Ο Ασφαλής Έλεγχος της Θερμοκρασίας σας από παντού...

Ο Ασφαλής Έλεγχος της Θερμοκρασίας σας από παντού...

Ο νέος θερμοστάτης Buderus Logamatic TC100.2 αποτελεί ένα έξυπνο σύστημα τοπικού αλλά και απομακρυσμένου ελέγχου, το οποίο με την συνδεσιμότητα μέσω του διαδικτύου, καθιστά τη λειτουργία όλου του συστήματος θέρμανσης εξαιρετικά απλή, ασφαλή και αποτελεσματική.

buderus04
Απλός, κομψός και εξαιρετικά λειτουργικός, o νέος θερμοστάτης Buderus Logamatic TC100.2 διαθέτει πρωτοποριακό σχεδιασμό με κομψή πρόσοψη από γυαλί, φωτιζόμενη και ευανάγνωστη οθόνη αφής, η οποία ενεργοποιείται από τον ενσωματωμένο αισθητήρα περιμέτρου.

Ο χειρισμός είναι απλός και ουσιαστικός, ενώ μέσω της εφαρμογής (App) Buderus MyMode αποκτάτε πρόσβαση σε πλήθος πληροφοριών, όπως την καθημερινή κατανάλωση ενέργειας, τη θερμοκρασία χώρου, καθώς και την ισχύ του λέβητα σε πραγματικό χρόνο. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα δημιουργίας δύο διαφορετικών εξατομικευμένων χρονοπρογραμμάτων, ενώ σε συνδυασμό με την έξυπνη λειτουργία ανίχνευσης παρουσίας, ο θερμοστάτης αναγνωρίζει, πότε είσαστε στο σπίτι και προσαρμόζεται στις ανάγκες σας, ενεργοποιώντας τη λειτουργία ECO για απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας, όταν εσείς απουσιάζετε.
buderus03

Η επιλογή του νέου θερμοστάτη Buderus Logamatic TC100.2 2 πέρα από την αλληλεπίδραση με το σύστημα θέρμανσης, από παντού και πάντα, σας προσφέρει και ενεργειακή αναβάθμιση της απόδοσης, αφού φέρει πιστοποίηση βάση ErP 4%.

Με την προσθήκη των ασύρματων θερμοστατικών κεφαλών EasyControl της Bosch, μπορείτε να αναβαθμίσετε ακόμη περισσότερο το σύστημα βάσει ErP στο +5%, ενώ ο έλεγχος γίνεται ανεξάρτητα για κάθε χώρο ξεχωριστά.
Κλείσιμο
buderus05

Συμβατός με πλήθος επίτοιχων λεβήτων συμπύκνωσης της Buderus αλλά και με λέβητες άλλων κατασκευαστών (σε συνδυασμό με την πλακέτα EasyControl της Bosch).

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο: www.buderus-logamatictc100.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ