Η πρώτη επιλογή στις Ξένες Γλώσσες για Ενήλικες

Η πρώτη επιλογή στις Ξένες Γλώσσες για Ενήλικες

Αν είσαι ενήλικος και θέλεις να μάθεις ξένες γλώσσες γρήγορα, αποτελεσματικά και οικονομικά, τότε σίγουρα η Ευρωδιάσταση είναι μία από τις πρώτες σου επιλογές.

photo-4
Η Ευρωδιάσταση μετρά ήδη 23 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της εκπαίδευσης ενηλίκων και στο διάστημα αυτό πάνω από 41.000 ενήλικες έχουν περάσει από τα θρανία της.
Ένα από τα βασικά στοιχεία που κάνουν τα Φροντιστήρια Ξένων Γλωσσών Ευρωδιάσταση να ξεχωρίζουν, είναι ότι προετοιμάζουν τους σπουδαστές τους για αναγνωρισμένα πτυχία ξένων γλωσσών σε χρόνο ρεκόρ. Για παράδειγμα, η Ευρωδιάσταση σε προετοιμάζει για το Proficiency σε 8-9 μήνες ακόμα και αν δεν έχεις πρόσφατο Lower και για το DELE Intermedio B2 των Ισπανικών, δηλαδή το αντίστοιχο Lower, σε 10-11 μήνες από το μηδέν.

Με δύο λόγια, αν θέλεις να πάρεις πτυχίο Αγγλικών, Γαλλικών, Γερμανικών, Ισπανικών, Ιταλικών ή Ρωσικών…χθες, δεν έχεις παρά να επισκεφθείς την Ευρωδιάσταση!
Ένα δεύτερο στοιχείο που κάνει την Ευρωδιάσταση να ξεχωρίζει είναι τα ευέλικτα ωράρια. Στα περισσότερα προγράμματα, η Ευρωδιάσταση σου παρέχει πολλά εναλλακτικά ωράρια, έτσι ώστε είτε να επιλέξεις αυτό που σε βολεύει καλύτερα είτε να κάνεις εναλλάξ παρακολούθηση ανάλογα με το πρόγραμμά σου.

photo-3
photo-4


Κλείσιμο
Αν θέλεις να κάνεις τα μαθήματα από το σπίτι ή το γραφείο σου, σε οποιαδήποτε περιοχή της Ελλάδας και αν μένεις, η Ευρωδιάσταση σου παρέχει επίσης online μαθήματα σε real time, με όλα τα πλεονεκτήματα της φυσικής παρουσίας σε τμήμα.

Όσο για τις τιμές, τα δίδακτρα στην Ευρωδιάσταση είναι πολύ προσιτά και ειδικά για το Σεπτέμβριο υπάρχουν μεγάλες προσφορές που μπορείς να εκμεταλλευτείς. Αν μάλιστα επιλέξεις τα online μαθήματα, η Ευρωδιάσταση σου προσφέρει επιπλέον έκπτωση και δωρεάν τα βιβλία.

photo-2
photo-1


Κέντρα Ξένων γλωσσών Ευρωδιάσταση μπορείς να βρεις στην Αθήνα, στον Πειραιά και στα Νότια Προάστια, σε εύκολα προσβάσιμα σημεία που εξυπηρετούν σπουδαστές από όλες τις περιοχές της Αττικής.

Για να μάθεις περισσότερα, χωρίς φυσικά καμία υποχρέωση εγγραφής, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις με τα Κέντρα Ξένων Ευρωδιάσταση στα τηλέφωνα 210 3844888 (για Αθήνα και Προάστια), 210 4100034 (για Πειραιά και Προάστια), 210 9620043 (για Νότια Προάστια) και 210 9620093, 210 3301300, 210 4100085 για online μαθήματα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ