Θέρμανση με φυσικό αέριο - Πώς να το επιλέξετε

Θέρμανση με φυσικό αέριο - Πώς να το επιλέξετε

Εάν ψάχνετε για έξυπνους και αποτελεσματικούς τρόπους για τη θέρμανση του σπιτιού σας, η Buderus  σας προτείνει αποδοτικές λύσεις με τους επίτοιχους λέβητες συμπύκνωσης αερίου για εξοικονόμηση ενέργειας και για την ταχύτερη απόσβεση της επένδυσης στο νοικοκυριό σας.

offset_368650
Τα συστήματα θέρμανσης της Buderus χρησιμοποιούν το φυσικό αέριο ως καύσιμο και τη σύγχρονη τεχνολογία συμπύκνωσης, η οποία παρουσιάστηκε για πρώτη φορά σε εμπορεύσιμο προϊόν, το 1981, στη διεθνή έκθεση ISH από την Buderus και τη Nefit, εταιρίες του ομίλου Bosch.

Το φυσικό αέριο είναι ένα καύσιμο πολύ πιο φιλικό προς το περιβάλλον σε σχέση με το πετρέλαιο και η πρόσβαση σε αυτό δίνει τη δυνατότητα να ζεστάνουμε το σπίτι μας με τρόπο οικονομικό, αποδοτικό, καθώς και να έχουμε αδιάλειπτη παροχή ζεστού νερού. Επιπλέον, το φυσικό αέριο παρέχει τη δυνατότητα αυτονομίας στη θέρμανση ενός διαμερίσματος. Αυτό επιτυγχάνεται εύκολα με την τοποθέτηση του νέου επίτοιχου λέβητα αερίου συμπύκνωσης Buderus Logamax plus GB122

buderus02
Logamax plus GB122


Ο νέος επίτοιχος λέβητας αερίου συμπύκνωσης Logamax plus GB122, με αναλογική ρύθμιση ισχύος καυστήρα 1:10 και εναλλάκτη θερμότητας χυτού κράματος αλουμινίου – πυριτίου Al-Si και σε συνδυασμό με τα συστήματα αυτοματισμού Intelligent Logamatic EMS, επιτυγχάνεται εποχιακός βαθμός απόδοσης 94% (που αντιστοιχεί σε μέγιστο βαθμό απόδοσης έως 109,5%). Με την προσθήκη αυτή το σύστημα θέρμανσης αναβαθμίζεται και κατατάσσεται βάσει ErP με ενεργειακή κλάση Α+.

Επίσης, o Logamax plus GB122 προσφέρει υψηλή παροχή ζεστού νερού με ισχύ μέχρι 30kW ικανοποιώντας κάθε διακύμανση στη ζήτηση μέσα στην ημέρα και ο κομψός σχεδιασμός του με τις συμπαγείς διαστάσεις και την αθόρυβη λειτουργία του, με μόλις 44 dΒ(Α), επιτρέπουν την εγκατάσταση του σε οποιοδήποτε μέρος του σπιτιού σας.

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες στο https://www.buderus.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ