Έξυπνοι τρόποι να ανακαινίσεις και να εξοπλίσεις το σπίτι σου

Έξυπνοι τρόποι να ανακαινίσεις και να εξοπλίσεις το σπίτι σου

Δώσε τέλος στα διλήμματα

modern-floor-lamp
Σε μία ανακαίνιση σπιτιού τα διλήμματα που συναντάμε είναι πολλά. Μία ανακαίνιση είναι πάνω από όλα μία επένδυση και προτού την κάνουμε θέλουμε να ξέρουμε τι είναι αυτό που πραγματικά αξίζει να αλλάξουμε και θα μας αποφέρει κάτι. Και το σημαντικότερο που μπορεί να μας αποφέρει είναι οικονομία. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότεροι το πρώτο πράγμα που αποφασίζουν να αλλάξουν σε μία ανακαίνιση είναι τα κουφώματα καθώς προσφέρουν ηχομόνωση και θερμομόνωση, τα οποία πέρα του ευχάριστου περιβάλλοντος που δημιουργούν στο σπίτι, συμβάλουν και στην εξοικονόμηση ενέργειας.

Εξοικονόμηση ενέργειας άρα και εξοικονόμηση χρημάτων. Πόσοι δεν αγχωνόμαστε κάθε φορά που περιμένουμε τον λογαριασμό του ρεύματος ή δεν απογοητευόμαστε με τα χρήματα που δίνουμε για το πετρέλαιο. Ψάχνουμε πληροφορίες για την ιδανικότερη λύση όπου θα συνδυάζει ταυτόχρονα θέρμανση και ηλεκτρικό ρεύμα σε οικονομικές τιμές. Για αυτό ολοένα και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν για οικιακή χρήση το φυσικό αέριο που συνδυάζει και ηλεκτρικό ρεύμα.

Το φυσικό αέριο είναι καύσιμο το οποίο χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενέργειας διαφόρων ειδών. Θεωρείται το πιο φιλικό προς το περιβάλλον ορυκτό καύσιμο καθώς είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο. Η χρήση του πλέον είναι πολύ διαδεδομένη και στην χώρα μας, γιατί συνδυάζει οικονομία με απόδοση, καθώς έχει ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας λόγω του ότι είναι πιο φθηνό από τα υπόλοιπα καύσιμα. Ήδη το 21% του φυσικού αερίου χρησιμοποιείται από τα σπίτια για την λειτουργία διαφόρων συσκευών όπως κουζίνες μαγειρέματος και θερμοσίφωνες. Έχει όμως και άλλες χρήσεις. Χρησιμοποιείται και ως καύσιμο στα αυτοκίνητα ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή πλαστικού ,λιπασμάτων, κ.τ.λ. Ένας από τους πιο αξιόπιστους παρόχους φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος είναι η Protergia ο μεγαλύτερος ιδιώτης παραγωγός ρεύματος στην Ελλάδα.

Η Protergia είναι ο Τομέας Ηλεκτρισμού και Φυσικού Αερίου της εταιρείας MYTILINEOS, όπου δραστηριοποιείται στην εμπορία και προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας και φυσικού αερίου προσφέροντας σύγχρονες και αξιόπιστες υπηρεσίες σε πάνω από 150.000 νοικοκυριά, επιχειρήσεις και επαγγελματίες. Μάλιστα αυτή την περίοδο η Protergia προσφέρει το πακέτο «Double Energy για το σπίτι» με 30% έκπτωση στο φυσικό αέριο και 30% έκπτωση στην ηλεκτρική ενέργεια για 2 ολόκληρα χρόνια! Το Protergia Double Energy απευθύνεται σε οικιακούς πελάτες με σύνδεση φυσικού αερίου, ενεργοποιημένη ή μη, καθώς και με νέα ή ενεργή σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την Protergia στο ίδιο ΑΦΜ. Τι σημαίνει αυτό;

Δωρεάν πάγιο για το Οικιακό Κοινόχρηστο και χρέωση παγίου 3,5€/μήνα για το Οικιακό Αυτόνομο

Η έκπτωση 30% στο ηλεκτρικό ρεύμα εφαρμόζεται στη χρέωση ενέργειας ημέρας, στους συνεπείς πελάτες

Η έκπτωση 30% στο φυσικό αέριο εφαρμόζεται στην τιμή προμήθειας φυσικού αερίου

Κλείσιμο
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.protergia.gr ή καλέστε στο 18311.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK