Ανανέωση διάθεσης; Ας ανακαινίσουμε το μπάνιο μας!

Ανανέωση διάθεσης; Ας ανακαινίσουμε το μπάνιο μας!

Μερικές μέρες μπορεί να είναι κάπως δύσκολες, με άγχος, απρόοπτα και δυσκολίες... Είναι αυτές οι μέρες που πραγματικά έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, που χρειάζεσαι μερικές προσωπικές στιγμές. Με λίγα λόγια ανυπομονείς να επιστρέψεις σπίτι και να χαρείς το μπάνιο σου!

ravenna_mpanio01
Όταν το μπάνιο είναι έξυπνα οργανωμένο και καλαίσθητο, μπορεί να μας ξεκουράσει, να μας αποφορτίσει και να μας φτιάξει γενικότερα τη διάθεση μετά από μια δύσκολη μέρα, βελτιώνοντας τελικά αυτό που λέμε “ποιότητα ζωής”.

Τί κάνουμε όμως όταν το μπάνιο μας δεν είναι ακριβώς όπως θα επιθυμούσαμε να είναι;
Το αλλάζουμε!

Επικρατεί μια εσφαλμένη εντύπωση ότι για να αλλάξουμε την εικόνα του μπάνιου μας θα χρειαστεί να ξοδέψουμε μια μικρή περιουσία, και φυσικά αυτό δεν ισχύει. Κάνοντας μικρές αλλά εύστοχες αλλαγές, το μπάνιο μπορεί να γίνει ο χώρος του σπιτιού που θα φιλοξενεί ιδανικά τις στιγμές που θέλουμε να μείνουμε με τον εαυτό μας, το προσωπικό μας “καταφύγιο”.

Ανανεώνοντας το μπάνιο μας, ανανεώνουμε και τη διάθεσή μας, και αυτό μπορεί να γίνει με απλές αλλά βασικές επεμβάσεις. Για παράδειγμα, αντικαθιστώντας τα παλιά πλακάκια με καινούργια, ανοιχτόχρωμα και σε πιο μοντέρνα σχέδια, φωτίζουμε τον χώρο και αλλάζουμε τον χαρακτήρα του, κάνοντας το μπάνιο πιο φιλικό αλλά και ευεργετικό για τη διάθεσή μας.

Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το σπίτι μας είναι και αυτό ένας ζωντανός οργανισμός, που εξελίσσεται μαζί μας και έχει και αυτό ανάγκες. Και όταν οι ανάγκες αλλάζουν, το μπάνιο πρέπει να προσαρμόζεται. Έτσι, όταν για παράδειγμα απαιτείται περισσότερος χώρος στο μπάνιο μας, μπορούμε να αντικαταστήσουμε την κλασική μπανιέρα με μια σύγχρονη, minimal καμπίνα ελεύθερης τοποθέτησης και να βελτιώσουμε έτσι την εργονομία του, κάνοντάς το πιο πρακτικό και ευρύχωρο.
Κλείσιμο
ravenna_mpanio02

Φυσικά έναν από τους πιο βασικούς “ρόλους” στο μπάνιο μας παίζει και το έπιπλο μπάνιου. Εκτός από όμορφο πρέπει να είναι και πρακτικό, με αποθηκευτικούς χώρους, ενώ η σύγχρονη τάση επιβάλλει τα “κρεμαστά” έπιπλα, που δεν στηρίζονται δηλαδή στο δάπεδο. Εκτός από το καθάρισμα που είναι πολύ πιο εύκολο από τα έπιπλα δαπέδου, μας εξοικονομούν και χώρο αφού καλύπτουν μικρότερη επιφάνεια.

Και ένα tip: Δεν χρειάζεται να συνδυάζουμε το χρώμα του δαπέδου του μπάνιου με αυτό του υπόλοιπου σπιτιού. Επιλέγουμε έντονα χρώματα για ένα pop αποτέλεσμα ή αλλιώς παίζουμε με ένα μονόχρωμο πλακάκι σε συνδυασμό με ψηφίδα.

Γενικά μιλώντας, είτε μιλάμε για μια μικρή παρέμβαση, είτε για μια ολοκληρωμένη ανακαίνιση, είναι πολύ σημαντικό να επιλέγουμε σύγχρονα και ποιοτικά προϊόντα, τα οποία πραγματικά θα προσδώσουν αυτό που ζητάμε στο μπάνιο μας, έχοντας παράλληλα και διάρκεια στον χρόνο.

Στην Ελλάδα, σε κάθε συζήτηση που γίνεται με θέμα το μπάνιο, ακούγεται συχνά η λέξη “RAVENNA”. Και φυσικά αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι.
ravenna_mpanio03

Η RAVENNA θεωρείται η Νο 1 εταιρία στα είδη μπάνιου, και αυτό το αποδεικνύει συνεχώς και έμπρακτα. Διαθέτει μια τεράστια ποικιλία σε ετοιμοπαράδοτα πλακάκια και είδη υγιεινής, η οποία εμπλουτίζεται διαρκώς με προϊόντα σύγχρονου design σε πραγματικά χαμηλές τιμές.

Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της παραμένει πιστή στο τρίπτυχο “υψηλή ποιότητα - χαμηλές τιμές - ετοιμοπαράδοτα προϊόντα”, κρατώντας σταθερές τις αξίες της ακόμα και κατά τη δύσκολη περίοδο της κρίσης. Έτσι, δίνει στους Έλληνες καταναλωτές τη δυνατότητα να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής τους μέσα στο σπίτι, ανανεώνοντας τον χώρο του μπάνιου, είτε με μικρές παρεμβάσεις-αλλαγές, είτε με ολοκληρωμένες προτάσεις ανακαίνισης.

Η RAVENNA διαθέτει δύο καταστήματα σε Σχηματάρι και Θεσσαλονίκη, όπου θα βρείτε πλακάκια μπάνιου, έπιπλα μπάνιου, μπανιέρες, υδρομασάζ, λεκάνες, νιπτήρες, αξεσουάρ μπάνιου και πολλά άλλα προϊόντα που θα κάνουν το μπάνιο σας τον πιο δημοφιλή χώρο του σπιτιού. Και αν θέλετε να αποφύγετε τις μετακινήσεις και να το κάνετε ακόμα πιο εύκολα, μπορείτε να τα δείτε όλα, αλλά και να τα παραγγείλετε, στο e-shop τής RAVENNA, απλά με ένα κλικ στο ravenna.gr

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα