Ανοιξιάτικη ανακαίνιση

buderus04

Ο νέος θερμοστάτης Buderus Logamatic TC100.2 αποτελεί ένα έξυπνο σύστημα τοπικού αλλά και απομακρυσμένου ελέγχου, το οποίο με την συνδεσιμότητα μέσω του διαδικτύου, καθιστά τη λειτουργία όλου του συστήματος θέρμανσης εξαιρετικά απλή, ασφαλή και αποτελεσματική.

1
offset_368650

Εάν ψάχνετε για έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους για τη θέρμανση του σπιτιού σας, η Buderus  σας προτείνει αποδοτικές λύσεις με τους επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης αερίου για εξοικονόμηση ενέργειας και για την ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης στο νοικοκυριό σας.

ravenna_dapedo01

Σε ποιον δεν αρέσει το ωραίο δάπεδο σε ένα σπίτι; Μπαίνεις σε έναν χώρο και η αίσθηση που παίρνεις πατώντας στο εσωτερικό του είναι η πρώτη “γεύση”, τα πρώτα vibes που δέχεσαι από την ατμόσφαιρα του σπιτιού αλλά και την ιδιοσυγκρασία των ιδιοκτητών.

1
ravenna_mpanio01

Μερικές μέρες μπορεί να είναι κάπως δύσκολες, με άγχος, απρόοπτα και δυσκολίες... Είναι αυτές οι μέρες που πραγματικά έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, που χρειάζεσαι μερικές προσωπικές στιγμές. Με λίγα λόγια ανυπομονείς να επιστρέψεις σπίτι και να χαρείς το μπάνιο σου!

hfvgew

«Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου, θα πέσει να σε πλακώσει», λέει η λαϊκή παροιμία. Πιθανότατα το ίδιο θα συμβεί και εάν δεν το συντηρήσεις ή το ανακαινίσεις, ειδικά σε μία χώρα, όπως η Ελλάδα, όπου η πλειονότητα των σπιτιών μετρά μία ηλικία περί τα 30 έτη.