστερο εκπαιδευτικό οργανισμό;

Και εάν ενδιαφέρεσαι για τη Διαιτολογία, το Coventry University προσφέρει στην Ελλάδα ένα προπτυχιακό πρόγραμμα BSc (Hons) στη Διαιτολογία (Εφαρμοσμένη) το οποίο συντονίζει ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων Διαιτολόγων (EFAD) και Γενικός Διευθυντής του δικτύου Nutrimed.

Η ουσία είναι ότι σημασία δεν έχει τόσο το «χαρτί» από το Coventry University όσο το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια των σπουδών τους οι φοιτητές του τομέα Υγείας πραγματοποιούν Πρακτική Άσκηση χιλιάδων ωρών σε κορυφαία Μαιευτήρια, Κέντρα Αποκατάστασης, Διαιτολογικά γραφεία και άλλες κλινικές δομές.

Μέσα από τη δουλειά που γίνεται σε αίθουσες, εργαστήρια και χώρους πρακτικής άσκησης αποκομίζουν πολύτιμη επαγγελματική εμπειρία, μαθαίνουν τη δουλειά ως εργαζόμενοι σε κλινικές δομές, βλέπουν περιστατικά υπό την εποπτεία μεντόρων και γνωρίζουν πολλούς επαγγελματίες!

vivl



Ερευνητικό έργο και εξωστρέφεια

Γνώριζες ότι τα Κολέγια αναπτύσσουν ερευνητική δραστηριότητα; Εάν, όχι, πρέπει να μάθεις ότι υπάρχει ένας τομέας Ψυχολογίας με φοιτητές που παρουσιάζουν εργασίες τους σε διεθνή συνέδρια όπως το 16ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Ψυχολογίας (XVI European Congress of Psychology) που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2019 στη Μόσχα και το ​7ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για την Έρευνα στη Σχιζοφρένεια (ECSR) που θα λάβει χώρα 26-28 Σεπτεμβρίου 2019 στο Βερολίνο!

Υπάρχει ένα Κολέγιο το οποίο επέλεξε η Ελληνική Εταιρία Αντλεριανής Ψυχολογίας (ΕΕΑΨ) για να γιορτάσει στις εγκαταστάσεις του τα 50 χρόνια ακαδημαϊκής και ψυχοθεραπευτικής λειτουργίας της στην Ελλάδα. Είναι το μοναδικό Κολέγιο που διοργανώνει διεπιστημονικά συνέδρια στον τομέα της Ειδικής Αγωγής, της Εργοθεραπείας και των Παιδαγωγικών!

Είναι το ίδιο Κολέγιο που στέλνει φοιτητές Πληροφορικής σε διεθνή συνέδρια υψηλού επιπέδου όπως το 9ο Διεθνές Συνέδριο Πληροφορικής, Ασφάλειας, Συστημάτων και Εφαρμογών.

i1_2







Πού θα το βρεις

Ο λόγος έγινε για το Aegean College, το Κολέγιο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΟΜΗΡΟΣ. Η έδρα του Κολλεγίου είναι στο κέντρο της Αθήνας, στο εμβληματικό κτήριο της οδού Πανεπιστημίου 17. Λειτουργούν επίσης παραρτήματα στον Πειραιά και στη Λάρισα.

Αθήνα: Πανεπιστημίου 17 | 210-3211228
Πειραιάς: Αλκιβιάδου 122, Πλατεία Κοραή | 210-4220015
Λάρισα: Πατρόκλου 14 | 2410-549360
Email: info@aegeancollege.gr
Web: www.aegeancollege.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ